folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pkk"Dan Taraf Olanlar



Pkk"Dan Taraf Olanlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
     
    Kara harekâtı ile birlikte şehit haberleri duyulmaya başladı. Binlerce kişinin kıldığı cenaze namazı görüntülerinde, şehit eşinin kıyafeti ile son görevini yapanlar var. "Vatan sağ olsun" derken, "Ağlayarak düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz" diye de ekliyorlar. PKK terörü ile mücadelede Türk Silahlı Kuvvetlerinin sonuna kadar arkasında Türk Milleti. Sinsi sinsi bekleyen bir kısım zat-ı şahanelerde "Ne yapsak da bu harekâtı TSK ni için hezimete çevirsek. Şehit cenazeleri ve ülkenin ekonomik tablosunu onların üzerine yüklesek" planları içindeler.

     Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan bir şehir cenazesinde töreni yöneten asker ile halkın nasıl tek yürek olduğunu gördüm. Türk Milletinin güvenini kaybetmeyen tek kurum olma özelliğini taşıyan TSK inin, Irak sınırları içinde ki harekâtının tabanda ki yankısı," sonsuz güven"dir.

     Kahvede, öğretmenler odasında, yolda bu konuda neler düşünüldüğüne örnek vermek istiyorum. Neler konuşuyorlar iletmekle yükümlü hissediyorum kendimi.

     Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da AKP Gençlik kongresinde okuduğu şiire takılmış insanlar. "Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker" diye başlayan satırları huşu içinde okumak yerine, "Çürük raporu" almış oğluna 2. bir muayene yaptırsın diyorlar. Bunu da DTP Genel Başkanının aldığı "çürük raporunun çürük" çıkması ile ilişkilendiriyorlar.

     Bu rapor doğrulanabilir, mümkündür ama "GATA'da" diyorlar. Başbakan Erdoğan oğlunun bu raporunu doğrulatmadığı sürece, "Çürük raporu" kuşkulu görüntüsünü sürdürecektir. "Testis Kanseri Raporu" ile askere gitmeyen bir oğul nasıl olup da evleniyor diye merak ediyorlar açıkçası. Ben aracıyım, elçiye zeval olmazmış diyorum.

     Amerikancı Tarafgirler ise bakın Harekât'a hangi gözle bakıyorlar. Başlığı "!27 İnsan Öldürüldü" diyerek atan tarafgirlerin hesabı şöyle: 25 Mehmetçik + 112 PKK = 127. Bu haberi ise İnternet Haber, " Gazete atığı manşet ile tarafsız olduğunu ortaya koydu."diyerek duyurmuş, kendi taraflarını göstererek.

     Türkiye'yi parçalayarak, Kürdistan kurmak isteyen PKK lılar ile Türkiye'nin toprak bütünlüğü için can veren Mehmetçiklere aynı gözle bakmak mümkün müdür? "Taraf tutmuyoruz" diyerek "PKK safında" olmanın başka bir izahı olur mu? Taraf Gazetesininki "Tarafsızlık" değil, PKK yandaşı oldukları Kandil ziyareti sonra ki yayınlarında da görmüştük. PKK nın Türkiye'den isteklerini ilk ağızdan yazmaya bir ad konulacaksa olsa olsa, "PKK nın yayın organı" olmak denilebilir.

     Washington'un Sesi Yasemin Çongar ve "Vatanı bir kadın memesine satarım" diyen Ahmet Altan'ın çıkaracağı gazete ile Türk Milletinden taraf olacağını zaten beklemiyorduk. Fakat gözümüzün içine bakarak kara harekâtı sürerken, evlere ateş düşerken PKK leşleri ile Mehmetçiklerimizin şehadetini aynı gösterme gayretine girmelerini "tarafsızlık" değil, bu yasalarla bu kadarını yapabiliyoruz anlamını yakalıyorum. "Yazıklar olsun" demek bile yazık bu insanlara.

     İstiklâl Savaşında işgalcilerin işbirlikçisi vardı, tarafgirleri ve şakşakçılarını da onların uzantısı olarak görmek gerekir. Bu işler hep böyle gitmez diyebilirim sadece. Tarihe her şey not düşülüyor. Geçmişten ders almayan Türk Milleti ne yazık ki bugün yine geçmişe dönmüş durumda.

     AKP nin gazetesi olarak bilinen ve seçim öncesi marketlerde bedavaya dağıtılan Bugün gazetesi vardı. Bugünün yazarı Gülay Göktürk "Harekatlardan siyasi çözüme hiç sıra gelmeyecek mi?" başlıklı yazısında, aslında AKP nin gündeminde olan konuya da açıklık getirmiş oluyor. Göktürk'e göre bu harekât yerine direk "siyasi harekât" de yapılmalı. Bakın bu işe hangi yönden bakıyor:

     "Hem Ordu nicedir yapmak istediği harekâtı yapmış olur, hem de aylardır harekât diye tutturan milliyetçi kanadın "gazı alınmış" olur, böylece de belki hükümetin artık asıl yapması gerekenleri yapmaya girişmek için eli güçlenir." ( 25 Şubat 2008- Bugün-  Haber7 )

     AKP nin gazetesinin yazarı böyle diyor. Onu bunları yazması ve toplumu bu yönde şartlandırması için orada konuşlandırmışlar öz olarak.

