folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı

Bu pkklıları toplayacan,aynı counter strike da ki gibi ellerine vericen bıçakları, bizde alacaz 5-1, salıcan bunları önden arkadan dayıyacan mermileri mis gibi tertemiz. Öyle yerlerde kolu bacağı sürünen falan olursa da atıcan bombayı onları da öyle temizleyecen.

Anti-Teröristler Kazandı.

Sanırım Oyunu oynadın bile. :) Tebrikler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

içimizde yaşayan pkk beslemesi parazitleri temizleyerek. başka yolu yok...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

içimizde yaşayan pkk beslemesi parazitleri temizleyerek. başka yolu yok...

Onları Temizleyemezsin....... Ancak Onların Yönünü Değiştirebilirsin. Bu Devletin Tasarrufunda olabilecek bir olay. Senin Benim Bizlerin değil.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

aq bu konuların ama ya. sanki görüş  ve yorum bildirince gelip generkuymay başkanı okuyacak gidip bitirecek. herkesin kendine ait görüşü düşüncesi var bunlarımı tartışıcaz olm silinsin bu konu bence. kürt türk siyaset akp iktidar demokrası pkk duymaktan sıkıldım arkadaş

tam bunu diyecektim hepsi silinsin gitsin yaw

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

aq bu konuların ama ya. sanki görüş  ve yorum bildirince gelip generkuymay başkanı okuyacak gidip bitirecek. herkesin kendine ait görüşü düşüncesi var bunlarımı tartışıcaz olm silinsin bu konu bence. kürt türk siyaset akp iktidar demokrası pkk duymaktan sıkıldım arkadaş

Valla Banada Gına Geldi.. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Valla Banada Gına Geldi.. :)

bazen sinirlenenler abes yorum yapıyorlar ama birbirimizi kırmaktan başka işe yaramıyor..

doğru düzgün bi çözüm yolu söylense tamam eyw. aklına yatan gider yapar. hatta gider yaparız..

da işte.. illa birileri girip konu açacak.. bende çözüm yolu olarak hep bu yorumu yapıcam bir yere logluyorum şimdi yönetim yönetim nereye kadar yönetim onlarada gına gelmiştir.. biraz da biz el atalım nasıl konular açılacağına

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

edit: bi süre bu tarz konulardan uzak durayım ben sinir katsayım artıyor.

rappermcs tarafından 13/Ağu/12 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

edit: editlemişsin bende editlim bari

tepki göstermek babından diyorsun belki ama bi sonuca varılmıyor ki.. bu tür hangi konuda şöyle bir proje çıkmış

hacılar pkkyason.com adlı domain aldım içine yazalım şöyle böyle.. yada şu site pkk yandaşı hacklenmesi lazım yada ne bileyim yapıcı bişey yok gibi geliyor bana.. tabi bu terör konusunda haklısın da bazı konular tamamen siyasi ve zaten herkesin düşüncesi değişmiyor boşuna birbirinii kırıyor millet buna çözüm bulmak lazım

__

ayrıca bu konuda haklısın sonuna kadar

Sevgili kürt kardeşlerim,

Burası Türkiye Cumhuriyeti. Kanunlara uyduğun sürece bu ülkede doktor, öğretmen, polis, asker, sacvı, hakim, emniyet müdürü, jandarma genel komutanı, kaymakam, vali, milletvekili, bakan, başbakan ve hatta cumhurbaşkanı oldun. Gelecekte de olmaman için hiç bir engel yok. Çünkü biz tek devlette birçok etnik kökenden gelen kardeşleriz. Benden sahip olduğum herşeyi iste. Ekmeğimi, suyumu, aşımı paylaşırım seninle. Diğer etnik kökenden gelen kardeşlerimle paylaştığım gibi. Çünkü bu ülke hepimizin.
    Ama bir gün yahudi ve ermenilerin gazına gelip benden toprak istersen, merak etme, bencillik etmem. Seninle onu da paylaşırım,

Altı senin olur. Üstü benim!!

(Sanırım o günleri yaşıyoruz) 

ancak iş siyasete partiye(takım gibi parti tutanlar var aramızda) döndüğü zaman iş cıvkına dönüyor

zone tarafından 13/Ağu/12 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=sWQu9Mw3eRk

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Bu pkklıları toplayacan,aynı counter strike da ki gibi ellerine vericen bıçakları, bizde alacaz 5-1, salıcan bunları önden arkadan dayıyacan mermileri mis gibi tertemiz. Öyle yerlerde kolu bacağı sürünen falan olursa da atıcan bombayı onları da öyle temizleyecen.

bende dah iyi bir fikir var asit kazanına atıcan tek tek çırpına çırpına eriyecekler

alexfarrow tarafından 13/Ağu/12 19:00 tarihinde düzenlenmiştir

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 21198 Toplam Mesaj: 186