Pkk Masalları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    horBy yazdığı bazı şeylerde haklı arkadaşlar bunu inkar edemeyiz

    yıllardır PKK nın neler yaptıgı ortada iken kimseden ses soluk çıkmıyordu 35000 şehit varken kısa süreli yas tutmalardan başka birşey yapılmıyordu nasıl olduysa 13 vatan evladı şehit düştügünde medyanın gazı ile her konuda oldugu üzere bu konuda da kraldan çok kralcı bir tavır takınıldı.

    Bir deprem olur herkes uzman kesilir, piyasalarda bir dalgalanma olur herkes ekonomi profesörü olur, bir ermeni ölür herkes Hrant olur yani işimiz show.

    iş ciddiyete binince bakarsın ve gördügün Nasrettin hocanın fil hikayesi ile aynı koca köy ayaklanır ama işin ciddileştigi noktada kimse kalmaz arkanda.

    Tamam bana da kızabilir hatta küfür bile edenler çıkabilir ama olanlara bakınca söylediklerimin pek yanlış oldugunu sanmıyorum.

    olanlar mı ne

    daha dün akşam haberlerde İstanbulun göbeginde bayrak asılı ev, dükkan ve araçlar taşlandı zarar verildi sonuç eylemi gerçekleştirenlere kimse engel olmadı

    günlerce şerefsizlerin sitesi yok mu bu siteyi çökertecek bir grup yada vatan evladı dedim başvurmadıgım hack sitesi kalmadı ( ve anladım ki hack sitesiyiz diye geçinenler lamerlikten öteye geçememiş)

    hani o mahkeme kararı ile siteleri kapatan ENGELLEYEN ( kafa giresice TTNET) zihniyete bile başvurdum hemde kaç kez en sonunda bir zahmet cevap aldım

    -GREVDEYİZ

    sonuç şerefsizlerin sitesi halen çatır çatır probagandasını yapıyor çatır çatır ordumuza ve vatanımıza hakaretler ediyor

    http://69.39.226.234/tr/ işte beni en çok umutsuzluga ve bu düşünceye sevk eden nokta bu. herkes konuşuyor ama icraat yok.

    vatan severlik bana göre iman gibi içinde yaşattıgın Showa dönüştürmedigin sürece güzel ama görünen o ki kim en çok vatansever diye bir yarış var sanki en çok bagıran bu vatanı en iyi savunan ve sevenmiş gibi bir duygu içine girilmiş.

    Bu arada yaşım 37 askerligimi yaptıgım dönemde kuzey ırak bölgesine geçmek için teskere falan bekledigimizi hatırlamıyorum askerligini nerede yaptın diye soranlar neredeyse 9 ay sınır ve kuzey ırak bölgesinde sabah akşam demeden operasyona gidilir kimseden teskere beklenmezdi.

    gördüklerim ve yaşadıklarım yüzünden askerden sonra neredeyse 2 yıl tedavi görmek zorunda kaldıgımı belirteyim.

    o sizlerin flimlerde gördügünüz arkadaşının kucagında can verme sahnesini kaç kez yaşadıgımı ben bilirim neyse edebiyat ve duygu sömürüsü yapacak degilim

    videolar için teşekkürler EmiRReiS bilgilendirme adına güzel çalışma emeklerinize teşekkürler.

    Demek istedigim nasıl Sosyalizm barlarda söylenen şarkılarla kurtulmuyor, devrim gerçekleşmiyorsa PC başında gelen maillerle ,msn de yazışmalarla VATAN kurtarılmaz ( bilgi almak, bilgi vermek, araştırmak ayrı birşey PC başında olup posta kutusu olmak ayrı birşey)

    EmiRReiS sizin yaptıgınız en güzeli yani bilgi vermek sizi tenzi ederim ama bir de neyin ne oldugu hakkında ufacık bilgisi olmayan rüzgara göre dalgalananlar var yaaa işte canımı onlar sıkıyor

     

     


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 2957 Toplam Mesaj: 22