PHP Öldü Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

"old programming languages NEVER DIE. " bu cümleden sonra pek bir şey söylemeye gerek yok bence zaten orada da gerekli yorumlar yapılmış.

PhYtOn tarafından 15/Mar/16 21:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

php öldi mü

ısiz django kaldı mu

mysql öçin aldı mu

emdi apache yırtılur.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı
    snnyk bunu yazdı

tersine dirildikçe diriliyo

Neden böyle düşünüyosun hocam, açıklayabilir misin ?

daha geçen hafta 30k ya php iş takip sistemi sattık 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aga  php 7 geldi  ve  bi  çok noktada rby ve pythondan çok daha  sağlam. PHP, PHP 7 ile  ömrüne  ömür kattı 

http://www.zend.com/en/resources/php7_infographic

üsteki linktede bechmark sonuçları var sayfanın en altına  doğruda diğer dillerle  olan performance farkı...

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Nvidia bunu yazdı

aga  php 7 geldi  ve  bi  çok noktada rby ve pythondan çok daha  sağlam. PHP, PHP 7 ile  ömrüne  ömür kattı 

http://www.zend.com/en/resources/php7_infographic

üsteki linktede bechmark sonuçları var sayfanın en altına  doğruda diğer dillerle  olan performance farkı...

Neye göre sağlam ? :) Python zaten bi web dili değil.Ruby hakkında bilgim yok ama oda öyle diye biliyorum.Bahsettiğin Django ve RoR ise eh bi zahmet sırf web için geliştirilmiş bir dil benchmark da performans olarak üstün olsun .

Ayrıca @snnyk hocam sen 30k veya Türkiye'de işte 100K ya iş yapılıyor diye ölmiycek anlamına gelmiyor.Ona bakarsan Türkiye ' de hala Visual Basicle uygulama yapan yerler var satıyorlar.(Visual Basic örnektir herhangi bir başka dil yazabilirsiniz)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

php öldi mü

ısiz django kaldı mu

mysql öçin aldı mu

emdi apache yırtılur.

XD . uykum kaçti. ( ̄. ̄)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

php öldi mü

ısiz django kaldı mu

mysql öçin aldı mu

emdi apache yırtılur.

alper tunga destanını kim yorumlayacak diyordum bende. Sonunda biri benim yerime yapmış 😁

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

php öldi mü

ısiz django kaldı mu

mysql öçin aldı mu

emdi apache yırtılur.

alper tunga destanını kim yorumlayacak diyordum bende. Sonunda biri benim yerime yapmış 😁

İki gündür bunu yazmayım diye girip girip çıkıyordum :)

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

2012 de öldümü diye sorulmuş. o zamanın gidişiyle sorulması normal. öldümü? tabi ki hayır. gelişime açık birşeyin ölmesi bence düşünülemez.

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Yapilmis ayni espri cok mutsuzum :(

izzmarit tarafından 20/Mar/16 15:39 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 3912 Toplam Mesaj: 24
php rip