Pentagram Gerçeği (Tarafsızca Sadece Doğrular)
-
pentagramı severim ama dvd sini nerden bulurum bilmiyorum dogu sendne varsa kopyalasana alırım sendne
-
pentagram satanist değil yanlızca deist bir gruptur.yani allahın varlığına inanan fakat dinlere inanmayan.logolar ve imaj ise konsept"den ibaretdir.ayrıca pentagram o derece muhteşem bir grup değildir.çok övünen thrash albümü pentagram - pentagram albümü bariz şekilde sepultura"nın debut albümü olan morbid vision"a bariz şekilde benzerlik teşkil eder.diğer albümleri ise açkça söylemek gerekirse dünya standartlarına göre vasat albümlerdir.wacken open air festivaline çıkma şerefine nail olan ender gruplardandır fakat dediğim gibi dünya standartlarında vasat oldukları için tatlı bir hatıra olarak mazide kalmıştır. muhteşem bir satış grafiği yakalayan unspoken albümü grubun yerli piyasaya oynadığı bir albümdür.doğal olarakda bu albüm ülkemizde çıkmış en başarılı heavy metal albümüdür.zamanında popçular dışarı diyen zihniyetin şimdi popüler kültüre mensup şarkıcılara tonmeisterlik,prodüktörlük,klip yönetmenliği yapması sizlerin insiyatifine kalmıştır.üstelik son dönemlerde grubun toparlanması için büyük paralar teklif eden büyük plak şirketleri sony bmc,diğeri aklıma gelmiyor 'nin bu tekliflerine rağmen farklı kulvarlarda koşmaları,kendilerine ithafen studio live'da gerçekleştirilen tribute gecesinde sahnede bir şarkı çalmaya tenezzül eden insanların artık heavy metal'den soğuduklarını görebilirsiniz.
-
pentagramın aq ama sewerek dinlerim : )
-
türkiyede bir metal grup olucağı hiç aklıma gelmezdi ama o zmanın şartlarınada bakarak ii cesaret piyasaya çıkmaları ve şimdilerde asıl dağılmaması gereken yerdeydiler bence. METAL MÜZİK sadece METAL benim artık hayatım olmuş başka şarkı çekemiom :(
-
^^
-
tenekecilerin kralidir saygilar sevgiler....
-
pentagramı çok severim her halde akmarın önünde bir albümünü sabahın köründe bekliyen tiplerden biriyimdir ama bir soru aklıma takıldı
-----------------------------------
1992 yılında "Trail Blazer" albümünün çıkmasıyla gruba dahil olan Metin Türkcan dört yıl sonra ayrılmak durumunda kalır. (Nedense bu albümü çıktığı hafta satın alıp Demir Demirkan"a imzalatmışımdır ve hala cd rafımda yerini korur. Demek ki güzelmiş. Bu albümde de sağlam parcalar (Brain on the wall) vardır
-----------------------------------------------------
doguhancım sen 7 yaşında ne işlere kalkışmışsın maşallah :) -
pesimistzombie
al bakalim upload ettim dinle bakalim begenecekmisin :)
rar sifresi xtlan
Pentagramin ilk albumu
http://rapidshare.de/files/27056530/01_-_Pentagram.rar.html -
Removed...
-
pentagramı cok severim türkiyedeki bence en kaliteli metal grubudur adamlara satanist diyenlere cvp : su an amerikada mezarkabul ismiyle sarkılarında Müslümanlığı anlatıolar "BİR-ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE-ÖLÜMLÜ-BU ALEMİ GÖREN SENSİN" tarzında.. bence cok iyiler grupta cok deişimler oldu konser vermeselerde Popcular dısarı! herseye bedel.. son albüm cok ii bence.. Türkiyede dinlenmesi gerek 1. grup gibime gelio.. cok arastırmadım adamlar..
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 33