folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

e-toLqa bunu yazdı:
    -----------------------------
    tayyeap anasını zikti ekonominin
    zikti diyon borsa zirvede ihracat zirvede bu nasıl zikmek anlamadım

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

İhracat zirvedemi? Senin ekonomi bilgini.... Yav hangi ülkenin %70 borsası yabancı? Hangi ülke bizimki kadar faiz uyguluyor? Ekonomi iyi diyorsunuz peki tim başkanı neden avaz avaz faiz indirilmeli diye bağırıyor? Peki neden sanayiciler gazetelere tam sayfa ilan vererek bu gidişe (faiz-dövüz-borsa) dur denilmesini istiyor? Sıcak para denen para eğer bir anda ülkeden çekilirse ne olacağını biliyor musun? Peki sıcak paranın ülkeden gitmemesi için fransa'ya ambargo konmamasının, abd'ye incirliğin kapatılmamasının gerektiğini biliyor musun??????? Peki şunu sorayım abd'de özel bir şirketin %30 hissesi rus şirketine satılmasına mahkeme ile izin verilmezken, türkiye stratejik ve ekonomik kazancı yüksek şirketlerin rekabet gözetilmeksizin dış mihraplara satılmasına nasıl izin verebiliyor? Al sana okkalı bi matematik sorusu: Türkiyenin iç ve dış borcu Akp geldikten sonraki borcunun yarısı ise Akp nasıl ekonomi düzeltmiştir????????

http://www.esamkonya.org/Images/Resimler_Dosyalar/ESAM_2006%20EKONOMIK_RAPOR.pdf

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6700

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6283

Özelleştirmeyi savunanlar, Yabancı sermaye iyidir diyenler, Akp'nin ekonomik icraatlerini olumlu bulanlar ALLAH aşkına biraz araştırın, biraz okuyun, biraz gözünüzü açın, NE ONURUMUZ KALDI NE BAĞIMSIZLIĞIMIZ! EFENDİMİZ OLAN KÖYLÜ ANALARIYLA BİRLİKTE VATANINDAN KOPARILIR OLDU! GAVURA MİNARE, MERHAMETSİZE KILIÇ OLDUK! "YA BAĞIMSIZLIK YA ÖLÜM!" DİYEREK ALINAN TOPRAKLAR ALTIN TEPSİYLE GERİ SUNULDU! YETER, UYANIN ARTIK!

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ermeni lobisine satış iptal.

kazaklara satışıda iptal oldu.

şu an dosya danıştayda eğer bişey çıkmazsa petkim kamuda kalacak.... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

petkimi satsada satmasa AQP nin Taaaa mk :D

petkimden önceki satılanlar nolcak...:S 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

evet arkadaslar bende cok karısıyım bu yurt dısı şirketlere ihale vermelerine.sanki türkiyede zengin yok a.q yarısına versinler türke versinler.

bide bana kalırsa özelleştirmeler iyidir.devlet elinde olunca yolsuzluk fln cok oluyo yine olan devlete oluyo en iyisi özelleştirmek fakat TÜRK e  

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    özelleştirmeleri engelleyerek ülkenin önünü yine kestiler... ülker türkiyenin ilk 20 büyük şirketi arasında değil buna rağmen küresel şirket godivayı 850 milyon dolara alıyolarsa herkes düşünsün...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yurdum insanının hepsi ekonomu profu aq ula millete sorsak içe kapan gitsin kapitalist sistem parası olan alır götürür

daha neyin davasını güdüyonuz anasını satıyım türk şirketleri başka ülkelerde şirketleri almıormu sanıonuz sadece bi bizde

var özelleştirme tabi sadece biz satıoz onlar alıo biz almıoz aha adam yazmış ülkerin aldığı godivayı ee noldu şimdi işgalmı

etmiş olduk o memleketki şurda sorsak yarısı bilmez godivanı ne oldğnu e o ülkedeki adamlarda sizin gibi amanını türkler

gelior işgal edildik vatan elden gitti gibisinden faşizan laflar etmeye kalkarlarsa bunlar tutarlı olurmu? olmaz...  geçin bu i

şleribiz bize yeteriz mantığı kör milliyetçilik devri bitti artık biz bize nah yeteriz haberiniz ola

