folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Patatese Sistem Toplama Yardımı



Patatese Sistem Toplama Yardımı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    Render=nvidia quadro 

    Dj doom müride danış de


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Ryzen'ciler toplanmış yine:D Neyse yorum yok. Hocam daha önce açılmış pc tavsiye konularına bakabilirsin zaten hemen hemen hepsinde aynı amaçlarla pc toplanıyor. İlla bu konuya da birşeyler yazmak gerekiyorsa sli ve ya crossfire filan bulaşma. Birden fazla ekran kartı, çok çekirdekli işlemçiler bunlar kağıt üzerinde hoş duran şeyler iş pratiğe gelince hepsi çuvallıyor. Multi thread kullanan uygulamalar bir elin parmaklarını geçmiyorken 8 çekirdek 16 çekirdek yok 32 yolluymuş filan geç bunları. Vayy çift 1080 ti filan bunlar kulağa hoş geliyor ama kullanım açısından nerede ve nasıl kullanacaksın. Yeri geliyor sli ve ya crossfire kullanıyor olman tek ekran kartından daha az performans gösterip seni hüsrana uğratabiliyor. Sli/crossfire compatible oyunlar programlar kaç tane var? Pc toplarken yapılan en büyük hatalar bunlar. 1800mhz cl9 ddr3 ram ile 2133 cl14 ddr4 ram arasındaki farkı bilmeyen adamlar gelip ddr 4 al yeaaa diye tavsiyeler verebiliyor internet ortamında. Bu yüzden artık kimseyle tartışmaya girmemek için komple bir pc tavsiyesi vermek istemiyorum ama bahsettiğim şeylere dikkat et zaten sonuç seni memnun edecektir.

    Edit: Power supply için evga supernova g2 80+ serisinden al kesinlikle. Evga markasını ve ürünlerini sevmem ama psu için tartışmasız en iyi üreticilerden birisi. Kullandıkları componentler şaşırtıcı derecede kaliteli tek geçerim psuda. Soğutucu içinde boşver sıvı soğutmayı cpu ya cooler master v8 gts al çok kaliteli bir ürün. Kasanın kapakları da pencereli olacaksa görsel şölen de sunar coolermaster v8:D Hava akımı içinde gaming pcler için önerilen rağbet gören kasalardan birini seçebilirsin zalman olur thermaltake olur farketmez. Belli bir kalitede olsun yeter gözüne hoş geleni masanda güzel duracağına inandığın kasayı al. Plastik sıkıştırmalı vidasız kasalara bak özellikle, böylece gürültüyü de minumumda tutarsın.

    Ayrıca ürünleri kesinlikle amazonda da karşılaştır fiyatlarına bak, direk gidip vatandan alma hepsini. Amazon'un kendi içinde de karşılaştır kesinlikle .de, .co.uk, .com hepsine bak. En ucuz neredeyse oradan al. Mesela bazen ingiltere ve almanya fiyatları hemen hemen aynı oluyor ama ingiltere hızlı kargo ile(2gün) yollarken almanya standart kargo ile gönderebiliyor. Yani maksimum avantajı elde edecek şekilde araştırmanı yap. Sabırsız olma hemen gideyim vatandan alayım uğraşmayayım deme. Ordan elde edeceğin kar bakarsın hiç ummadığın seviyelere çıkabilir. Gümrük vergisinin çok büyük bir sürpriz olmazsa çoğunun geri iade edileceği de aklında olsun.

    RaAmLis tarafından 07/Eki/17 06:08 tarihinde düzenlenmiştir

    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 23
patatese pc