Penguen Den Bomba Gibi Bir Kapak Daha - [GUNCEL]
-
-
Ne kadar da sevimliler :)
-
ooo çok güzel olmuş. o bebek ne tatlı şey öle .. büyüyünce başbakan olcak galiba:D
-
sevmedim.çocuklarınıda türbanlı,çarşaflı yapacaklardı o zaman esprisi olurdu
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam nerenle bakıyon sen ya =) =P
ya bu ülkede konuştuum her 5 kişiden sadece 1 i tayyipi sevdini sölerken bu adamlar nası oyların yarısını topladı aklım almıyo =/
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam nerenle bakıyon sen ya =) =P
ya bu ülkede konuştuum her 5 kişiden sadece 1 i tayyipi sevdini sölerken bu adamlar nası oyların yarısını topladı aklım almıyo =/
---------------------------
-
cevap veriyorum
1kg princ + 1kg bulgur + birkac torba komur + vb. gida urunleri = %47
-
valla dergiyi alırken büfeden, ne zamandan beri aynı büfeden alırım ilk defa kapağından dolayı dergiyi okuğunu söyledi...Ve neden aldığıma hak verdiğini, çok güldüm yaa şöylesi böyle olmuş çok komikti filan dedi...Bi an kendimi kötü hissettim.sanki öyle bi okumuşki benim hiç bi zaman onun neşesine yetişemiyeceğimi düşündürtmüştü .kapağa bakıp gülümseme oluştuktan sonra hemen alpay erdem'in köşesine baktım "hayatta en fena küfür,tükürükle gelendir" yazıyodu öyle bi güldüm ki sanki büfeciyi içten içe ezercesine gülmeye çalışmaktı bu tabiki :)...Neyse kapakk her zamanki gibi güzeldi ama tayyeap'in suratını kapakta kullandığı için albenisi artmış gibi gözüküyodu bu da insana ilginç geliyo tabiki nitekim geldide....
-
ordaki tayyip basına 3 milyarmıydı? mahkemeye werilen tutar :D walla penguenin avukatı olsam cok süper küfrederdim kendi dergime :D:D yeni bi dava gelio.. bende bu hafta penguen alıorm anlasıldı.. ne zamandır almıodum.. odamın duvarını cok guzel süsler bu kapaq..
-
elinde .pdf formatı olan var mı?
-
bizde baykal ya da bahçeli (vs..) ile bu şekilde dalga geçsek partilileri hakkımızda ne düşünür acaba?
Konuyu açan arkadaştan rica ediyorum konuyu kilitlesin. Yapılan yakıştırma hiç hoş değil.