folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

Pkk Nasıl Biter. Şimdiye Kadar Neden Bitmedi ( Görüş Ve Yorumlar..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

cahillik cahillik cahillik.

cahillik en büyük cesarettir.

başka kim cesaret edebilir ki kenda vatanına kurşun sıkmaya. bi perde sonrasını göremiyorlar. hadi diyelim özerk oldun sonra? işte bu sonrası için hiçbirinin fikri yok. düşünemiyorlar bile. akıllarına gelmiyor. halbuki azıcık düşünseler şuanki düzenden kat kat fazla sikileceklerini anlarlar.

tek bitirme yoluda eğitim ve yatırım. koskoca dicle nehri üzerinde batman için konuşuyorum hasankeyf'te köprü var. sonra taa siirtte var. vatandaş nasıl geçecek karşıya. bu tip yatrırımlar olmadığı sürece de bitmez. ama en azından umudum var. devlet (hükümet demiyorum! ) o bölgeler için bayağı uğraşları var. bu tip yatırımları yaptılar daha da yapacaklardır.

bide işin politika uzantısı var. o konuda yoruma kalkarsam sayfalarca yazabilirim. ama temelinde yine cahillik var. kürtleri vaatlerle kandırıp  kullanıyorlar.

bide ekonomi uzantısı var. müthiş paralar dönüyo. kişiler veya kurumlar bu tip gelirlerini bırakmak ister mi? avrupaya en kaliteli uyuşturucu pkk tarafından geliyormuş. varın gerisini siz düşünün

cahillik falan yok içinde nice avukatlar hakimler var 

2 şuan k.ırakta kürtistan bölgesel yönetimi var 70ten beri yani bu kürtler bu işi becerebiliyor bu zamana kadar son bulmaları lazımdı dediğine göre

3e katılıyorum

4 vaatlerle kandırma yok bu devlet kandırırdı o zaman o kadar vaadle başa geçiyolar adamlar şuan şemdinlide kepenk açtırmıyolar bu sefer kandılar diyelim gelecek sefere başka yerde aramaları lazım vaadle kandırılsalardı 

5 200 milyona yakın parası var pkknın 32bine yakında silah(mayın ak47 tüfekler vs) bunların peki bizim elimizde neler var 1 trilyon para var silah sayısına dair bir belge bulamadım ama tahmin edebilrsin. aponun dediğine göre bu uyuşturucu olayı kaçakcılardan bağış diye bi miktar para alınıyomuş örgüt içinde sigara dahi yasakmış edit:abdde uyuşturucu kaçaklarının bu örgütte olanları varmış

Mettoman Konuşma Üslubun Sana yakışmamış. Sikilecekler diye koca bir milleti Hedef edinmişsin. Biz Türkiyeyi kurduk diye sikildikmiki onlar sikilsin derler adama.... Doğu ve Doğu halkına Haince Bakanlar Yüzünden Bu Sorunlar Bu seviyelere kadar tırmanmadımı.?

Devlet henüz yeni Çetelerin elinden alındı...  Farkındamısınız değilmisiniz bilmiyorum ama yeni yeni devlet vatandaşın devleti olmuş durumda. Kürt Asimilasyonu ve Bu Milleti Türkleştirme çabası Yüzünden Kürt Milliyetçiliği Tavan yaptı. Umarım Türkiye eski Günlerine geri döneyim demez. Geri dönmesini isteyen çevreler elbetteki vardır. Bu Hayinler Konuşma üslupları ile de Kendilerini belli ederler. Irkını sev. Ama Irkını sakın bana Övdürtmeye kalkışma... Bu Kadar Basit bir kurala bağlı Kardeşçe yaşamak. 

Osmanlıda Kürtler bin yıl özerk varoldu. Bir hayinliği oldumu. Olmadı tabiki bir iki vasat olay olmuştur ama o olayın kökünü tararsanız. yine Devlet içine sızan çete adamları subaylara denk gelirsiniz. Bölge halkını rahatsız etmişlerdir olaylar olmuştur. Devletin temiz kalması bireyinde elindedir. Kirli Düşüncelere Siz siz olun sakın yeltenmeyin. Hem Ayıptır. Ben ayıp görüyorum. Ben kimsenin kürtleşmesini istemem doğrusu. Benim zorumla yada bir Kürdün zoruyla tabiki. Çok Hayin bir görüş bu. Neden Kürtleri Zorla Türkleştirmeye Çabalayanlar var. Mantığım anlıyamıyor. Bu Egemenliğin gereği felan değil. sakın kimse egemenliği atmasın ortaya.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsini siktiğim cinsine çeker.

her kürt potansiyel pkk taraftarıdır.

Hayinler her iki taraftada vardır.. Sakın sen o hayinlerden biri olma..   Ey Kürt Düşmanı. Kürde Düşman olmanın Milliyetçilik olduğunu sana öğretenlerde hata ya her neyse... Genelleme ile Konuştuğunun bilmiyorum farkındamısın. Ayrıca Suç işliyorsun söylemlerin ile. Haberin olsun.

