Parklardaki Çay Satan Veletlere Çözüm Bulunmalı
-
aga istediğin kadar insaflı ol o çocuk dönmez artık geri dönülmez bir yola girmeye karara vermiş . ancak ahmet çakar dondürür onları ...
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
yanak bunu yazdı:
Ellerin dert görmesin..
----------------------------- -
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Ellerin dert görmesin..
-
çalıp çırpmaktan otobüslere kamera koyup takip edemiyolar
-
öyle çocuktan ne vatana millete nede ailesine fayda olur. Kırıcaksın kafasını. Bu tipler artık çoğalmaya başladı heryerde varlar.
-
Eğitimin önemi diğer arkadaşlar ne düşünerek küçücük çocuğu öyle yargılıyor bilemiyorum ama ben öyle düşünmüyorum o çocuğa öyle şeyler öğreten adamlar suçlu çocuğun ne suçu var 8 yaşında sen tutamamışsın kendini tokat atmışsın bişey diyemem keşke tutsaydın kendini başka türlü çocuğu kazana da bilirdin fakat olan olmuş.
-
İyi etmişsin. Gelcek benim yanımda ben PKKlıyım sikerim dicek ben orda susucam bişi yapmıcam.
Anasını sikerim onun yaşı ne olursa olsun. Bunların başını küçükten ezicenki kendilerini bi bok sanmasınlar.
-
Tokat azmı kalmış?
-
O Tokatı ona atıp ardından Anasının yanına bır ugramak lazım!!!
Aıle terbıyesı yok ve gorunen o kı aıle pkk yı desteklıyormus,Anasınız zıkeceksın bu pıclerın!!!
Keske agzını burnunu kırsaydın kucuk mucuk dınlemeden!
-
agliler çocuğu tetikleyip ona küfredin sataşın demiş olabilir die kendin söylüyorsun peki neden aglilere vurmuyorsun güç bebeleremi yetti haklısın hata yapmışlar ama dediğin gbi onları başına salanlar agliler