     Bakın AKP nin gazetesinin yazarı asıl beklentiyi nasıl ifade ediyor:

     "Bütünsel bir siyasi proje derken, içinde dağdakileri indirip topluma kazandırmayı sağlayabilecek yasal düzenlemeleri de içeren; Kürt kimliğine ilişkin her türlü kısıtlamayı kaldıran; yerel yönetim reformu gibi yeni düzenlemelerle yerel yönetimlerin güçlendirilmesini hedefleyen; bölge halkının savaş sırasında uğradığı haksızlıkları ve zararları (zorunlu göç ve köylerin imhası gibi)….daha birçok boyutu da olan, geniş kapsamlı bir projeden söz ediyoruz."

     Bunların yapılmasına karşı çıkanlara da ; "Merkel'in bizimkileri asimile ettiğine kızmayın o zaman" diyor.

     Türkiye'de PKK binlerce vatandaşımızı öldürerek ekonomik olarak çöküntüye sebebiyet verirken, Batı destekli Kürt projelerinin de temelini atmıştır. Bugün gazete köşelerinde ki taciz ateşinin anlamı işte budur. AKP nin diyetini ödemesi bekleniyor. Seçim öncesi onun reklâmını yapmış ve halen sınırsızca bunu sürdüren bir kesimin asıl gayesi "Siyasi Çözüm" adı altında "Türkiye'nin Kürt Gerçeğini Kabulü" ve "Kürt Federalizminin" önünün açılması.

     Bu konuda tek söz geçiremedikleri kesim ise Türk Silahlı Kuvvetleri. Harekâtı bitirsin ardından "Kürt Realitesini" tanımada sıra hesabını yapıyorlar. Bu hesap onların değil elbette. Ceplerine para dolduran stratejik dostlarının.

     Yanlış hesap bir gün bir yerden mutlaka dönecek de, bu zevat ne yapacak o zaman onu merak ediyorum. Akdeniz açıklarına bir transatlantik yanaşırsa belki tamamı anca sığar diye de düşünmüyor değilim.


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    hoca elınden ne gelebılırkı sadece bu tur yazılarla kendnı tatmın edersın laf degıl ıcrat lasm:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    hoca dervişin fikri neyse zikride odur gün gelir icraatda yaparız

     


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    127 insan öldürüldü dalgasını internethaber de okudum. ama onlar tarafsız haber yapılmış diyerekten mi manşet ettiler, yoksa yapılan bu çirkinliği mi haber ettiler orasını anlamadım.

    sen diyorsun ki taraflarını belli ettiler  "127 insan öldürüldü" manşetini tarafsızlık olarak mı benimsemiş internet haber, ki öyleyse bidaha okumam. 


    ///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    ben aşhsen inanmıyorum  genelkurmayın açıklamalarına. genel kurmay 15 şehidimiz var dior. PKK lılar elimize 15 cenaze var dior. sanırsamö dün isimlerini bile açıkladılar. yaa bygün açıklamışlardır. eğer 15 şehidin cenazesi türkiyede ise onların elindeki 15 kime ait :S

    Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    bilmiyorum sitede belli bir kısım neden genelkurmaya neden orduya guven duymuyorum diye bi taraflarını yırtıyo neden.Simdi sana her seyi tum gercekligi ile önune sereseler ne diyecen yada ne yapıcan amacın ne,elbet teki bir amacın olmalı bu guven sorunun arkasında ne odugunu sanıyorsun yani sana yalan söylediklerini itiraf etseler her sey kurmaca deseler ne olucak.birseyi ispat mı etmiş olucan o ispatın sana ne cıkarı olucak ne diyecen alın ordu size yalan söyluyor sizi kandırıyor pis yalancılar orduya guven duymayın kahrolsun ordu mu sonuc bu mu baska bir amac yok ki ustelik bu hassas dönemlerde bu yırtınmaların sebebini sadece buna baglıyorum.pkk gibi bir olusumun verdigi bilgiler birilerinde TSK ya karsı suphe uyadırıyorsa yazıklar olsun.

    suan bizi içten yıprakmak isteyen köpeklerin binbir turlu yalanlarıdan binbir turlu ortamı bulandıurma cabalarıdır orduya guvensizlik konusu kayıtsız sartsız kendinizi ellerine bırakın demiyorum ama bu kadar hassas bir dönemde orduya getireleecek en ufak suphe sefefsizliktir suanda ordumuzun yanında olmalıyız sonra istedigniz kadar havlayın. 

    birde hangi ahlaki yapı hangi irade TSK ile pkk nın verdigi bilgileri karsılastırıp bundan bir sonuc cıkartıp suphe duyabilir.

