Parti Mi Versek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Uzun zaman oldu, dinazorlardan az kişi kaldı. yüzlerini çok görmek istediğim birçok abim,arkadaşım var. syspionic,durqrimast-ugur0,grey cells abla(yaşıyo mudur bilmiyorum)emirreis,kaptan,entelkoylu,tyler_dayi,exca,birol,murat. daha ismini sayamadığım birçok kişi. Şimdi asıl sadede gelelim. Bir parti düzenleyelim fakat buluşma konseptinin dışında. Banlı üyeler de katılabilsin. Bu iş kafaya yatarsa organize edebilecek bar/pub çalışanı tarzı arkadaşlar var mı?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

beni yazmamışsın sildim seni 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

böyle birşey yapılırsa harika olur 

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ramazanda oruç açmaya gidiyoruz işte 

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İzmirde olsun asdfg

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Lan işiniz gücünüz gezme tozma yeme içme bi allahın kulu da çıkıp da hadi şu gün toplanıp cuma namazına gidelim demiyor :D

Amk yapsanız bile ibneliğine günü haftasonuna ayarlarsınız siz  :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Lan işiniz gücünüz gezme tozma yeme içme bi allahın kulu da çıkıp da hadi şu gün toplanıp cuma namazına gidelim demiyor :D

Amk yapsanız bile ibneliğine günü haftasonuna ayarlarsınız siz  :D

iyi dedin aslında

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

zikire gidelim bence zikir çekeriz hep beraber güzel olur fazla oksijenden kafa oluruz

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Uzun zaman oldu, dinazorlardan az kişi kaldı. yüzlerini çok görmek istediğim birçok abim,arkadaşım var. syspionic,durqrimast-ugur0,grey cells abla(yaşıyo mudur bilmiyorum)emirreis,kaptan,entelkoylu,tyler_dayi,exca,birol,murat. daha ismini sayamadığım birçok kişi. Şimdi asıl sadede gelelim. Bir parti düzenleyelim fakat buluşma konseptinin dışında. Banlı üyeler de katılabilsin. Bu iş kafaya yatarsa organize edebilecek bar/pub çalışanı tarzı arkadaşlar var mı?

Saydığın kadroda banlı olanlar dışında tahribatı bırakanlar da var. Onuda geçtim bu kadroyla anca telekonferans düzenlersin :D birol sakaryada, uğur kütahyada, istanbulda olanlar var (illaki başka şehirler de vardır). Nasıl toplamayı planlıyosun bu kadroyu?

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Saydığın kadroda banlı olanlar dışında tahribatı bırakanlar da var. Onuda geçtim bu kadroyla anca telekonferans düzenlersin :D birol sakaryada, uğur kütahyada, istanbulda olanlar var (illaki başka şehirler de vardır). Nasıl toplamayı planlıyosun bu kadroyu?

diyorum ya bazısı nerede napıyor onu bile bilmiyorum. dinazorları ve katılmak isteyenleri nasıl toplarız diye düşünüyorum.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bu kadar erkekle ancak pilavlı olur :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 6231 Toplam Mesaj: 40