Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)
-
1-618-GR bunu yazdıBloom bunu yazdı
Bu pkklıları toplayacan,aynı counter strike da ki gibi ellerine vericen bıçakları, bizde alacaz 5-1, salıcan bunları önden arkadan dayıyacan mermileri mis gibi tertemiz. Öyle yerlerde kolu bacağı sürünen falan olursa da atıcan bombayı onları da öyle temizleyecen.
Anti-Teröristler Kazandı.
Sanırım Oyunu oynadın bile. :) Tebrikler.
-
içimizde yaşayan pkk beslemesi parazitleri temizleyerek. başka yolu yok...
-
cagatay09 bunu yazdı
içimizde yaşayan pkk beslemesi parazitleri temizleyerek. başka yolu yok...
Onları Temizleyemezsin....... Ancak Onların Yönünü Değiştirebilirsin. Bu Devletin Tasarrufunda olabilecek bir olay. Senin Benim Bizlerin değil.
-
DrKeworks bunu yazdı
aq bu konuların ama ya. sanki görüş ve yorum bildirince gelip generkuymay başkanı okuyacak gidip bitirecek. herkesin kendine ait görüşü düşüncesi var bunlarımı tartışıcaz olm silinsin bu konu bence. kürt türk siyaset akp iktidar demokrası pkk duymaktan sıkıldım arkadaş
tam bunu diyecektim hepsi silinsin gitsin yaw
-
zone bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
aq bu konuların ama ya. sanki görüş ve yorum bildirince gelip generkuymay başkanı okuyacak gidip bitirecek. herkesin kendine ait görüşü düşüncesi var bunlarımı tartışıcaz olm silinsin bu konu bence. kürt türk siyaset akp iktidar demokrası pkk duymaktan sıkıldım arkadaş
Valla Banada Gına Geldi.. :)
-
ShockMan bunu yazdızone bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Valla Banada Gına Geldi.. :)
bazen sinirlenenler abes yorum yapıyorlar ama birbirimizi kırmaktan başka işe yaramıyor..
doğru düzgün bi çözüm yolu söylense tamam eyw. aklına yatan gider yapar. hatta gider yaparız..
da işte.. illa birileri girip konu açacak.. bende çözüm yolu olarak hep bu yorumu yapıcam bir yere logluyorum şimdi yönetim yönetim nereye kadar yönetim onlarada gına gelmiştir.. biraz da biz el atalım nasıl konular açılacağına -
edit: bi süre bu tarz konulardan uzak durayım ben sinir katsayım artıyor.
rappermcs tarafından 13/Ağu/12 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdı
tepki göstermek babından diyorsun belki ama bi sonuca varılmıyor ki.. bu tür hangi konuda şöyle bir proje çıkmış
hacılar pkkyason.com adlı domain aldım içine yazalım şöyle böyle.. yada şu site pkk yandaşı hacklenmesi lazım yada ne bileyim yapıcı bişey yok gibi geliyor bana.. tabi bu terör konusunda haklısın da bazı konular tamamen siyasi ve zaten herkesin düşüncesi değişmiyor boşuna birbirinii kırıyor millet buna çözüm bulmak lazım__
ayrıca bu konuda haklısın sonuna kadar
zone tarafından 13/Ağu/12 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
Sevgili kürt kardeşlerim,
Burası Türkiye Cumhuriyeti. Kanunlara uyduğun sürece bu ülkede doktor, öğretmen, polis, asker, sacvı, hakim, emniyet müdürü, jandarma genel komutanı, kaymakam, vali, milletvekili, bakan, başbakan ve hatta cumhurbaşkanı oldun. Gelecekte de olmaman için hiç bir engel yok. Çünkü biz tek devlette birçok etnik kökenden gelen kardeşleriz. Benden sahip olduğum herşeyi iste. Ekmeğimi, suyumu, aşımı paylaşırım seninle. Diğer etnik kökenden gelen kardeşlerimle paylaştığım gibi. Çünkü bu ülke hepimizin.
Ama bir gün yahudi ve ermenilerin gazına gelip benden toprak istersen, merak etme, bencillik etmem. Seninle onu da paylaşırım,
Altı senin olur. Üstü benim!!
(Sanırım o günleri yaşıyoruz)
ancak iş siyasete partiye(takım gibi parti tutanlar var aramızda) döndüğü zaman iş cıvkına dönüyor -
-
Bloom bunu yazdı
Bu pkklıları toplayacan,aynı counter strike da ki gibi ellerine vericen bıçakları, bizde alacaz 5-1, salıcan bunları önden arkadan dayıyacan mermileri mis gibi tertemiz. Öyle yerlerde kolu bacağı sürünen falan olursa da atıcan bombayı onları da öyle temizleyecen.
bende dah iyi bir fikir var asit kazanına atıcan tek tek çırpına çırpına eriyecekler