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    bilmiyorum sitede belli bir kısım neden genelkurmaya neden orduya guven duymuyorum diye bi taraflarını yırtıyo neden.Simdi sana her seyi tum gercekligi ile önune sereseler ne diyecen yada ne yapıcan amacın ne,elbet teki bir amacın olmalı bu guven sorunun arkasında ne odugunu sanıyorsun yani sana yalan söylediklerini itiraf etseler her sey kurmaca deseler ne olucak.birseyi ispat mı etmiş olucan o ispatın sana ne cıkarı olucak ne diyecen alın ordu size yalan söyluyor sizi kandırıyor pis yalancılar orduya guven duymayın kahrolsun ordu mu sonuc bu mu baska bir amac yok ki ustelik bu hassas dönemlerde bu yırtınmaların sebebini sadece buna baglıyorum.pkk gibi bir olusumun verdigi bilgiler birilerinde TSK ya karsı suphe uyadırıyorsa yazıklar olsun.

    suan bizi içten yıprakmak isteyen köpeklerin binbir turlu yalanlarıdan binbir turlu ortamı bulandıurma cabalarıdır orduya guvensizlik konusu kayıtsız sartsız kendinizi ellerine bırakın demiyorum ama bu kadar hassas bir dönemde orduya getireleecek en ufak suphe sefefsizliktir suanda ordumuzun yanında olmalıyız sonra istedigniz kadar havlayın. 

    birde hangi ahlaki yapı hangi irade TSK ile pkk nın verdigi bilgileri karsılastırıp bundan bir sonuc cıkartıp suphe duyabilir.

     


    -----------------------------
    sadce pkk vemior o bilgileri birazda dünyay bak.gerçeklri gizleyerek bi sonuç elde edemez örneğide var buryaa istersen bi bak videoyu iyi izle http://www.youtube.com/watch?v=fHrqrZT0Gjo. bbc reutrers fnews voa russiatoday cctv arirang de veior bazı şeyleri. geçende helikopter düştü dedim inanmadınız. gerçektende düşmüş. yazık

    Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    pkk her zaman propaganda amaçlı yalan haber yapmıştır, niye hala inanıyorsunuz anlayamıyorum !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    TSK nın güvenirliği,hesap veremiyeceği hiçbir şey yapmamısıdır keza hesap vermek zorunda değildir.Türkiye'nin şuan ki durumu kamoyunun hassaslıgı göz önüne alınarak bazı şeylerin bu günlerde otaya atılmasınn verecegi zararın sonuçları,her aklı başında mantıklı bireyin idrak edebilicagi düzeydedir.TSK ya karşı duyulan güvensizliğin bu günlerde hayli yükselmesi bilinçli bir yıpratma hareketidir daha öncede degindigimiz gibi psikolojik savaşin bir parçasıdır.Herkes emin olabilir ki duydukları güvensizlige neden olan konulara her türlü mantık cevcevsi içinde verilebilcek bir cevap vardır.Bugün evinizin önunde yada kapınızı actıgnızda bir bomba patlamıyor ise bunun sebebi bizlerin TSK ya olan guvenimizin dogurdugu mutlak bir sonuçtur.Başta ekşi sözlük gibi çeşitli kurluslar,bireyi hümanizm gibi bir kavram adı altında etkileyip bunu toplumsal boyutlara cıkararak ceşitli bölücük faaliyetlerini üstlenmiş durumdadırlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    pkk nın elinde 15 cenaza olduğuna inanmıyorum.Kaçarken kendi silahlarını bırakan adam elimde 15 şehit war diyemez.

    NEDEN? (soru olarak)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    ya BAAL salla imranı ciddiyye alma gerçekten.aptal aptal konuşuyo,cenazeler pkklıların ellerindeymiş yahu böyle saçma sapan şey olu mu?karşında TSK var teröristler kendi ölülerini almıyolar kaldı TSK personeli ,ha imran bunu neden yapıyo?nedne yaptığı belli.pkk sempatizanı,şimdi öyle değilim diycek ama demesiyle inamıcaz.yazmamıza gerek yok defalarca açıkladık 1.dünya savaşında değilsin,İsrail bilke kayıplarını saklayamıyor ki nasıl saklayacaksın,şehidin anası babası nasıl öldüğünü görmeyecek mi?istese kaç gün önce öldüğünü öğrenemyecek mi?birlikteki diğer personelde öğrenemezler mi?bırak BAAL kardeşim bırak.operasyonun gerçekten başarısını isteyenler ve başarılı olduğunu görenlerle tartışılmalı.pkk semoatizanlarıyla değil.

    gerilla kelimesi yanlışlkla çıkmış herkesten özür gerçi baal açıklamış ama neys.
Toplam Hit: 2432 Toplam Mesaj: 21