Paten Veya Kaykay‘A Başlamayı Düşünüyorum Sizce Hangisi ?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Muritler-Sikildim-141265/
böyle bir yazıdan sonra uğraş olarak Paten veya Kaykay kaymaya karar verdim. Hangisi bende karar veremedim.
Önceki yıllarda 2 sinide kaydım daha doğrusu kaykay azıcık kayabildim hevesim kaçtı. Paten ise öylesine kayıyordum orta derece biliyordum.
Sizce hangisi müritler ?
edit: ulan link ne biçim çıkmış öyle :|
-
bence kaykay daha keyifli onu dene hareket filan öğrenmeye çalışırsın zaman geçer :W
-
ben paten derim hocam küçükken bu paten sewdasına fıtık olmuştum babam 1 yıl yasaklamıştı bana ekmek almaya bile patenle gidiodum ,)
-
gamse kanka sanırım küçükken çok düştün :)
-
Tak patenleri çık beşiktaş meydanına
-
paten bence süper kendinide geliştirme imkanın var bende amatör olarak sürüyordum
-
kaykay binmek zevkli oluyor bence hoca. bi ara bende kaymıştım. ama ne doğru dürüst olie nede heel flip yapabiliyordum.
baktım olmuyor bıraktım bende :)
-
Patenle zamanında uğraşmış birisi olarak paten tavsiye ederim ... Hem daha kolay hareket öğrenirsin hem de kafanı gözünü kırma ihtimalin daha düşük olur.
-
kaykay en azında surf yapmak istersen tahta uzerinde durmanın nasıl oldugunu az cok ogrenmiş olursun ayrıca snowbord kadar uzanır en iyisimi sen kaykay yap :))
-
kaykayım var ama sürcek yer yok hem zor ögreniliyo bence paten kullan hem çogu yerde kayabilirsin
-
sürecek yer var mı sizin oralarda?