Pcnet Dergisi Kapandı
-
lise yıllarımda ilk defa bir dergiye para vermişimdir oda pcnet di her sayısını sabırsızlıkla bekler harçlığımı biriktirir alırdım o zamanlar yeni yeni pcler giriyor milletin evine dergideki cd de demo oyunları yüklemeye can atardık
yararlı prolar olurdu güzel dergiydi gerçekten üzüldüm hakkaten.
dergiyle arada bir bedava internet paketi veririlerdi 56 k :) -
Ortaokul lisede 2 yıl abonelik almıştım. Pcworld byte pcmag chip çoğu benzer icerik de olsa her sayıyı heyecanla beklerdim sabahın köründe bayiye gider beklerdim la nostalji oldu artık :/
-
vayy beee yıllarca almıştım.. internet bir derginin daha sonunu getirdi...
-
chip ve pcnet alırdım evde olay olurdu her ay niye ok adar para veriyon diye.
5 koli dolusu dergim vardı sonra okula bağışlamıştım üzülmüştüm kimse ilgilenmiyor diye.
okuldan geri istedim vermediler.geçen sene de bütün dergileri atmışlar.iyi bir sövmüştüm :/
-
PCworld PCmag PCnet Chip zamanında internetim yokken aldığım yegâne dergilerdi, bıkmadan çoğu programı dener çoğu oyunu kurup oynardım. Memlekette durur daha.
..R.I.P..
-
Way anasini lise yillarimda harcligimi verip aldigim dergiydi lan nasil pahaliydi o zamanlar amg
-
Meşhur bedava internet vcd'si.
-
Vay be ilkokul dönemlerime döndüm resmen. Basılı derginin kapanması doğal bir sürecin sonucu. Artık isteyen internetten bilgiye ulaşıyor. Umuyorum internet sitesinde hala faaldir
-
Evde hala dvd leri duruyordu en son :)
Dijital dergi konseptine geçebilirler sanki. Zamanın çocukları , şimdinin yetişkinlerini öyle toparlayabilirlerdi gibi.
-
100. sayı özel almıştım en son