folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Sanal_Zeka bunu yazdı:
    -----------------------------

konunun aslı bence şu

bir devlet terörü bitiremiyorsa ya çok beceriksizdir yada terörden rant saglıyordur.

kesinlikle sana katılıyorum ben terörden birilerinin rant sağladığına hep inanıyordum şimdide inanıyorum çünkü biz bu kadar büyük bi devletiz 3-5 çapulcuyla nasıl mücadele edemeyiz. 

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:
    Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter. 

hocam işte bundan büyük yatırımmı olur, aslında mantıklı geliyo insana ama kararlılıkla uygulanırsa olacak bişey bu.

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    anlamıyorum küresel ısınma war deyip su arıolar ama gidipte o p**leri milyonküp lerce hatta milyarküp lerce suyla öldürmeyi düşünüyolar... anlamıyorum... :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:
    Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter.

ne yatırımlar yapıldı hiçbirşey hidayete erdirmez bunları.  

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek
    adamlar istanbulun göbeğinde canlı bomba olarak patlıyor , o irili ufaklı barajları yok edemeyecekmi acaba merak ediyorum?

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ohoo terör h2o ile bitseydi abd terör örgütü bırakmazdı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    eğer derdinize derman olacaksa benden başlayın gönüllüyüm hatta , ama denemediğiniz ne kaldı söyleyin bakalım yatırımmı yapmadık ( TC tarihinin enbüyük yatırımı GAP japonya da değil heralde ) , vergi mi istedik, elektrik beleş su beleş, zorla doktorlar öğretmenler gönderdik ( ki katlettiler ) , kardeş(!) mi olmadık kürt cumhurbaşkanı bile yaptık bitek vermediğimiz kaldı, bırak o da bize kalsın. tarihteki bu ayrılıkçı sorunlara bir bakın bana saydırmadan önce, ya katliamla ya ayrılıkla bitmiş ikisinden birini seçecez ama ne şiş yansın ne kebap mantığı ile yüzyıllarca daha akar gider bu kan. ben çözümden yanayım Türk milletinin yararına olan bir çözümden, son 30 yıldır yapmadığımız ve devletin yapmadığı hiç bir şey kalmadı ki sanki savaş Türkler başlattı, elin yahudisinden silah alıp çoluğumuzu çocuğumuzu öldürmedimi bu kürdolar halaa neyin kardeşliği peşindesiniz , salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? adamlar ağzını açtığında resmen Türk ırkına nefret kusuyor bu lafları daha nekadar yüzünüz kızarmadan dinleyeceksiniz, işinize gelince milliyetçiyiz, Türküz demeyi ihmal etmessiniz ülkenin yarısını etnik döküntüler paylaşınca - ki en az yarısını - çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız, nasıl utanmadan ben Türküm diyeceksiniz ????
    sitedemizde de kürt yurttaşlarımız var hangisi ağzını açtığında nefret kusuyor?

öğretmenleri doktorları katledenler pkk lı teröristlerdir.bütün kürtler mi yapıyor bunu?benim amcam ve daha bi çok tanıdığım orada çalışıyor.oradaki halkın sıcakkanlılığından da gayet memnunlar.pkk  israilden silah mı alıyor madem o zaman gidip para yollarının kesilmesi lazım.bide çözüm ürettim diyo türk milletinin yararına olan bişeymiş..senin dediğin gibi doğudaki çoluk çocuk demeden katliama girişirsek ki zaten istedikleri buna yakın.tamamını bitiremeden yabancılar engel olur ve diğer yurttaşlar istemese bile bölerler senin gibiler yüzünden ülke çıkmaza girer.bide demişsin:

"salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? ",sen salak mısın,malmısın,ordaki yurttaşlarım kurbanlık koyun mu?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Yavuz Sultan Selim Hanı saygıyla ve Rahmetle anıyoruz.Onun gibi birisi olsa Türkiyenin hiçbir sorunu kalmazdı diye düşünüyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

erkan07 bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter
    tahribatın bu özgürlüğüne hastayım.

isteyen istediği gibi yazabilir.

parmağı olan yazıyor.bilsede yazıyor bilmesede yazıyor e maksat bişeyler yazmış olmak.

sen gibilerin 1915 teki sayılarını araştırmak gerekiyor.

eğer derdinize derman olacaksa benden başlayın gönüllüyüm hatta , ama denemediğiniz ne kaldı söyleyin bakalım yatırımmı yapmadık ( TC tarihinin enbüyük yatırımı GAP japonya da değil heralde ) , vergi mi istedik, elektrik beleş su beleş, zorla doktorlar öğretmenler gönderdik ( ki katlettiler ) , kardeş(!) mi olmadık kürt cumhurbaşkanı bile yaptık bitek vermediğimiz kaldı, bırak o da bize kalsın. tarihteki bu ayrılıkçı sorunlara bir bakın bana saydırmadan önce, ya katliamla ya ayrılıkla bitmiş ikisinden birini seçecez ama ne şiş yansın ne kebap mantığı ile yüzyıllarca daha akar gider bu kan. ben çözümden yanayım Türk milletinin yararına olan bir çözümden, son 30 yıldır yapmadığımız ve devletin yapmadığı hiç bir şey kalmadı ki sanki savaş Türkler başlattı, elin yahudisinden silah alıp çoluğumuzu çocuğumuzu öldürmedimi bu kürdolar halaa neyin kardeşliği peşindesiniz , salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? adamlar ağzını açtığında resmen Türk ırkına nefret kusuyor bu lafları daha nekadar yüzünüz kızarmadan dinleyeceksiniz, işinize gelince milliyetçiyiz, Türküz demeyi ihmal etmessiniz ülkenin yarısını etnik döküntüler paylaşınca - ki en az yarısını - çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız, nasıl utanmadan ben Türküm diyeceksiniz ????
     bu düşüncelerinlemi çözümden yanasın?

Türk ırkına nefret kusan olabilir zaten sadece kürtlerde değil her cins devlette var bu tür insanlar.

demek g.doğu insanı elektrik su faturası ödemiyor :)

hocam su belediye işletmeciliğidir doğu illerinde fatura ödemeyince suyu kesen zaten dtp belediyeleridir .atarken uzaktan atıyorsun, kolay tabi.

vergi vermiyormu kürtler? çok safsın.

utanmasan kürtler askerlikte yapmıyor diyeceksin.

önce tarihi bu vatanı baştan satanları araştır madem ırkçısın talat larn enverlerin ırkına bir bak.

bunun gibi nice paşalar bu vatana ihanet etti onlardamı kürttü?

şimdi ne yapıyorsun biliyormusun? elini kaldırıp parmaklarına bakıyorsun ,bak bakim 5ide birbirine benziyormu?

ve gap projesi ülke tarihinin en büük yatırımı değil SKANDAL ıdır .hala bitirilememiştir.

o baraj istanbulda olsa kaç defa bitirilirdi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    şehirdekiler içinde şehre baraj yaparız, suçlu suçsuz ayırmadan herkesi boğarız.süper proje bencede.hey allam.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 9400 Toplam Mesaj: 71