ShockMan tarafından 06/Ağu/12 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

van hakkari şırnak mardin ş.urfa sınır hattı boyunca yapacaksın çin seddi gibi bir set..

sınır içindeki bütün kürt ermeni arap hangi milletten olursa olsun terör örgütüne destek verenleri tek tek elinin avucunun içine alacaksın gel kardeşim kimsin sen kürtmüsün ermenimisin nesin bu bayrak altında yaşamayı kabul ediyormusun al sana toprak rahatça yaşa.. etmiyormusun bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet mi ediyorsun siktir git bu topraktan deyip atacaksın elinde ne var ne yok alacaksın kimlik filanda vermeyeceksin...

biz sınıra bir tampon bölge sınır hattı boyunca set yapmadığımız sürece hergün şehit haberi almaya devam ederiz...çünkü bu dinsiz kitapsızlar pire gibi fare gibi ürüyor...rahatça her sene mayıs ayından itibaren sınırdan giriyorlar.. ortada savaş yok ki osmanlı nın sistemiyle bunları içimize alıp yok edelim..onun yerine seddi kuracaksın o şekilde içinde boğacaksın...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Teror bitmez insanlik basladiginda terorde basladi ama onemli nokta irkcilik ve milliyetciliktir . Ne mutlu turkum diyene demek zorunda degilim ben onu bana zorla dedirtirlerse karsi cikarim ha biri siyasette biri dagda

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

van hakkari şırnak mardin ş.urfa sınır hattı boyunca yapacaksın çin seddi gibi bir set..

sınır içindeki bütün kürt ermeni arap hangi milletten olursa olsun terör örgütüne destek verenleri tek tek elinin avucunun içine alacaksın gel kardeşim kimsin sen kürtmüsün ermenimisin nesin bu bayrak altında yaşamayı kabul ediyormusun al sana toprak rahatça yaşa.. etmiyormusun bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet mi ediyorsun siktir git bu topraktan deyip atacaksın elinde ne var ne yok alacaksın kimlik filanda vermeyeceksin...

biz sınıra bir tampon bölge sınır hattı boyunca set yapmadığımız sürece hergün şehit haberi almaya devam ederiz...çünkü bu dinsiz kitapsızlar pire gibi fare gibi ürüyor...rahatça her sene mayıs ayından itibaren sınırdan giriyorlar.. ortada savaş yok ki osmanlı nın sistemiyle bunları içimize alıp yok edelim..onun yerine seddi kuracaksın o şekilde içinde boğacaksın...

Şehitlerimize Üzülüyoruz. Söylemlerim Şehitlerimizin bir daha olmamasından yana söylemler. Ama Üzüntüylemidir nedir Söylemleriniz çok uc noktalarda seyrediyor..... Oralardan 3 - 5 kişiyi kovacakmış gibi konuşuyorsun.... Sed çekip kovmaktan bahsettiğin milyonlarca insan. Öldürerekte bitiremeyeceğin kadar çoklar. Bilmiyorum anlatabildimmi. Duygularına Yenilme.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kürt cocuklarını doguya gonderceksın askerlık ıcın :) kırdırcaksın bırbırlerıne o zaman yüreklerıne aci düşer belki akıllanırlar.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    *h2run bunu yazdı

kürt cocuklarını doguya gonderceksın askerlık ıcın :) kırdırcaksın bırbırlerıne o zaman yüreklerıne aci düşer belki akıllanırlar.

Zaten yıllarca bunu yaptılar. Kırdırmak. İnsanları birbirine kırdırmak. hep Bu söylemler Hep bu Zehir Sözler. Her şeyin sebebi farkındamısın kardeşim. Ne olduda bu kadar nefret yüklendiniz. E Şehitler mi diyeceksin bana... Pkk yokkende aynı nefret vardı... Neden böyle neden.? 

Ekmeğini yediği yerdir burası bu vatan. Amma Varlığına hayin olan dadananlar var. varya işte o hayinler sebebi oldu tüm olanların.

Vicdanınıza bırakıyorum söylemlerinizi çekiliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsini siktiğim cinsine çeker.

her kürt potansiyel pkk taraftarıdır.

Hayinler her iki taraftada vardır.. Sakın sen o hayinlerden biri olma..   Ey Kürt Düşmanı. Kürde Düşman olmanın Milliyetçilik olduğunu sana öğretenlerde hata ya her neyse... Genelleme ile Konuştuğunun bilmiyorum farkındamısın. Ayrıca Suç işliyorsun söylemlerin ile. Haberin olsun.

suç işliyorsam gerekli yerlere suç duyurusunda bulunabilirsin. :)

Kürt milliyetçiliği yaptığının farkında değilsin heralde sende. Ben milliyetçi değilim ben Türkçüyüm.

