folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peygambermize Hakaret

Peygambermize Hakaret

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    bıktık bu oğlanlardan amaçları nedir.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek
    olum bu cehennem bekçileri yahudilerin armızda işi yok excali söledi yahudiyim diye itiraf etti olum gerçek söle yahudimisin dalga geçme sinigi sierim bu ciddi bir konu adamlar bizim en saydı duyduğumuz kişiye  (s.a.v)' e hakaret ediyolar adam olun yanınıza gelmeyim ben kayseriliyim ve bu konu çok onurum dokundu eğer maçtan önce haberim olsa 500 kişi kayserideydik onları oraya göcektik yani alaya almayın konuyu bu ciddi bir mesele ALLAH' a emanet olun hayırlı geceler.

AMK OKULAR AÇILDI_:S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bütün müslim hackerları toplayın cihad edecez :)

Allah Allah hacker olasım geldi.... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    devilofhunter bunu yazdı:
    olum bu cehennem bekçileri yahudilerin armızda işi yok excali söledi yahudiyim diye itiraf etti olum gerçek söle yahudimisin dalga geçme sinigi sierim bu ciddi bir konu adamlar bizim en saydı duyduğumuz kişiye  (s.a.v)' e hakaret ediyolar adam olun yanınıza gelmeyim ben kayseriliyim ve bu konu çok onurum dokundu eğer maçtan önce haberim olsa 500 kişi kayserideydik onları oraya göcektik yani alaya almayın konuyu bu ciddi bir mesele ALLAH' a emanet olun hayırlı geceler.
    sen kimsin?yahudilerin aramızda işi yokmuşmuş.ben de çıkiyim diyim burda "müslümanların aramızda işi yok" .yahudiyim ben de bi problem mi var?kimin dinine laf söledik?attır bakalım beni tbt ortamından attırabilsen.sen kimsin?burası laik bi mekan hoja cwyle karıştırma.bekçiyiz var mı ötesi.biz cehennem bekçisiyiz en azından sizin gibi içri girmiyoruz desek hoşuna gider mi?ne boş adamsnz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Bagnazliga dur demeliyiz.

Bir birey bagnazligi kendinden sakindiriyorsa ne mutlu ona. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    heil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek

bende maç günü ordaydım hiç bişi sölemediler ama o  haberden kayserinin 38 gençligini haberi  olsaydı  anların amk vallahı kimse  o  sahadan çıkamazdı  orayı anlara mezar yaparlardı. amk neden söylemedilerse ah o haberden herkesin  haberi  olsaydı...ne  olcaktı  ben  çok  iyi  tahmin  ediyorum.                                                                                 ALLAH bütün MÜSLÜMANLARI.TÜRKLERİ  korusun....................

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ja adamlar böle gaza geldiinizi  bildikleri için şettiriolar siz gaza geldikçe daha ç0k söverler =) Baksana vatanda$a milliyetçi mal ayaklarıylla yazıo :D sahada amkcaklarmı$ bla bla bla ee  sonra ne olcak lan :D İsrail - tr arası bozulcaktı:D değermi lan bırakın yaptıklarının cızırtısını allah ztn vericak dier tarafta :D siz kimsinizki. allahım sen $u tarz adamlara biraz akıl ver ...................................... ( böle bide uzatıolar ya noktaları ona tav oluorum adadada )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek
    bak olum  ben kimseyi attırmak istemiyorum  ama bunu herkesin duymasını istiyorum biz TÜRKİYE'MİZDE böyle şeyler olmasını istemiyoruz senin ve sini gibi olan bir gün bünü öğrenecekler artık hiç bir güç yüce TÜRK milletinin bayragına atasına dinine hakaret  edemez edersede gördügün gibi karşısında bulcagı bu sitedeki v.b TÜRK milletini cesur İnsanlarıdır hepinizin (KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN  AMINIZA KOYACAGIZ.....  BU  KADAR KÜFÜRLÜ  KONUŞMAMIN TEK SEBEBİ  (S.A.V) HAKARET EDENLEREDİR....   DESTEK  ARKADAŞLAR DESTEKKKKKKK.................!!!!!!!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    analarını sevindircen şu ibnelerin o. çocukları kanal 24 yayınlasaydıda bi aq saydık.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 6783 Toplam Mesaj: 53