Piort.Com
-
Site çok güzel ama fragman yerine Filmi izliyebilsek dahada güzel olur bence :)
-
evet bencede olmadı bari filmeri verse izlesek
-
film ekle diyip hiçbir kutuyu doldurmadan gönder dedim. Bu film sistemde mevcut diyip http://www.piort.com/detay.php?id=452 bu adresteki filme yönlendirdi.
tamamda kardeşim; bu film, o film değil!
-
sitenin reknleri çok itici. kullanılan font ve imagelar çok ufak.
film search yaparken imdb puanına göre filtre yapmak lazım. örneğin 6.0 altında ki filmleri izlememe gibi bir huyum var. -
Yeni film piortla deyince aynı filmlerde dönüp duruyor, ya da aynı filmde 4-5 kere. Bir de jerusalem in dediği gibi, imdb puanına göre filtrelesin, mesela 7 yi seçersek, 7 den düşük puanlı filmleri piortlamasın.
-
Piort beta bir proje arkadaşlar, dolayısıyla eleştri veli nimet. Her ne kadar profesyonel insanlar olmasakta yapmaya çalıştığımız, çabaladıgımız olay bir kayayı yontarak en mükemmel, en kusursuz şekile getirmeye benziyor. SSS kısmını okuduktan sonra projeye film önerebilirsiniz. Ve yapılan gerek program gerek dizayn anlamındaki şikayet,bug,öneri gibi sözlerinizi bug@piort.com adresine mail atarak belirtirseniz proje için daha faydalı olur.
-
bence puan konusuna takılmayın keza burda izlemediğimiz filmleri önermiyoruz en nihayetinde atıyorum bilimkurgu dalında 9 puanın altında olmayan eti topu kaç film var ki ? Zamanla ziyaretçi bunları izledikçe neden bu kadar az şikayetiyle gelecektir ama şöyle bişey daha makul bence ; sadece puanı baz alması değilde puanıda denkleme katması..
duy sesimizi iso ! -
jerunun söylediği boş geçme olayını yarın sabah halledicem,
film izletme veya linkini verme olayı ise, işimiz değil zaten. izleyip çok beğendiğimizi filmleri sizlere öneriyoruz budur -
proje çok orjinal beğendim ama birileri ısrarla saçma salak filmler önerirse ne olacak? site bu tip filmlerle dolup taşsa mesela.. oylamanın film piortlamaya bi etkisi varmı? admin onaylımı ekleme yapılabiliyor veya buna önlem olarak yaptığınız, yapmayı düşündüğünüz bişey varmı? bu kafama takıldı sadece (:
-
evet admin onaylı siz yolluosunuz, biz cidden hoş filmse, izlenmesi gereken bişeyse. tamam diyoruz yayınlanıo
-
hocam tasarım konusunda ısrarlıyım daha sade bişiler olmalı :/