Pc Kapanma Sorunu
-
1.Arkdaşlar şimdi pc normal olarak kapatıryorum ama pc donuyo yani sadece masaüstü resimleri kalıyo ve ölecene kalıyo numlock fln çalışmıyo bazı programlardan dolayı olduğunu sanıyorum yani pc'yi açaraçmaz kapatınca kapanıyo...
2.Pc kapandıktan 2 sn sora kendiğinden açılıyo
anlamadım gitti bilen varsa yardımcı olabilirmi???
-
Kasadan yapabilir... Makine hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz...
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------1.Arkdaşlar şimdi pc normal olarak kapatıryorum ama pc donuyo yani sadece masaüstü resimleri kalıyo ve ölecene kalıyo numlock fln çalışmıyo bazı programlardan dolayı olduğunu sanıyorum yani pc'yi açaraçmaz kapatınca kapanıyo...
-----------------------------1.power tuşu
2.antivirüs
3.kullandığın programları bir gözden geçir hocam.
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Kasadan yapabilir... Makine hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz...
-----------------------------INTEL DUAL CORE2 3.0GHZ İŞLEMCİ
ATİ X1650 PRO EKRAN KARTI
3GB RAM vs. -
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------1.Arkdaşlar şimdi pc normal olarak kapatıryorum ama pc donuyo yani sadece masaüstü resimleri kalıyo ve ölecene kalıyo numlock fln çalışmıyo bazı programlardan dolayı olduğunu sanıyorum yani pc'yi açaraçmaz kapatınca kapanıyo...
-----------------------------1.power tuşu
2.antivirüs
3.kullandığın programları bir gözden geçir hocam.
-----------------------------power tuşunda ne gibi bi sorun olabilir hacı ??
-
kapanma sorununu halletim ama kapanırken hala donuyo ya bi çözümü yok mu??
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------kullandın programlardan olabilir bide bilgisayarının özellikleri eski modelse ve antivürüs 08 veya 09 özelliklere sahipse dona bilir.
ßir diğeri ise . Advanced SystemCare Professionel yani geri yükleme tarzındaki programlarda taratmada kayıt düzenlemeyi iptal etmelisiniz bilgisayarın ayarı deişmiş olabilir.
-
mq benimda kablo gevşedi 10 - 15 dk da bir gidip geliyo:) en son göt olacak pc:)
-
ne yaptıysam olmuyo kıl oldum en iyi basacam formatı bakalım ne olacak donanımsal bişeyse format atıncada kapanmaz bu gün bi format çekem...
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------kullandın programlardan olabilir bide bilgisayarının özellikleri eski modelse ve antivürüs 08 veya 09 özelliklere sahipse dona bilir.
ßir diğeri ise . Advanced SystemCare Professionel yani geri yükleme tarzındaki programlarda taratmada kayıt düzenlemeyi iptal etmelisiniz bilgisayarın ayarı deişmiş olabilir.
Benim arkadaşın pc de de ona benzer sorun war kapat diosun yeniden başlatıo illa elinle kapatman gerekio napmalı düğmedenmidir o öle dio ama bence dediğin gibi ayar gitmiş format atsa düzelir mi yada kolay yolu war mi -
FiL3MAN bunu yazdı:
DreamNatreX bunu yazdı:
Benim arkadaşın pc de de ona benzer sorun war kapat diosun yeniden başlatıo illa elinle kapatman gerekio napmalı düğmedenmidir o öle dio ama bence dediğin gibi ayar gitmiş format atsa düzelir mi yada kolay yolu war mi
-----------------------------format attım sorun ortadan kalktı yani kesin çözüm format ;)