folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

ondan sonra o barajlardaki suları halka içirirler. Terörist leşli Su diye.

( benim söyle bi teorim var gerçekleşebilirmi yapılabilirmi bi fikrim yok ama imkansız diye bişi yok diyebiliyorsak yapılabilinir. şimdi teröristlerin bulundugu varsaydıgımız yeri.3-5 metre yüksekliğinde dikenli tellerle çevrilsin ve bunların hiç bir yere kaçmaları fln önlensin. bu şekilde kontrol altında tutulur ve bi vakitten sonra elbet yerlerinden oynayacaklar cıkacaklar termal kameralar ile yerleri tespit edilip. sadece bir kursunla nokta vurusu yapılıp öldürülsün. ayrıca çekilen dikenli tele elektrik akımı verilmiş olarak kabul edelim. kaçma olasılıklarını sıfıra indirmiş olmazmıyız. ve kökleri kurutulur en az askeri harcamayla. )

Suriye'ye,Irak'a,İran'a TeL Mi ÇekiLsin Yani. Siz Pkk'nin Sadece Güneydoğu Sınırında oLduğunu Mu Sanıyorsunuz Yoksa ?

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    IroN-EaGLe bunu yazdı:

Suriye'ye,Irak'a,İran'a TeL Mi ÇekiLsin Yani. Siz Pkk'nin Sadece Güneydoğu Sınırında oLduğunu Mu Sanıyorsunuz Yoksa ?

arkadaşa katılıyorum. terör artık sadece doğuda değil. istanbulda yaşayıp arabaları kundaklayanlarda onlardan.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:
    pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter
    en az pkk lılar kadar bölücüsün...hatta tanıştırsak maaş bağlarlar senin gibilere.
    senin gibi zihniyetler oldukça pkk her zaman devam eder zaten önce senin gibilerden başlamak lazım işe.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    IroN-EaGLe bunu yazdı:

arkadaşa katılıyorum. terör artık sadece doğuda değil. istanbulda yaşayıp arabaları kundaklayanlarda onlardan.
    evet o  zaman yılanın başını ezeceksinki olay bitecek erdal sarızeybeğin dediği gibi üst düzey sorumluları yok ettiğin zaman zaten kontrolsüzlük çıkar ortaya ve dağılma başlar.

apo piçinin yakalanışını hatırlayın mesela çözülmeye başlamıştı...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    her ne kadar anarşistlik olsa da o polise taş atanların alayını asmak lazım önce. sonra da çoluk çocuğu öne iten şerefsizleri kurşuna dizmeliyiz. hatta hatta bütün şehri didik didik arıcaksın şüphelendiğin biri mi var alıp götürecen öldüresiye dövecen, kobralarla devriye yapacaksın terör lehine slogan atan mı var basacaksın mermiyi indireceksin, bi kalabalık mı miting yapıyor gönderecen bi füze alayını temizlicen. yok arkadaş laftan anlamıyor bunlar. gerekirse oraya hiçbir sosyal hizmet vermicen hastanedir sudur elektriktir görecekler o zaman. askere tam yetki verceksin sokakta biri itaatsizlik mi etti çekecek tabancayı sıkacak kafasına. hitler olaydı şimdi ne rahat ederdik ama

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

tabii tabii baraj yapacağız pkk bitecek ayağına gecenin bir yarısı, üstelik köylülerin bile haberi olmadan kestirin ağaçları askerlere.. yapın barajınızı

sonra koyun o bölgenin adını "vasıfsız orman arazisi"  diye.. satın para babalarına satın satın satın...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar.

yazılanlara bakıyorum da... Kiminiz eğitimden, kiminiz kendi fikirlerinizden bahsetmişsiniz.

Durum bu değil arkadaşlar. Bu kadar basitte değil. PKK denen orospu cocuğu sürüleri eğitimle yada bölgeye yapılacak yatırımlarda bitecek diye bir şey yok, olamazda. Bölge zaten yeterince destekleniyor. İlerleyen yıllarda ki projelerle daha da desteklenecek.

Türkiye Cumhuriyeti kuvvetleri isterse ; Pkk biter. Pkk biter ama terörist olarak biter. Kafalarda ve İcraatlarda devam eder.

Çözüm silahlı adamla savaşmak değil, baştaki şerefsizleri devirmektir. Bunun içinse Demokratik çözümler değil, Gerektiğinde silahlı eylemler yapılmalıdır. Terörist'le Ordu gibi savaşmak mantığı yanlıştır. Eylemse, eylem, savaşsa, Gerilladir. Dünya'da gerillacılıkta bizden ileri bir ordu-yu humayun söz konusu değildir, tarih devam ettiği sürece de olmayacaktır.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Sanal_Zeka bunu yazdı:

konunun aslı bence şu

bir devlet terörü bitiremiyorsa ya çok beceriksizdir yada terörden rant saglıyordur. 

değişik bir mantık ? keşke açıklasaydın.. düşündüğüm gibi değildir umarım.. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    bugrahan45 bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

Seastar bunu yazdı:
    Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter.

doğuya yapılan yardımın 1/4 sinopa yapılsaydı a.q sinop uçar giderdi bizim doğuya yaptığımız yatırımı kimse yapamaz

elektrik su beleş. vergi yok. 

Aynen 

vergi almayın diyenmi var hocam?

bunu engellemek yine Türkiye Cumhuriyetinin işi değilmi? orda başka bir cumhuriyetmi var özerklikmi var?tabiki hayır,ülkenin sınırları bellidir dalgalanan bayrakta bellidir.

ama ruandalı biri iki ayrı cumhuriyetten söz ettiğinizi sanabilir.

ayrıca öğretmeni okulu karakolu koruyamayan yüce devletimiz barajları nasıl korumayı düşünüyor ?

dost acı söyler.

bugün mhp lideri kardeşlikten yanaysa hemen hemen her siyasi kişilik kardeşlikten söz ediyorsa bu olay demekki kardeşlik anlayışıyla çözülür.

habere gelince bukadar saçma bir düşüncesi yoktur genelkurmayımızın.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter
    tahribatın bu özgürlüğüne hastayım.

isteyen istediği gibi yazabilir.

parmağı olan yazıyor.bilsede yazıyor bilmesede yazıyor e maksat bişeyler yazmış olmak.

sen gibilerin 1915 teki sayılarını araştırmak gerekiyor.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 9405 Toplam Mesaj: 71