Paycell Kart Kullanan Var Mı ?
-
https://paycell.com.tr/kampanyalar/
Her 100 lirada 500 MB internet paketi veriyor uygulamaya yükleniyor. Sizde istediğiniz zaman çekip hattınıza yükleyebiliyorsunuz. Alışverişlerde kart ile ödeme yapıyorum zaten bari interneti bedavaya getirelim.
Özellikle N11 ve Trendyol harcamalarında güzel kampanyaları var. Kartın ilk alımı 15 TL. Sonrasında her ay 1 TL sanırım.
Kartı diğer operatörleri kullananlarda alabilir ancak internet hediyesi gibi hediyeler Turkcell abonelerine özel.
YouTube'ta incelemesini yapan elemanında kafası güzelmiş. Kart no ve şifresini kabak gibi göstermiş.
https://www.youtube.com/watch?v=nklLEzm6NY8
mkyb tarafından 09/Haz/20 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
adıma 25 tane vardı zar zor kapattırdım
papara dışı yalan ya
-
PanxeR bunu yazdı
adıma 25 tane vardı zar zor kapattırdım
papara dışı yalan ya
-
Havale ile para yatırılmıyor, kredi kartınla da yatırınca komisyon alıyor. Kartı olan adam senin hedef kitlense senle işi ne mk.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Havale ile para yatırılmıyor, kredi kartınla da yatırınca komisyon alıyor. Kartı olan adam senin hedef kitlense senle işi ne mk.
- Banka ATM’lerinden veya PTTmatiklerden =>Paycell Kart ATM’ye takıldıktan sonra kart şifresi ile giriş yapılır. Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir. Para alım kısmına yatırılmak istenen miktarın koyulmasının ardından işlemin onaylanmasıyla bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
- Banka Hesabından EFT => Bankanın EFT ile para transferi adımına kadar gelinir, Hesaba EFT ile para transferi seçilir. Aşağıdaki bilgilerin doldurulması ile bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
• Banka Adı: Denizbank A.Ş. (134)
• Şube: PAYCELL (3276)
• Alıcı: Kart Sahibinin Adı Soyadı
• Hesap numarası: 16 haneli Paycell Kart numarası - Şok marketler kasa
Banka Hesabından EFT (Banka komisyonu hariç)ÜcretsizBanka Hesabından HavaleÜcretsizBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Nakit işlemler için)ÜcretsizBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 TL’ye kadar)0,99 TLBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 – 100 TL arası)1,99 TLBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 100 TL üstü)1 TL + %1,5Bakiye yükleme ücreti - ŞOK Marketler2 TL -
mkyb bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
- Banka ATM’lerinden veya PTTmatiklerden =>Paycell Kart ATM’ye takıldıktan sonra kart şifresi ile giriş yapılır. Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir. Para alım kısmına yatırılmak istenen miktarın koyulmasının ardından işlemin onaylanmasıyla bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
- Banka Hesabından EFT => Bankanın EFT ile para transferi adımına kadar gelinir, Hesaba EFT ile para transferi seçilir. Aşağıdaki bilgilerin doldurulması ile bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
• Banka Adı: Denizbank A.Ş. (134)
• Şube: PAYCELL (3276)
• Alıcı: Kart Sahibinin Adı Soyadı
• Hesap numarası: 16 haneli Paycell Kart numarası - Şok marketler kasa
Banka Hesabından EFT (Banka komisyonu hariç)ÜcretsizBanka Hesabından HavaleÜcretsizBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Nakit işlemler için)ÜcretsizBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 TL’ye kadar)0,99 TLBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 50 – 100 TL arası)1,99 TLBakiye yükleme ücreti - Turkcell Mağazaları (Kredi/banka kartları ile 100 TL üstü)1 TL + %1,5Bakiye yükleme ücreti - ŞOK Marketler2 TLAppini kullanmamissin sanırım hocam. Papara gibi değil. Denizbank hesabın yoksa eft saati dışında yok yani sistem onu demek istedim.
SUPERBICO tarafından 09/Haz/20 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
konu gizli değil ama yine de yazıcam sitesini ben yaptım ben bile almadım öyle bakın olaya. :D
-
Cosmic bunu yazdı
konu gizli değil ama yine de yazıcam sitesini ben yaptım ben bile almadım öyle bakın olaya. :D
frontend dersi versen ya bana
-
end bunu yazdıCosmic bunu yazdı
frontend dersi versen ya bana
Bir şeyler anlatma gibi bir yeteneğim hiç olmadı ama takıldığın merak ettiğin konular varsa istediğin zaman sorabilirsin her türlü destek olurum.
-
Cosmic bunu yazdı
Bundan açıklayıcısı olamazdı. :)
-
Uygulamasını indirdim anlayamadığım bir nedenle bana 60 TL bakiye verdi. Çok karışık uygulaması. Turkcell öpmezse iyi .:)