PDA Aldım I-MATE Ultimate 8150 Yorumları Alayım
-
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım birisinden borcuna karşılık i-mate ultimate 8150 cihazı almış.kendisi kullanamacağını söyledi benden almamı istedi.350 tl ye aldım.sizce nasıl fiyatı telefon 3 aylık kozmetik açıdan 10/9.9 alır.21 ay garantisi halen devam ediyor kutu içeriği eksiksiz herşeyi gönderdi.bu telefonu kullanan mürid var mı? yorumları nasıl telefon ve fiyatı hakkında.Şimdiden teşekkürler
telefon özellikleri
http://www.ceptown.com/model/769/i-mate-ultimate-8150
GENEL 2G Bant HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2007 1. Çeyrek Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık Telefon Boyutu 94 x 50 x 11 mm GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 640 x 480 piksel, 2.6 inç Renk Derinliği 256 bin renk Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran El yazısı Tanıma ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik, Mp3 ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional Mesajlaşma SMS, MMS, Email, Instant Messaging Oyun Var Kamera MIDP 2.0 Renk Seçenekleri Gümüş HTML Tarayıcı Var Java PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD (TransFlash) Dahili Bellek 128 MB RAM, 256 MB ROM Intel Bulverde 520 MHz processor VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Yok EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Pop Var MULTİMEDYA MP3 Çalar Yok FM Radyo Var Windows media player 10 Video/audio album File manager PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-lon 1400 mAh Bekleme Süresi Konuşma Süresi EK ÖZELLİKLER Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var -
güzel alet.
gps dışında bir eksiği görünmüyor.
-
windows mobile ya exe felan açıyo mu _ ya da java programları mı açıyo ya da başka bi şeymi
-
@husnuweb
evet hocam gps yok makinede o açığıda 3.parti programlarla wlan 3g internet ile kapatırım ki zaten pekte kullanacağım bir özellik değildi.
@SUPERBICO
hacım .cab jad jar gibi uzantılı programlar kurulabiliyor.
fiyat olarak nasıl sizce?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
@husnuweb
evet hocam gps yok makinede o açığıda 3.parti programlarla wlan 3g internet ile kapatırım ki zaten pekte kullanacağım bir özellik değildi.
@SUPERBICO
hacım .cab jad jar gibi uzantılı programlar kurulabiliyor.
fiyat olarak nasıl sizce?
-----------------------------fiyatı iyi ya telefon çok iyiymiş.kullananlar çok memnun.
-
peki bu makinaya 6.5 rom bulabilirmiyim? kullanan gören dokunan birileri yok mu ya:) yine cins telefon beni buldu ya
-
hacım öncelikle hayırlı olsun. güzel alet. 128 ram ve 520 mhz işlemci iyidir. tabi telefonun tipine bişey diyemem (: pek hoşuma gitmedi :) ama nihayetinde özellikleri iyi. oyun bulması zor oluyo doğrusu :\ bende de 6815 var. ona 6.5 yükledim ve gayet stabil çalışıyo. seninkine de mutlaka 6.5 yüklenir.
editbidüt: galiba 6.5 romunu çıkarmamışlar. ya da uyarlayan olmamış. 6.1 ile yetincen hacım (: ama touchflo 3D ile daha klas bi teması olabilir. -
MMB bunu yazdı:
hacım öncelikle hayırlı olsun. güzel alet. 128 ram ve 520 mhz işlemci iyidir. tabi telefonun tipine bişey diyemem (: pek hoşuma gitmedi :) ama nihayetinde özellikleri iyi. oyun bulması zor oluyo doğrusu :\ bende de 6815 var. ona 6.5 yükledim ve gayet stabil çalışıyo. seninkine de mutlaka 6.5 yüklenir.
-----------------------------oyun bulması mı zor?
normal windows mobile oyunları.
java oyunları.
gameboy color ve advance oyunları.
nes, sega gibi emülatör oyunları.
hatta makinayı kastırmasına rağmen playstation 1 oyunları.
daha ister misin?
-
hocam dokunmatik bi oyun önerebilirmisin bana (:
6815 için 320x240 tuşları yok aletin. bi soltaire var bi iki tane de yön tuşlarıyla oynanan java oyunu. şu alete göre bi 3d oyun olsa ne isterim. n93 e dolu oyun kurulabiliyodu :\ -
MMB bunu yazdı:
editbidüt: galiba 6.5 romunu çıkarmamışlar. ya da uyarlayan olmamış. 6.1 ile yetincen hacım (: ama touchflo 3D ile daha klas bi teması olabilir.
-----------------------------teşekkürler hafız..evet işlemci özellikle çok beğeniliyor ve ekran kartı..evet hocam takozdan hallice biraz ama önemli olan iç güzellik diyorum :) oyunda oynaşta pek işim yok aslında internet amaçlı kullanacağım ağırlıklı olarak..evet hocam bende araştırdım 6.5 yok:S nasıl ederik ola 7 çıkınca buna uygun rom çıkartırlar mı ki:) yorumların için ayrıca teşekkürler.
640x480 çözünürlükten dolayı biraz sorun yaşanoyormuş programlar uyum sağlamıyormuş ekrana bi o kötü oldu bakalım kullandıkça öğrenicez artık..
-
Nitrous bunu yazdı:
hayırlı olsun hocam güle güle kullan... wm 7 den bahsetmişsin de wm7 için minimum sistem gereksinimi olarak 1 ghz işlemci istiyor şimdi telefonuna bak ve bir daha düşün :) windows 6.1 şuan mevcut telefonun için yalnız araştırma yapılırsa uyarlanmış bir wm 6.5 bulabilirsin sanırım... aşağıda vereceğim linklere bir bak istersen hocam her türlü program teminini yapabilirsin...teşekkürler hafız..evet işlemci özellikle çok beğeniliyor ve ekran kartı..evet hocam takozdan hallice biraz ama önemli olan iç güzellik diyorum :) oyunda oynaşta pek işim yok aslında internet amaçlı kullanacağım ağırlıklı olarak..evet hocam bende araştırdım 6.5 yok:S nasıl ederik ola 7 çıkınca buna uygun rom çıkartırlar mı ki:) yorumların için ayrıca teşekkürler.
640x480 çözünürlükten dolayı biraz sorun yaşanoyormuş programlar uyum sağlamıyormuş ekrana bi o kötü oldu bakalım kullandıkça öğrenicez artık..
forum.ppcwarez.org
forum.pocketpc.gen.tr