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

İhracat zirvedemi? Senin ekonomi bilgini.... Yav hangi ülkenin %70 borsası yabancı? Hangi ülke bizimki kadar faiz uyguluyor? Ekonomi iyi diyorsunuz peki tim başkanı neden avaz avaz faiz indirilmeli diye bağırıyor? Peki neden sanayiciler gazetelere tam sayfa ilan vererek bu gidişe (faiz-dövüz-borsa) dur denilmesini istiyor? Sıcak para denen para eğer bir anda ülkeden çekilirse ne olacağını biliyor musun? Peki sıcak paranın ülkeden gitmemesi için fransa'ya ambargo konmamasının, abd'ye incirliğin kapatılmamasının gerektiğini biliyor musun??????? Peki şunu sorayım abd'de özel bir şirketin %30 hissesi rus şirketine satılmasına mahkeme ile izin verilmezken, türkiye stratejik ve ekonomik kazancı yüksek şirketlerin rekabet gözetilmeksizin dış mihraplara satılmasına nasıl izin verebiliyor? Al sana okkalı bi matematik sorusu: Türkiyenin iç ve dış borcu Akp geldikten sonraki borcunun yarısı ise Akp nasıl ekonomi düzeltmiştir????????

http://www.esamkonya.org/Images/Resimler_Dosyalar/ESAM_2006%20EKONOMIK_RAPOR.pdf

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6700

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6283

Özelleştirmeyi savunanlar, Yabancı sermaye iyidir diyenler, Akp'nin ekonomik icraatlerini olumlu bulanlar ALLAH aşkına biraz araştırın, biraz okuyun, biraz gözünüzü açın, NE ONURUMUZ KALDI NE BAĞIMSIZLIĞIMIZ! EFENDİMİZ OLAN KÖYLÜ ANALARIYLA BİRLİKTE VATANINDAN KOPARILIR OLDU! GAVURA MİNARE, MERHAMETSİZE KILIÇ OLDUK! "YA BAĞIMSIZLIK YA ÖLÜM!" DİYEREK ALINAN TOPRAKLAR ALTIN TEPSİYLE GERİ SUNULDU! YETER, UYANIN ARTIK!

KafKaf Kardeşim Gözümsün Okkalı anlatmışsın Vesselam Ben bu kadarını diyemezdim vesselam. Aynen Kardeşim aynen.

Devraldıkları Zamanki Dış Borç ikiye katlanmış vaziyette şimdiden, Nasıl bir ilerlemedir anlamadım, Ve Bir Fiil Ülke kaynaklarını satışıda Arsızlıktır Kanaatimce, Nedense Bana Türk Gençliğine hitabe Geldi Aklıma. Tüm Tersanelerimiz Bir Fiil işgal ediliyor Hala kalkmış Saf Saf Savunanlar var. Ben bişi demiyom diyemem gidişata ama Ben bu İşin sonunu hayır Görmüyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Yeter a.q, satılırsa satılsın herşeyi satsınlar. Artık ben umut taşımak istemiyorum. Daha ne bekliyoruz ki. Danıştayı da yarın birgün kendi elinize alın.

A.Q.P nin taaaaa  amk

Yeşil sermayenin taaa  amk

Böyle müslümanın bacısına kayım.

// Düşüncemden dolayı belki uzaklaştıracaksınız ama bu umutsuzlukla nereye kadar yaşayacağız.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Tarihimizi iyi  ezberleyin tarih tekrardan ibarettir.birakin tarihi kayip 90 larimizi vs.turkiye ciller doneminde 8 milyar $ cari acikla 2001 de ise 9 milyar $ cari acikla coktu ekonomistlere sorun itiraf ederler.su anki cari acik 40 milyar dolar nasilmi ayakta duruyoruz emanet bi para bulutu dolasiyo uzerimizde onunla borsa bizim borsamiz degil bankalar finans cevreleri bizim degil.ekonomiye biz karar vermiyoruz.calisiyoruz ama kazancimizin cogunu zengin yahudi uzantili batidan dumenli ekonomi lobilerine yatiriyoruz sistem buna kurulu.faizler niye belimizde onceden imf e borclanirken simdi toplumun nerdeyse tamami bankalara kred tuzagindaki borclu.ve bu durum tahminen 3-4 yil daha bu sekil devam edicek halk toplu olarak hayir deyene kadar yada.halkim uyutulmayi seviyo.bi zamanlar duyunu umumiye varmis aha o tezgahin aynisi su an donuyo.arkadasimiz guzel linkler ufak ipuclari vermis bilgisine deger verin ustune gidin irdeleyin kulak sallamayin.ve sinerjiniz varsa etrafinizla paylasin bilgilenin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 4066 Toplam Mesaj: 37