folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pasaport Hakkında

Pasaport Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kesinlikle şimdiden ara randevu al.. yeni sisteme ilk geçildiği zaman randevu sisteminde deli birikme oldu bi ara 2-3 hafta sornaa randevu veriyorlardı.. internetten yada telefonla arayarak belli güne saate randevu alıyorsun.. istenilen belgeleri yanında götürüyorsun, parmak izi vs alıyorlar sonra bitiyo işin.. eskiden aynı gün alabiliyordun ama şimdi adrese postalıyorlar pasaportunu kargoyla geliyor.. elden teslim kalmadı artık.. en erken 2 en geç 7-8 günde gelirhafta başında pazartesi-salı gibi alırsan randevunu hafta sonu araya girmeden cuma gibi getirebilirler bile.. şimdiden hayırlı olsun pasaportun bolb ol gez inşallah :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

http://www.epasaport.gov.tr/

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

yeşil pasaport shengen  ülkeleri dahil  vize ödemiyorsun. amerika kanada ingiltere hariç. diğer ülkelere vize parası adı altında herhangiücret yok.

yanlızca türk sınırından çıkarken 15 tl yurtdışı çıkış pulu alıyorsun.

pasaport ücretine gelince: www.epasaport.gov.tr   sitesinden öğrenebilirsin.

ne yapacaksın yunan adalarını......   ukrayna  70 dolar vizeücreti  + otel rezervasyonu yaptgırman gerek

gürcistan: (halen burdayım.) bin otobüse git gez   ye iç 10 gün  maksimum 1000 tl harcarsın.  içmediğin içki ..kmediğin karı kalmaz.

ermenistan: türküz ya   sınırda 20 dolara alınacak vizeyi kör tuttuğunu diker misali  çok istiyolar rüşvet  . para yok fln filan dedin mi 50  60 tl  karşılığı dolar ile işini görürsün. erivan güzel şehir.

azerbaycan: valla  2 devlet 1 millet kelimesi  bana uzak. soyup soğana çewviriyorlar insanı kapıda. gürcistan bakü 600 km  yol  gittim. geze geze. 3 gün otellerde kaldım. 100 dolar harcamadım. kapıda 80 dolar gitti. 40 manat bilmem ne parası. kardeş yahşi  kardeş demeye basşlsdılar mı  yandınnnn.. ama güzel şehir..

ukrayna.... anlatılmaz...... yaşanır.

belarus: rusların en uç sınırda olan güzellerinin toplandıgı tek ülke. Trkiyeye gelen ben rusum diyenin pasaportuna bakacan. eger belarus lu ise  işlem tamam.zaten hatun 10 değil 10 bin numara. onların güzelliği üstüne hiç bir ülkedegüzel görmedim.

vladikafkas...gürcistana 150 km mesafede sevimli şirin bir yer 1 erkeğe 4-5 hatun düşüyor. esmer erkeklerin kollarından tutup keendileri götürüyorlar.

para ile birliktelik diye bişey yok. ama ukrayna öyle değil.  işi ticarete dfkmüşler.

,daha bilgi almakisteyen olursa  bu bölgede bikaçülke daha gezdim  detay veririm..   iranda gece hayatı,kuzey osetya,30 dolara ukraynaya nasıl gidilir gibi........

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bulgaristan'a gidicem üniversite eğitimi için.Erkenden başlatmak istiyorum işlemleri en mantıklısı dediğiniz gibi gidip sorayım Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne en iyi ve en doğru bilgiyi orada alırım.

Asla Asla Deme. . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

valla ne kadar aldım unuttum ama ucuzlamış turkiyede duyduguma göre indirim gelmiş vize diyordu bir arkadaşım harç falan lazım degil vize alırken zaten sigorta yaptımak zorundasın 20 dolardı galiba o yanlış hatırlamıyorsam arkadaslar yeni pasaportlar cıktıgından beri cok sıra var diyorlar evlere gonderiliyormuş artık pasaportlar onceden kendin gidip 3 iş gununde alıyordun. Orn şöyle birşey yapın istanbul beylikdüzü taraflarında oturanlar buyukcekmeceye gidiyorlar çatalca falan da komple oraya geliyor o yüzden esenlerden alın oralarda az kişi oluyor ben oyle yapmıştım cekmecede sıra bulamıyordum oraya gittim ilk bendim kimse yoktu hemen aldım

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

Ömr-ü hayatında görebileceğin en iğrenç ve çileli işe başlamışsın.. şimdiden geçmiş olsun.. memur dövmemek istriyorsan kesinlikle iyi uyu we tok yap bütün işlemlerini ağzından da dualar eksik olmasın :s..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

boyfromsmyrna bunu yazdı:
    -----------------------------

Ömr-ü hayatında görebileceğin en iğrenç ve çileli işe başlamışsın.. şimdiden geçmiş olsun.. memur dövmemek istriyorsan kesinlikle iyi uyu we tok yap bütün işlemlerini ağzından da dualar eksik olmasın :s..

-----------------------------

Götleri kalkık hepsinin ya.Ehliyet alırken bizzat şahit oldum.Yarın büyük ihtimal sormaya giderim.Neler yapılması gerektiğini iza ederim sizede.

Asla Asla Deme. . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Altyapısını kurmadan sistemi faaliyete geçirince böyle oluyor tabii. Eskiden ne güzeldi amk, bir günde almıştım, şimdi iflah si*iyolar resmen

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1) Pasaport Form Dilekçesi (İlk defa başvuruyorsanız gerekmiyor.)

2) Nüfus cüzdanın arkalı önlü fotokopisi

3) 3 adet 5x5 biyometrik fotoğraf (Normal vesikalık fotoğraflar kabul edilmiyor.)

4) 1 yıllık pasaport harcı ; 95 TL

5) Ziraat Bankası'na yatırılması gereken cüzdan bedeli ; 50 TL

6) Parmak izi (Ehliyet için almışsanız,aldığınız parmak izini götürmeniz yetiyor.)

Bugün gittim emniyete.İstenilen bilgiler yukaridaki gibi.

Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Annesi yada Babası emekli devlet memuru olan yeşil pasaport alamıyor muydu?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 6169 Toplam Mesaj: 51