---------------------------------------------------------------------------

Ne oursan ol. Bir millete Küfredemezsin hoca. Pkk ile bir sorunun varsa tutan yok. Ne edeceksen onlar la et. Kürtlere ettiğin laflara dikkat et. Türkçüymüş. Ben Hiç bir şeyciyim. Sonunda çü olan her şeyden uzağım.

ShockMan tarafından 06/Ağu/12 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

Şehitlerimize Üzülüyoruz. Söylemlerim Şehitlerimizin bir daha olmamasından yana söylemler. Ama Üzüntüylemidir nedir Söylemleriniz çok uc noktalarda seyrediyor..... Oralardan 3 - 5 kişiyi kovacakmış gibi konuşuyorsun.... Sed çekip kovmaktan bahsettiğin milyonlarca insan. Öldürerekte bitiremeyeceğin kadar çoklar. Bilmiyorum anlatabildimmi. Duygularına Yenilme.

alakası yok ...

gel kardeşim sen bu toprakta yaşıyorsun bu bayrak bu ezan senin ezanın bu toprağa sahip çıkacakmısın çıkmyacakmısın bu toprağa ihanet edecek misin etmeyecek misin ver cevabını ona göre ihanet edeceksen siktir git bu topraktan diyecek devlet...alacak kimliğini vermeyecek.

sen teröristte yaşayabilir dersen bu topraklarda beyin daracağın köreltilmiş derim hocam..

uyuyun uyuyun güneydoğu şimdi ne halde oraya gidip gören bilir anca...

Diyarbakırdan Türk bayrağıyla geç bakayım noluyor...biz biliyoruz hocam manzarayı herşeyi...artık laga luga yapmanın manası yok.  boşyere şehit veriyoruz yazık günah daha bu vatan için ne kadar gencecik fidanlarımız solacak genç yaşında...
    bi hükümet var başımızda anca açılım diyor başka bi bok demiyor. açılım dedikçe Türk askerine tabut gönderiyor...

çin seddi ni kuracak bu devlet başka yolu yok...k.ıraktan gelenleride almayacak bak o zaman ne oluyor...teröristler 1 ay sonra pes etmezse şerefsizim. he işine gelmiyor birilerinin orası başka...terörü bitirmek için adam lazım adam...

mal gibi heryere camii yapılacağına devlet desin ki : ey millet set yapacağız para lazım devlet 100 tl dediyse bu millet 10 katını verir yeterki bu terör laneti bitsin diye millet herşeyini verir...işte adam yok bunu yapacak olanıda çıkartmıyorlar...

kaygusuz tarafından 06/Ağu/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

alakası yok ...

gel kardeşim sen bu toprakta yaşıyorsun bu bayrak bu ezan senin ezanın bu toprağa sahip çıkacakmısın çıkmyacakmısın bu toprağa ihanet edecek misin etmeyecek misin ver cevabını ona göre ihanet edeceksen siktir git bu topraktan diyecek devlet...alacak kimliğini vermeyecek.

sen teröristte yaşayabilir dersen bu topraklarda beyin daracağın köreltilmiş derim hocam..

uyuyun uyuyun güneydoğu şimdi ne halde oraya gidip gören bilir anca...

Diyarbakırdan Türk bayrağıyla geç bakayım noluyor...biz biliyoruz hocam manzarayı herşeyi...artık laga luga yapmanın manası yok.  boşyere şehit veriyoruz yazık günah daha bu vatan için ne kadar gencecik fidanlarımız solacak genç yaşında...
    bi hükümet var başımızda anca açılım diyor başka bi bok demiyor. açılım dedikçe Türk askerine tabut gönderiyor...

çin seddi ni kuracak bu devlet başka yolu yok...k.ıraktan gelenleride almayacak bak o zaman ne oluyor...teröristler 1 ay sonra pes etmezse şerefsizim.

-----------------------------------------------------------------------

Kaygusuz hocam seni aklı selim buluyorum tüm söylemlerine rağmen o yüzden cevap yazıyorum normalde çekildim tartışmadan. seviyeden bi haber çocuklar var burada.

Olay öyle söylediğin gibi olmaz. söylediğin temennide kalacak bişeyler ancak....   Devletin sahip çıkması Kürdünü kendine ait bu milleti kendinden kopmasına zemin hazırlayan her şey ile devlete yakışır biçimde mücadele etmesi ile çözülecek bu meseleler. Şehitlerimiz için yüreğimiz hüp hüp ediyor. Benimde askere yolladığım kardeşlerim var. Bu gemi hepimizin bu yara hepimizin. Kürt Türk Farketmiyor.

Sizlere Kürt nefreti aşılayanlardan o çevrelerden uzak durun. Nefret tohumu ekiyorlar gençlerimizin yüreklerine. Aynısı Pkk ya gidenlerede yapılmıştır. Sizlerde onların yansıması olmayın.  Çünkü Pkk ya gidenler benzer nefret ile gitmişlerdir. Onlarda Türk Düşmanı kişilerdir.

ShockMan tarafından 06/Ağu/12 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 21202 Toplam Mesaj: 186