Penguen Den Bomba Gibi Bir Kapak Daha - [GUNCEL]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:
    -----------------------------

bizde baykal ya da bahçeli (vs..) ile bu şekilde dalga geçsek partilileri hakkımızda ne düşünür acaba?

Konuyu açan arkadaştan rica ediyorum konuyu kilitlesin. Yapılan yakıştırma hiç hoş değil.

bunu yazıyorum ama ne baykal ne bahçeliyi destekliyorum.Valla çoğu yüzeysel bakan insan tabikide sinirlenir böyle bişey ona göre aşağılama gibi gelir .Ama sen ayırmışın bende diyim erdoğan yanlısı bi mizah dergisi çıkıp o da baykalı falan böyle hallere sokarsa anlayan adam hiç bir zaman ters veya yanlış anlamaz ,öfkelenmez ,celallenmez.Çünkü amaç bu bozuk olan şeyleri insanları güldürürerek düşündürmek amaç sadece buu...Tabi bozuk olan şeylere karşı bi duruşta var tabikide. insnalar sadece gülsün diye değil.Arkadaş neler oluyorr biraz uyanalım falansı filanı. ulann bende niye böyle yazıyom penguen başlığına anlamış değilim haftada 3 yetele veriyom da bilinçaltımdaki bi duygu ezdirmem arkadaş o dergiyi  her hafta para bayılıyom yaz lan yazz mı diyo anlamadım ama hadi hayırlısı :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:

bizde baykal ya da bahçeli (vs..) ile bu şekilde dalga geçsek partilileri hakkımızda ne düşünür acaba?

Konuyu açan arkadaştan rica ediyorum konuyu kilitlesin. Yapılan yakıştırma hiç hoş değil.

eskiden bu zamana kadar leman, penguen, vs dergileri okuyor olsaydin boyle bir yorumda bulunmazdin.

:) zamaninda baykalla, ecevitle, suleyman demirelle, erbakanla da coook dalga gecmistir.

basbakan "ananida al git", "serefsizler", "kes ulan sesini", "otur ulan oturduğun yerde herşeye burnunu sokma" vs vs derken cok hos ama karikaturu yayinlaninca hic hos degil ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    kuzenim almştır ondan arakllarım ben .D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    Ne kadar da sevimliler :)

hocam nerenle bakıyon sen ya =) =P

ya bu ülkede konuştuum her 5 kişiden sadece 1 i tayyipi sevdini sölerken bu adamlar nası oyların yarısını topladı aklım almıyo =/

barajı geçemeyen her partinin oyları 1. partiye gider..O yüzden oy bölünmesi işlerine yarar, dahası bir puştluk yapıldığı kanısındayım.

Siz billy gatesin sadece bilgisayarı çok iyi bildiği için zengin olduğunu mu sanıyorsunuz?Şu an içinde her türlü dosyayı israile gönderen program olduğunu var saysanız?Ruhunu duyabilecek mi?

İnternetten yediği 3-4 kb ı ne yaptığını merak ediyorum doğrusu WİNDOWS'un 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Soldaki kırmızılı pek bi alımlı olmuş :D

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

mizah yönü bi tarafa sanki Ak Parti karşıtizanları böle basit şeyler görünce çocuklar gibi şenleniyorlar.

mesela:

- anne ben bugün bi kapak gördüm. uuuv iyi giydirmişler hemen tahribatta konu açmalıyım.

- babanda sollardı... (dahianlamınagelendeyibilerekayrıyazmadımkamyonşoförlerinegözkırpısıbabında)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Asıl bomba yakında demek ve buna inanmak istiyorum.

Kafam oldu galiba:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mugato bunu yazdı:

mizah yönü bi tarafa sanki Ak Parti karşıtizanları böle basit şeyler görünce çocuklar gibi şenleniyorlar.

mesela:

- anne ben bugün bi kapak gördüm. uuuv iyi giydirmişler hemen tahribatta konu açmalıyım.

- babanda sollardı... (dahianlamınagelendeyibilerekayrıyazmadımkamyonşoförlerinegözkırpısıbabında)

hee cocuklar gibi sendim bunu gorunce. anneme sordum ac dedi bu konuyu super olur dedi rep bile alirsin dedi,

niye mizaha bu kadar zitsin ? gulmek istemiyorsan okumazsin, super kapak yapmis adamlar

her aile en az 3 cocuk yapsin bereketiyle gelir diyerek halkla resmen dalga geciyor.  insanlar karinlarini doyuramiyorlar 3 cocuga nasil bakacak ?

bakamayacak 

sonuc ;

yetimhaneye verilecek veya cami avlusuna birakilacak.

okuyacak adam lazim degil rte ye okudugu zaman anlamaya basladigi zaman oy toplayamiyor,

cahil adam lazim ne kadar cok cahil o kadar cok oy.

oy oy oy

kamyon soforunun sana selami var goz kirpisini almis...     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    her eve bunlardan lazım :)

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

türkiye laiktir laik kalacak     OUT

türkiye cahildir cahil kalacak   IN

Toplam Hit: 3146 Toplam Mesaj: 26