folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pkklılar Evimizi Taşladı

Pkklılar Evimizi Taşladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

EDİT: Neyse vela havli diyorum yorumumu siliyorum. Üç beş pkklı şerefsiz benim tahribattan uzaklaştırılmama sebep olacak. Vela havli

geçmiş olsun kardeşim.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

o evi taşlanan arkadaşlar o taşlayan şerefsizleri çekip vursalardı tutuklanırlardı. ama gördüğünüz gibi onlara bi bok olmadı.

türkiye burası.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

normalde var zaten işte sağ görüşün yoğun olduğu kafeteryaları taşlayarak başladılar 2 kız öğrenci yaralanmış.

adamlar organize geldiler kimse beklemiyordu yoksa geçit vermezler aslında.

birde şu pompalı olayı mümkün değildi öyle söliyim ben taş gelince o sinirle birtane bardak attım sonra o akdar çok taş geldiki kafayı çıakrtıcak zamanımız olmadı emin olun.yetişemiyorsun

birde muğla size mezar olacak sloganı attılar iyi değildi. ağrımıza gitti

birde bizim yandaki öğrenci arkdaşın arabasının camını patlattılar

Usta Dalamandayım Ya Bi Haber Atar İnsan Toplanır Gelirdik Hiç Yoktan

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kufretmeden konus, herkes lise arkadasin degil

seninlede bir derdim yok, seni forumda farketmedim bile herneyse uzatmak istemiyorum ama turk ailesini bu sekil rahatsiz edebilcek kadar ilerlediyseler bu soylediklerim az bile.

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Muğla karışmış şu anda NTV'de canlı yayın yapılıyor.Üniversitede çatışma çıkmış,öğrencilerin çatışması sürüyor diye anlatıyorlar.Kız meselesinden çıktığı söyleniyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Köpekler karınca gibi her yerden çıkıyorlar.Muğla'da da kendilerini gösterdiler.Şehirde olan gösterilere halkın büyük bir tepki göstermesi gerekir ama bazı yerlerde nedense bunu yapamıyorlar ve bu duruma çok uyuz oluyorum.Gerçi siz bir anda olayların içinde kalmışsınız ama bazı yerlerde halkın bu köpeklere müdahale etmemesi çileden çıkartıyor beni.

Geçmiş olsun hocam.Sen bayrağını camından indirme..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

gençlik agırdan gelin biraz ammada direk konusuyosunuz laf nerelere gidiyor.

Evet bu ülkede teror belası var ve lanet olsun her gün canımız yanıyor.Ama tutupda kürt türk kavgasına dönüstürmeyin biraz hassasiyet .Yorum da yazmıcam canınız yanıyor gururunuza dokunuyor farkındayım ama bu olayların %95 siyasidir.

Biraz daha saygılı olun lütfen.Rica ediyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Kurt yaşlanınca çakalın alay konusu olurmuş. Kurduma dert tasa verip yaşlandırmak isteyenler var..

Eğer ben bu ülkenin birliğinden başka birşey düşünmüyorsam özdeğerlermizden ödün vermiyorsam , senin bana taktığın sıfat pekte önemli değil..

Kafatasçı , ırkçı , faşist evet hepsi benim.. Çünkü benim kutlu bir görevim var. Bunu ancak ben ve benim söylediklerimi yaşayanlar anlar..

Beni bilmeyenin benim hakkımda ne dediği hiç önemli değil.

Ben eğer insan belleyeceksem seni bana bir insanlık göster.. Ben Türk'üm ulan diyebildikten sonra bu ülke kime bölücü gözüyle bakmış? Ki Yurdun adı Türkiye.

Televizyonda bangır bangır kürtçe asimile olduk diyorlar.. İroniye bak.. kürtçe konuşuyorum ben asimileyim.. Ne diyor ingilizler OK.

Benim evimde taşlandı Türk bayrağından dolayı.. Yapanlarda belliydi.. Polis yaşları küçük ne yapabilirim dedi.. Üstüne bir de beni azarladı.. Dedim ne diyorsun sen ya ben bu vatanın evladıyım dedim.. Diyor savaşa mı gidiyoruz ne vatan evladı.. Baksana dedim resmen savaş ilan ediyorlar..

Bunlar böyle.. Geçmiş olsun hocam sana da..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

tum kurtler sinir disi etceksin, turk vatandaslari oradan alip komple doguyu bombalicaksin pkk mkk kalmasin, irak kapiyi acarsada onlarlada savas yapip orayida ele gecirceksin

ayrica muhrip basima gelse yapardim ederdim demissin, zor.

Hocam onların bize düşündürtmek istediği de aynen bu. Yoksa nasıl bölünür bu vatan.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Orospu çocukları !

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 12993 Toplam Mesaj: 84