Peygambermize Hakaret
-
bıktık bu oğlanlardan amaçları nedir.
-
olum bu cehennem bekçileri yahudilerin armızda işi yok excali söledi yahudiyim diye itiraf etti olum gerçek söle yahudimisin dalga geçme sinigi sierim bu ciddi bir konu adamlar bizim en saydı duyduğumuz kişiye (s.a.v)' e hakaret ediyolar adam olun yanınıza gelmeyim ben kayseriliyim ve bu konu çok onurum dokundu eğer maçtan önce haberim olsa 500 kişi kayserideydik onları oraya göcektik yani alaya almayın konuyu bu ciddi bir mesele ALLAH' a emanet olun hayırlı geceler.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Bütün müslim hackerları toplayın cihad edecez :)
-----------------------------Allah Allah hacker olasım geldi....
-
devilofhunter bunu yazdı:
olum bu cehennem bekçileri yahudilerin armızda işi yok excali söledi yahudiyim diye itiraf etti olum gerçek söle yahudimisin dalga geçme sinigi sierim bu ciddi bir konu adamlar bizim en saydı duyduğumuz kişiye (s.a.v)' e hakaret ediyolar adam olun yanınıza gelmeyim ben kayseriliyim ve bu konu çok onurum dokundu eğer maçtan önce haberim olsa 500 kişi kayserideydik onları oraya göcektik yani alaya almayın konuyu bu ciddi bir mesele ALLAH' a emanet olun hayırlı geceler.
sen kimsin?yahudilerin aramızda işi yokmuşmuş.ben de çıkiyim diyim burda "müslümanların aramızda işi yok" .yahudiyim ben de bi problem mi var?kimin dinine laf söledik?attır bakalım beni tbt ortamından attırabilsen.sen kimsin?burası laik bi mekan hoja cwyle karıştırma.bekçiyiz var mı ötesi.biz cehennem bekçisiyiz en azından sizin gibi içri girmiyoruz desek hoşuna gider mi?ne boş adamsnz.. -
Bagnazliga dur demeliyiz.
Bir birey bagnazligi kendinden sakindiriyorsa ne mutlu ona.
-
heil...
-
bende maç günü ordaydım hiç bişi sölemediler ama o haberden kayserinin 38 gençligini haberi olsaydı anların amk vallahı kimse o sahadan çıkamazdı orayı anlara mezar yaparlardı. amk neden söylemedilerse ah o haberden herkesin haberi olsaydı...ne olcaktı ben çok iyi tahmin ediyorum. ALLAH bütün MÜSLÜMANLARI.TÜRKLERİ korusun....................
-
ja adamlar böle gaza geldiinizi bildikleri için şettiriolar siz gaza geldikçe daha ç0k söverler =) Baksana vatanda$a milliyetçi mal ayaklarıylla yazıo :D sahada amkcaklarmı$ bla bla bla ee sonra ne olcak lan :D İsrail - tr arası bozulcaktı:D değermi lan bırakın yaptıklarının cızırtısını allah ztn vericak dier tarafta :D siz kimsinizki. allahım sen $u tarz adamlara biraz akıl ver ...................................... ( böle bide uzatıolar ya noktaları ona tav oluorum adadada )
-
bak olum ben kimseyi attırmak istemiyorum ama bunu herkesin duymasını istiyorum biz TÜRKİYE'MİZDE böyle şeyler olmasını istemiyoruz senin ve sini gibi olan bir gün bünü öğrenecekler artık hiç bir güç yüce TÜRK milletinin bayragına atasına dinine hakaret edemez edersede gördügün gibi karşısında bulcagı bu sitedeki v.b TÜRK milletini cesur İnsanlarıdır hepinizin (KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN AMINIZA KOYACAGIZ..... BU KADAR KÜFÜRLÜ KONUŞMAMIN TEK SEBEBİ (S.A.V) HAKARET EDENLEREDİR.... DESTEK ARKADAŞLAR DESTEKKKKKKK.................!!!!!!!!
-
analarını sevindircen şu ibnelerin o. çocukları kanal 24 yayınlasaydıda bi aq saydık.