folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peygambermize Hakaret

Peygambermize Hakaret

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ei maça giden olursa Pankart açık Hitler in bide altına slogan :D sonra nolur bknz. KRİZ...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    devilofhunter bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne  oldu  amk cevap veremediniz la bişi oldu. Olum bi gün herkes anlayacak (TÜRKİYENİN) haklı oldugunu amk  o zaman sizin halinizi görecez... A_M_KODUKLARIMM... O.Ç
    tipik boş adam.anca küfrederler :)
    klavye vatanseverliği ve delikanlılığında üzerine yoktur,israile küfreder ama israil amerikan mallarını almakta hiç bi sakınca görmez.şimdi çıkar der ben hiç almıyorum ben de sie derim :)
    madem bu kadar vatanseversin,dinini seven bi adamsın gitsene filistine?gitsene ırağa?buradan küfür etmekle ne yapıyosun söyle bakalım.ben söliyim sana bi bka yaramıyo.sen onlara klavye kullanarak o.ç yazarken onlar kendi üretimleri T.A.R silahlarla hamaslı,el fetihli,filistinli sivil avlıyolar  ;)
    zaten seni ciddiye alan çıkmamış kimse,neyse ben  yaziyim da  sana özenen  falan olmasın genç arkadaşlardan :)=
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ja ben burayı görmemişim :D Adam haftadan haftaya gelip küfür edio akm :F  Cafeden falan girio heralde tipik bi MAL :D kesin nicki kAraKoL mErKeZ KaFaSıNa GöRe HeRkEzZZZ (ci) tarzı falanddır adadada
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaws gecenlerde bi küfür ettim bi küfür ettim :D israile ait tüm siteleri hacklemişim haberim yok :D

nereye dokunsam israile bişiler oluyor :D

hadi israile küfür kampanyası çıkaralım :D küfür edelim :D belki bu sefer kökten yok olurlar :D

ondan sonra bi hatim çıkarırız :D herkes müslüman olur :D

Yetim düşler bekçisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    devilofhunter bunu yazdı:
    ne  oldu  amk cevap veremediniz la bişi oldu. Olum bi gün herkes anlayacak (TÜRKİYENİN) haklı oldugunu amk  o zaman sizin halinizi görecez... A_M_KODUKLARIMM... O.Ç
    tipik boş adam.anca küfrederler :)
    klavye vatanseverliği ve delikanlılığında üzerine yoktur,israile küfreder ama israil amerikan mallarını almakta hiç bi sakınca görmez.şimdi çıkar der ben hiç almıyorum ben de sie derim :)
    madem bu kadar vatanseversin,dinini seven bi adamsın gitsene filistine?gitsene ırağa?buradan küfür etmekle ne yapıyosun söyle bakalım.ben söliyim sana bi bka yaramıyo.sen onlara klavye kullanarak o.ç yazarken onlar kendi üretimleri T.A.R silahlarla hamaslı,el fetihli,filistinli sivil avlıyolar  ;)
    zaten seni ciddiye alan çıkmamış kimse,neyse ben  yaziyim da  sana özenen  falan olmasın genç arkadaşlardan :)=

la abim sen ne ibne birisin amk sen kimsin lan israil kim lan amerikan piçleri sen devile nasıl laf uzatırsın ben 5 ay önce ıraktan geldim ne söliceksen bana söle olum o müslümanların öcü alınacak ve siz lanetli cehennem bekçileri imansız piçler görceksiniz niye Türkiye'ye saldırmak işinize gelmiyo lan  gadi bi tarafınız yiyosa bide amerika abiniz izin veriyosa bi saldırsanıza amk nasıl doğruyoz sizi amk bi ordu gelse sizin üstünüze o ordunun en önünde ben olurdum hiç merak etmeyin yakında gelecez ama bekleyin sizi ait olduğunuz yere gönderecez içiniz rahat olamsın çünkü sonunuz yakın siz bekleyin siz mesihi piç gelecem yakında sizin ora sana da uğrucam merak etme sen .

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Beyler tartıştığınız konuya bi bakın peygamber efendimize bu adamlar saygı selam ile mi yaklaşacaklar hakaret edecekler tabi sonuçta lanetlenmiş millet bizimle aynı dinden değil bilmiyorlar. Siz buradan küfür edince ne oluyor anca ağzınızı bozmuş olursunuz. Yapmayın etmeyin biri başlamış diğerine piç diyor yuh be konuya bak bi israilliler hakaret etmiş millet burada birbirine sövüyor dikkatli olun gaza gelmeyin. internethaber kimmiş neymiş adamların tek istedikleri hit be. yapmayın etmeyin akşam akşam.  üzüm yiyin şeftali yiyin işkembe çorbası için boyle şeyler yapmayın. ayıp walla

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek

hocam ayıp oldu ama  banned ben mi hakkettim bi tane i.b ne yüzünden 2 gün nese bu site bulunmak çok güzel bişi :D

ben tipik bir adamım diyor antioxsidan)=
    zaten beni ciddiye alan çıkmamış kimse,neyse ben  yaziyim da bana özenen  falan olmasın moruk arkadaşlardan :)=

boş adamın ta kendisi amk.  yazdıgı yazıya bakya...

AMK OKULAR AÇILDI_:S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek
    la olum bende bi küfür etim ama sorma sona banned ne işitir anlmadım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bombaci_mulayim
    bombaci_mulayim's avatar
    Erkek
    ahhh ulan zamanında hitler amca hepsini sabun yapsaydıda hacı şakir hesabı  ossbir cekerdik o.c kulleriyle

spiritual love
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek

ja ben burayı görmemişim :D Adam haftadan haftaya gelip küfür edio akm :F  Cafeden falan girio heralde tipik bi MAL :D kesin nicki kAraKoL mErKeZ KaFaSıNa GöRe HeRkEzZZZ (ci) tarzı falanddır adadada

senin a.q o.ç amk a.s senin p.ç

Toplam Hit: 7618 Toplam Mesaj: 53