Paypal İle Alışveriş Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

LoL oynuyorum paypal'im de 7.5 lira para var bişiler alayım dedim. oyun odeme için € para birimi istiyor paypal bakiyemi €'ya çevirdim. suan hesabımda 2.30 €  ve 1,5 TL oldu. ana para birimimi € yaptım fakat oyun içinden paypali sectigimde paypal hesabıma giriş yapıyorum odeme yontemi olarak kredi kartı goruluyor bunu nasıl duzeltebilirim?

ss

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bildiğim kadarıyla paypal türkiye kullanıcılarının yurtdışına paypal bakiyesiyle ödeme yapmasına artık izin vermiyor. kredi kartı şart.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hocam türkiye için paypal öyle birşey yapmıştı sanırım paypal hesabın üzerinden alamıyordun karttan çekiyordu direkt geçen gün kart tanımlı olmayan paypal hesabımdan isim tescil aracılığı ile domain aldım paypalın sistemi çok değişik

Lotus tarafından 01/May/13 13:06 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ss de koydum bi bakın da ne saçma birşey ya :S bu arkadasın hesabı birde onaylı diye bunla alayom dedim kendi hesabımda 80 lira para var bende hayal kuruyordum ne guzel bir sürü şey alırım diye

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

ss de koydum bi bakın da ne saçma birşey ya :S bu arkadasın hesabı birde onaylı diye bunla alayom dedim kendi hesabımda 80 lira para var bende hayal kuruyordum ne guzel bir sürü şey alırım diye

saçma olduğunun ben de farkındayım hocam. türkler bu gibi işlerde daima ikinci plandadır. gerçekten komik bir sınırlandırma. bakiyendeki parayı sadece türklere gönderebileceksen ne anlamı kalıyor ki bu işin? :)

ayrıca, windows 8'i resimdeki gibi klasik xp görünümüne getirebiliyor muyuz? bu konuda bilgisi olan var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o konuda bi fikrim yok :D

o değilde ülkemi falan değiştirsem bi imkanı falan yok mudur bu alışverişin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bi yukarı cıksın konu  bakalım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kredi kartı olmadan olmaz hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ee ben neden biriktirdim o zaman 80 lira para? yada kredi kartıyla alışveriş yapacaksam neden paypal hesabına ihtiyac duyayım ki :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    RotKerim bunu yazdı

ee ben neden biriktirdim o zaman 80 lira para? yada kredi kartıyla alışveriş yapacaksam neden paypal hesabına ihtiyac duyayım ki :S

hocam kredi kartı olmadan alışveriş yapılmıyor diye biliyordum bende ama türk paypal hesaplarına para gönderebiliyorsun geçen gün kredi kartı tanımlamadığım paypal hesabından isimtescil üzerinden domain alınca farkettim yani hepsiburada vs. sitelerden paypal ödemesi kabul edenlerden alışveriş yapabilirsin , yabancı paypal hesaplarına para geçemiyorsun sadece

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Kredi kartı olmadan yurt dışından alışveriş yapamıyosun bi süre önce yasaklandı bakiyeden alışveriş yani. Yurt içinde paypal geçen yerlerden alabilirsin.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 1440 Toplam Mesaj: 15