Paycell Kart Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://paycell.com.tr/kampanyalar/

Her 100 lirada 500 MB internet paketi veriyor uygulamaya yükleniyor. Sizde istediğiniz zaman çekip hattınıza yükleyebiliyorsunuz. Alışverişlerde kart ile ödeme yapıyorum zaten bari interneti bedavaya getirelim.

Özellikle N11 ve Trendyol harcamalarında güzel kampanyaları var. Kartın ilk alımı 15 TL. Sonrasında her ay 1 TL sanırım.

Kartı diğer operatörleri kullananlarda alabilir ancak internet hediyesi gibi hediyeler Turkcell abonelerine özel.

YouTube'ta incelemesini yapan elemanında kafası güzelmiş. Kart no ve şifresini kabak gibi göstermiş.

https://www.youtube.com/watch?v=nklLEzm6NY8

mkyb tarafından 09/Haz/20 22:49 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

adıma 25 tane vardı zar zor kapattırdım

papara dışı yalan ya 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

adıma 25 tane vardı zar zor kapattırdım

papara dışı yalan ya 

https://www.youtube.com/watch?v=sLr0evOmE2g

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Havale ile para yatırılmıyor, kredi kartınla da yatırınca komisyon alıyor. Kartı olan adam senin hedef kitlense senle işi ne mk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Havale ile para yatırılmıyor, kredi kartınla da yatırınca komisyon alıyor. Kartı olan adam senin hedef kitlense senle işi ne mk.

• Banka ATM’lerinden veya PTTmatiklerden =>Paycell Kart ATM’ye takıldıktan sonra kart şifresi ile giriş yapılır. Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir. Para alım kısmına yatırılmak istenen miktarın koyulmasının ardından işlemin onaylanmasıyla bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
    • Banka Hesabından EFT => Bankanın EFT ile para transferi adımına kadar gelinir, Hesaba EFT ile para transferi seçilir. Aşağıdaki bilgilerin doldurulması ile bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
      • Banka Adı: Denizbank A.Ş. (134)
      • Şube: PAYCELL (3276)
      • Alıcı: Kart Sahibinin Adı Soyadı
      • Hesap numarası: 16 haneli Paycell Kart numarası
    • Şok marketler kasa
    Banka Hesabından EFT (Banka komisyonu hariç)Ücretsiz
    Banka Hesabından HavaleÜcretsiz
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Nakit işlemler için)Ücretsiz
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 TL’ye kadar)0,99 TL
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 – 100 TL arası)1,99 TL
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 100 TL üstü)1 TL + %1,5
    Bakiye yükleme ücreti - ŞOK Marketler2 TL

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

• Banka ATM’lerinden veya PTTmatiklerden =>Paycell Kart ATM’ye takıldıktan sonra kart şifresi ile giriş yapılır. Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir. Para alım kısmına yatırılmak istenen miktarın koyulmasının ardından işlemin onaylanmasıyla bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
    • Banka Hesabından EFT => Bankanın EFT ile para transferi adımına kadar gelinir, Hesaba EFT ile para transferi seçilir. Aşağıdaki bilgilerin doldurulması ile bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
      • Banka Adı: Denizbank A.Ş. (134)
      • Şube: PAYCELL (3276)
      • Alıcı: Kart Sahibinin Adı Soyadı
      • Hesap numarası: 16 haneli Paycell Kart numarası
    • Şok marketler kasa
    Banka Hesabından EFT (Banka komisyonu hariç)Ücretsiz
    Banka Hesabından HavaleÜcretsiz
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Nakit işlemler için)Ücretsiz
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 TL’ye kadar)0,99 TL
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 – 100 TL arası)1,99 TL
    Bakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 100 TL üstü)1 TL + %1,5
    Bakiye yükleme ücreti - ŞOK Marketler2 TL

Appini kullanmamissin sanırım hocam. Papara gibi değil. Denizbank hesabın yoksa eft saati dışında yok yani sistem onu demek istedim. 

SUPERBICO tarafından 09/Haz/20 23:51 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

konu gizli değil ama yine de yazıcam sitesini ben yaptım ben bile almadım öyle bakın olaya. :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

konu gizli değil ama yine de yazıcam sitesini ben yaptım ben bile almadım öyle bakın olaya. :D

frontend dersi versen ya bana 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

frontend dersi versen ya bana 

Bir şeyler anlatma gibi bir yeteneğim hiç olmadı ama takıldığın merak ettiğin konular varsa istediğin zaman sorabilirsin her türlü destek olurum.

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

Bundan açıklayıcısı olamazdı. :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uygulamasını indirdim anlayamadığım bir nedenle bana 60 TL bakiye verdi. Çok karışık uygulaması. Turkcell öpmezse iyi .:)

Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 14
turkcell