folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Sabah haberleri izliyodum petkimin satıldığını söledi spiker,Alan şirket kazakistan alt yapılı görünüyo ama rus,yahudi,ermeni kontrolu altında 2 milyar dolar o kurumun belkide yıllık cirosu neden satarlar anlamıyorum :F

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    Bir ülke ile savaşmak istemezsen , onun ekonomisini ele geçirirsin olur biter :(

imza mimza yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Devlet şirketleri özelleşince ülke elden gitmez. Şu an çoğu ülke özelleştirmelerini bitirdi. Doğu bloku ülkeleri ve Türkiye özelleştirmeye geç başlayan ülkeler... Devletin görevi şirket işletmek değil vergisini almak, özel sermayeye destek olmak vb. Yolunda gitmeyen bişey olduğu zaman devlet şirketlere çok güzel bi şekilde el koyuyor. Kimse korkmasın :)

Özelleştirmenin amacı satılan tesisin ülke ekonomisine daha fazla katkı yapmasını, alan şirketin bilgi birikimi, teknoloji ve yeni yatırımlar getirmesini sağlamaktır. Petkim daha önce satılmak istendi. Talep olmadı satılamadı. Şimdi çok çok iyi bi fiyata satıldı. Borsaya göre şirketin (satılan) %51lik hisselerinin değeri 720 milyon $.  Ama 2 katından daha fazla fiyata satıldı.

Umarım en yakın zamanda Konsorsiyum ortakları kendilerini tanıtırlar. İhaleyi alan şirketler rus ve kazakistan kaynaklı ama detaylar bilinmiyor daha.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    tayyeap anasını zikti ekonominin

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

not: uzanlar %88 600milyon dolara almış sanırım yada başka bir şirket

şu anki %51 lik satışı 2 milyar 50milyon dolar. fark bu

satınca satılan şirket kazaklara yada kim alıyorsa artık onların ülkesine gitmiyor.yine türkiyede.

edit:Dün ihale sırasında da açıklandığı gibi, ihaleyi kazanan “TransCentralAsia” adlı holdingin ortakları üç ayrı grup:
    1-Rusya'dan Investment Industrial Group “Eurasia” (ООО Инвестиционно-Промышленная Группа "Евразия")
    2-Yine Rusya’dan Investment Bank “Troika Dialog”
    3- Kazakistan'dan “Caspi Neft”

yinede özelleştirilmesinden yana değilim.... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek
    adamlar o kadar paraya kıydı ama daha önceki özelleştirmelerde olduğu gibi kapatıp bırakabilir de.. amaçları yatırım yapmak deil rusların işi gücü yok bizim fabrikamıza mı kaldılar.. kimya önemli bir sanayidir amaçları bu sanayinin a. komak ülkede..

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ermeni tasarısı nedeniyle  petkim ermeni diasporasına satışı durduruldu...

ermeni diasporası çıkması sebebiyle ermenilerden sonraki en yüksek fiyatı veren şirkete satılıyor..

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=274765 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

ermeni tasarısı nedeniyle  petkim ermeni diasporasına satışı durduruldu...

ermeni diasporası çıkması sebebiyle ermenilerden sonraki en yüksek fiyatı veren şirkete satılıyor..

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=274765 

-----------------------------

bende gördüm sevindirk oldum... 2. en büyük şirkete werilmiş adı bişeydi unuttum

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    ulan daha yeni yeni bir iş yaptılar aslında üstüne gidilse daha böyle çok şirket var hali hazırda..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ulan boyle islere kafam ermedi gitti bi turlu

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istanblue
    istanblue's avatar
    Erkek
    kazakistan capi neft yahudi firmasıdır yine yahudılere satıldı a.q.

dostunu oyle bir z*kki dusmanin ibret alsin!
Toplam Hit: 4065 Toplam Mesaj: 37