Photoshop"Ta Renklerdirme Nasıl Yapılır
-
başlıktan belli olacağı gibi siyah beyaz resimleri nasıl renkli hale getirebilirim...
-
zinlik@hotmail.com"a siyah beyaz resim yolla
-
http://zinlik.sitemynet.com/zinlik/ örnek üzerine çalışma var ok...
Başka sorun varsa yardımım dokunur belki...
-
su an internet kafedeyim,Menunun ismi su anda aklimda deil ama. Hatirladiim kadariyla File"in bir sagidnaki menude image ?????? > ( <- geriside vardida unuttum)"a gir ve ordan auto color.
-
pen toolsu kullanarak renklendireceğin yeri seç... resmin büyüklüğüne göre seçili alana feather (kenarları yumuşatma) ver .. sonra image/Adjustment/hue-saturation penceresini aç... ordan colorize ye tıkla... üst çubuktan renk scalasını uydur.. orta çubuktan rengin şiddetini ayarla.. alttanda açıklık koyuluk ayarlarını yap..
orda rengi tutturamazsın.. sadece yaklaşık renk verebilrsin..o yüzden orda fazla kasma..
sonra bu pencereye okey diyip kapat.. ctrl+b yapıp yellow - red- cyan renkleriyle oyna.. ok diyip kapat..
ctrl+L yapıp genel bi contrast ayarını yap..
sonra renk tutmadıysa yine ctrl+b yapıp rengi tuttur..
işte bu kadar... -
Bu dediklerimi yaptıktan sonra yine gel sana bunu yapmayı öğretiim pshopta ok? :)
-
hallettinmi bari? cvp yaz...
-
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
Bu dediklerimi yaptıktan sonra yine gel sana bunu yapmayı öğretiim pshopta ok? :)
abo usta bu ney?kendinmi yaptin?bu skinsmi yoksa playermi? -
ya ben diyorum bu adam deli oha bea nasıl yaptin onu bide gosteriyo :) ben oyle bisey yapsam insanlara gostermeye giyamam :))))
-
Pisko bunu yazdı:
ya ben diyorum bu adam deli oha bea nasıl yaptin onu bide gosteriyo :) ben oyle bisey yapsam insanlara gostermeye giyamam :))))
ya bu playermi yoksa sadece resimmi? :)
-
Peki Designer usta bi resimde nasıl oynama yapabilirim mesela saçları falan uzatacam nasıl yapılıyo ben bi türlü yapamadım
Toplam Hit: 6208 Toplam Mesaj: 24