Parklardaki Çay Satan Veletlere Çözüm Bulunmalı
-
konyada bunlardan adım başı var.tokat atsan anında gelir biri yumruk atar.buradakiler oyum buyum diye dolaşmaz.direk terörist aq.
-
Biraz sert ve acımasız olmayı öğrenseniz bunlar başınıza gelmez.
-
bascan sopayı sonra aklı varsa düşünür vaz geçer aklı yoksa dayağı hakeder zaten benim mantık böyle bu konularda tekrar ediyorum bu konularda
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------dogurup dogurup saliolar ya resmen
-----------------------------
ne doğurması hoca sıçıyorlar... sen yine tokatla falan geçiştirmişsin, ben olsam küçük müçük dinlemez dirsekten kol bacak kırar, hayatlarını karartırdım. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Helal aga.. Vur patlasın !
----------------------------- -
çaycı bebelerle uğraşarak bu iş çözülmez, tinerci midyeci kapkaççı selpakçı dilenci gaspçı bütün kürtleri komple temizlemek gerekir dayakla fln da hallolacak iş değil, bin yıllardır gördük ki (tarih şahidimdir) bu mahlukatlar insanla beraber yaşayamıyor , medeniyete hakka hukuka direnmek artık genlerine işlemiş (eğitsende karnını doyursanda kürt olarak kalıyor) - o vakit artık milletinde "kendi canını kurtarmak için" bu kürdolara karşı gayri medeni bir takım tedbirler almak zorundadır. artık bu tedbir çalışma kampımı olur, tecrit mi olur, gaz odasımı bilemem ama iyice gemlerinin ağızlarından çıktığı bu dönemin sonunda yabani kürtler şehirlere inip insanlara saldırmaya başlayacaktır ve eğer yetkili merciler bir takım önlemlere başvurmaz / vuramaz ise insanlar ideolojik etnik kimliği ne olursa olsun, kaçınılmaz olarak evine bir çifte alıp kendi alanını ve ailesini bu ucubelerin tecavüzünden korumaya çalışacaktır.
örneğin bu selpakçı çaycı yavru kürtleri zehirleyerek işe başlanabilir, belediyenin itlaf ekipleri "kuduz olabilir" gerekçesiyle binlerce zavallı hayvanı telef ediyordu da bu maymunları neden bırakıyor, tamam insana şempazeden sonra en yakın canlı türü olarak kabul ediliyor ama sonuçta hayvan hayvandır.
-
xzxz bunu yazdı:
çaycı bebelerle uğraşarak bu iş çözülmez, tinerci midyeci kapkaççı selpakçı dilenci gaspçı bütün kürtleri komple temizlemek gerekir dayakla fln da hallolacak iş değil, bin yıllardır gördük ki (tarih şahidimdir) bu mahlukatlar insanla beraber yaşayamıyor , medeniyete hakka hukuka direnmek artık genlerine işlemiş (eğitsende karnını doyursanda kürt olarak kalıyor) - o vakit artık milletinde "kendi canını kurtarmak için" bu kürdolara karşı gayri medeni bir takım tedbirler almak zorundadır. artık bu tedbir çalışma kampımı olur, tecrit mi olur, gaz odasımı bilemem ama iyice gemlerinin ağızlarından çıktığı bu dönemin sonunda yabani kürtler şehirlere inip insanlara saldırmaya başlayacaktır ve eğer yetkili merciler bir takım önlemlere başvurmaz / vuramaz ise insanlar ideolojik etnik kimliği ne olursa olsun, kaçınılmaz olarak evine bir çifte alıp kendi alanını ve ailesini bu ucubelerin tecavüzünden korumaya çalışacaktır.
örneğin bu selpakçı çaycı yavru kürtleri zehirleyerek işe başlanabilir, belediyenin itlaf ekipleri "kuduz olabilir" gerekçesiyle binlerce zavallı hayvanı telef ediyordu da bu maymunları neden bırakıyor, tamam insana şempazeden sonra en yakın canlı türü olarak kabul ediliyor ama sonuçta hayvan hayvandır.
-----------------------------Haddini fazla aşmışsın bu yazdıklarınla tam bir faşist oldugunu kesinlikle kanıtladın.. pkk ya karşı olan adamların pkk yandaşı olmasinin tek nedeni sizin gibi ırkcı kişilerin ırkcı yazilaridir..
-
mersini doğuluların doldurmasının sonucu ama laf çok saçma bir insan hem pkklı hem mersinli olamaz doğuludur o mersinin yerel halkından çıkmaz öylesi ama malesef mersinde yaşıyanların yarısından fazlası mersinli bile değil şuan
-
Haddini fazla aşmışsın bu yazdıklarınla tam bir faşist oldugunu kesinlikle kanıtladın.. pkk ya karşı olan adamların pkk yandaşı olmasinin tek nedeni sizin gibi ırkcı kişilerin ırkcı yazilaridir..
-----------------------------Adamları eğitmek istesen eğitilmeyi reddediyorlar , elektriği bilmemneyi beleş kullanıyorlar , vergi zaten vermiyorlar.Tek amaçları "zarar" vermek nerde nasıl olursa olsun.Adam sokaktaki kaldırımı sökmeyi kendine kar biliyor.Bütün kürtler böyle değil diyeceksin onu da biliyorum.Ama ezici çoğunluk böyle malesef.Bu tip adamları durdurmanın mantıklı bi yolunu biliyorsan söyle de bilelim.Herşeyi reddeden bi adamı nasıl dize getirmeyi düşünüyorsun ?
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------ben bu tür konulara cevap yazmaktan çok sıkıldım bi b*k yapabiliyorsan git yap mk.