Pcler.Net

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

www.pcler.net   

boşta kalmasın diye forum açtım  girip her konudan başlık açabilirsiniz

www.sohhbet.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

neden böyle birşey yapalım tbt varken ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Forum mantığı biteli çok oluyor. Boşa forumla uğraşma.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkonudan acabiliyorsak sikinti olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Kurucusu holyone olan bir webcoder zamanını büyük bölümünü internette geçiren önemli şahsiyet.  www.tahribat.com  2002 yılından beri açıktır. Her konudan yardım alabileceğiniz mükemmel ötesi bir yerdir. Holynin yardımcısı değerli şahsiyet rene dir. Oda mükemmeldetmeleridir. Tahribat süper bir yerdir her konuda  yardım alabilirsiniz oyundan sanata sanattan bilime bilimden felsefe herşeyin bulunduğu mekan. Site kesinlikle reklam kabul etmeyen muridler üzerinden para kazanmaz.

Tahribat  her türlü insan mevcuttur hiti yüksek olan bir yer o yüzden üyelik davetiye ile gönderiliyor  size tavsiyem üyeliğiniz yoksa hemen alın bolca vakit geçirebilirsiniz.  Dediğim gibi tahribattaki herkes mükemmel dir. Orayı çok seviyorum iyiki varsın tahribat. 

Tahribat bir kere güvenlik li dir  bir kere hacklendi ama olsun her site hacklenir. Birde ixkorpix vardır. Tahribatın belası kendisi lamer sanırım tahribatı hacklemeye çalışırken hacklendi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Teşekkürler hocam :):)

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

Kurucusu holyone olan bir webcoder zamanını büyük bölümünü internette geçiren önemli şahsiyet.  www.tahribat.com  2002 yılından beri açıktır. Her konudan yardım alabileceğiniz mükemmel ötesi bir yerdir. Holynin yardımcısı değerli şahsiyet rene dir. Oda mükemmeldetmeleridir. Tahribat süper bir yerdir her konuda  yardım alabilirsiniz oyundan sanata sanattan bilime bilimden felsefe herşeyin bulunduğu mekan. Site kesinlikle reklam kabul etmeyen muridler üzerinden para kazanmaz.

Tahribat  her türlü insan mevcuttur hiti yüksek olan bir yer o yüzden üyelik davetiye ile gönderiliyor  size tavsiyem üyeliğiniz yoksa hemen alın bolca vakit geçirebilirsiniz.  Dediğim gibi tahribattaki herkes mükemmel dir. Orayı çok seviyorum iyiki varsın tahribat. 

Tahribat bir kere güvenlik li dir  bir kere hacklendi ama olsun her site hacklenir. Birde ixkorpix vardır. Tahribatın belası kendisi lamer sanırım tahribatı hacklemeye çalışırken hacklendi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Teşekkürler hocam :):)

Iskorpitin belalisi tbtydi ya 😂 cCc siyami cCc

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

O isko lavugu eskiden savsak. Com da takılıyodu değilmi :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

iskoyu çanakkale muhasebecilerinde bulup ifşa ettiğim günler :D

Yaşlanıyoz amk.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Yaşlanıyoz amk.

iskonun resmini görmüştüm  yaşlı başlı adam lamerlik yapıyor 

www.sohhbet.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Yaşlanıyoz amk.

iskonun resmini görmüştüm  yaşlı başlı adam lamerlik yapıyor 

:D sen napıyorsun beyninin 4de 1 çalışan kısmı ile websiteler kurup boş işlerlemi uğraşıyorsun sakaryanın gururu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Orada da takılalım bakalım. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3256 Toplam Mesaj: 19
site