Parti Mi Versek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bu kadar erkekle ancak pilavlı olur :D

herkes sap gelirse hepimizi örgütten alırlar zaten 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

diyorum ya bazısı nerede napıyor onu bile bilmiyorum. dinazorları ve katılmak isteyenleri nasıl toplarız diye düşünüyorum.

Ulaşmak o kadar dert değil, illaki bi telefon numarası feys hesabı bulunup ulaşılır. Saydığın kadronun geneli istanbulda oturan ya da istanbula git-get yapanlardan. Ulaşabildiğine ulaşırsın, yazın herkesin istanbulda olacağı bir gün belirlersin anca öyle olur. Özetle uğraşman lazım :D uğura birola haber ederim, murat dediğin chaosersa o bi ara feyste ekliydi ne oldu bilmiyom hiç, durqrimastlada cs serverı varken muhabbet ediyoduk feys profilini buldum şimdi, eski modlardan khaine var ulaşabileceğim. Burda bi karar verilsin yardım ederim.

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

diyorum ya bazısı nerede napıyor onu bile bilmiyorum. dinazorları ve katılmak isteyenleri nasıl toplarız diye düşünüyorum.

Ulaşmak o kadar dert değil, illaki bi telefon numarası feys hesabı bulunup ulaşılır. Saydığın kadronun geneli istanbulda oturan ya da istanbula git-get yapanlardan. Ulaşabildiğine ulaşırsın, yazın herkesin istanbulda olacağı bir gün belirlersin anca öyle olur. Özetle uğraşman lazım :D uğura birola haber ederim, murat dediğin chaosersa o bi ara feyste ekliydi ne oldu bilmiyom hiç, durqrimastlada cs serverı varken muhabbet ediyoduk feys profilini buldum şimdi, eski modlardan khaine var ulaşabileceğim. Burda bi karar verilsin yardım ederim.

Chaoser evet. Bir kesinleşsinde hepsine haber ederiz hocam. Unuttuğumuz çok kişi var elbet. Eğer güzel bir organizasyon yaparsak kulaktan kulağa hepsine gider zaten. :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Uzun zaman oldu, dinazorlardan az kişi kaldı. yüzlerini çok görmek istediğim birçok abim,arkadaşım var. syspionic,durqrimast-ugur0,grey cells abla(yaşıyo mudur bilmiyorum)emirreis,kaptan,entelkoylu,tyler_dayi,exca,birol,murat. daha ismini sayamadığım birçok kişi. Şimdi asıl sadede gelelim. Bir parti düzenleyelim fakat buluşma konseptinin dışında. Banlı üyeler de katılabilsin. Bu iş kafaya yatarsa organize edebilecek bar/pub çalışanı tarzı arkadaşlar var mı?

saydigin isimlere baktimda sen kadro gormemissin hoca..

toplayacaksan bu adamlari bul getir.. criminal, islamic_force  , tugrulbaba , barthez , kreston , kibrisli , designer , martyn , jerusalem, ir2 , decameron, tagext  , fizilal

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Uzun zaman oldu, dinazorlardan az kişi kaldı. yüzlerini çok görmek istediğim birçok abim,arkadaşım var. syspionic,durqrimast-ugur0,grey cells abla(yaşıyo mudur bilmiyorum)emirreis,kaptan,entelkoylu,tyler_dayi,exca,birol,murat. daha ismini sayamadığım birçok kişi. Şimdi asıl sadede gelelim. Bir parti düzenleyelim fakat buluşma konseptinin dışında. Banlı üyeler de katılabilsin. Bu iş kafaya yatarsa organize edebilecek bar/pub çalışanı tarzı arkadaşlar var mı?

saydigin isimlere baktimda sen kadro gormemissin hoca..

toplayacaksan bu adamlari bul getir.. criminal, islamic_force  , tugrulbaba , barthez , kreston , kibrisli , designer , martyn , jerusalem, ir2 , decameron, tagext  , fizilal

adam dinazorları toplamaya çalışıyo, sen fosilleri saymışsın be abi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

birol gelirse ben gelmem:D

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

al işte amk :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

al işte amk :D

unutulmuşuz lan :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bar mar gerek yok,

Bizim Evin çatısı var, 20 kişi olsa 10 kasa bira alsak, 10 adet votka, çerez merez alsak.

Yüksek ses sistemi ( logitech 2+1 ) miss gibi party olur..

HoLyCat tarafından 14/Ara/13 09:09 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bu kadar erkekle ancak pilavlı olur :D

ahahahahahha :Dd:d:D 

Memento Mori
Toplam Hit: 5803 Toplam Mesaj: 40