Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------konunun aslı bence şu
bir devlet terörü bitiremiyorsa ya çok beceriksizdir yada terörden rant saglıyordur.
-----------------------------kesinlikle sana katılıyorum ben terörden birilerinin rant sağladığına hep inanıyordum şimdide inanıyorum çünkü biz bu kadar büyük bi devletiz 3-5 çapulcuyla nasıl mücadele edemeyiz.
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter.
-----------------------------hocam işte bundan büyük yatırımmı olur, aslında mantıklı geliyo insana ama kararlılıkla uygulanırsa olacak bişey bu.
-
anlamıyorum küresel ısınma war deyip su arıolar ama gidipte o p**leri milyonküp lerce hatta milyarküp lerce suyla öldürmeyi düşünüyolar... anlamıyorum... :|
-
Seastar bunu yazdı:
Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter.
-----------------------------ne yatırımlar yapıldı hiçbirşey hidayete erdirmez bunları.
-
adamlar istanbulun göbeğinde canlı bomba olarak patlıyor , o irili ufaklı barajları yok edemeyecekmi acaba merak ediyorum?
-
ohoo terör h2o ile bitseydi abd terör örgütü bırakmazdı
-
xz bunu yazdı:
eğer derdinize derman olacaksa benden başlayın gönüllüyüm hatta , ama denemediğiniz ne kaldı söyleyin bakalım yatırımmı yapmadık ( TC tarihinin enbüyük yatırımı GAP japonya da değil heralde ) , vergi mi istedik, elektrik beleş su beleş, zorla doktorlar öğretmenler gönderdik ( ki katlettiler ) , kardeş(!) mi olmadık kürt cumhurbaşkanı bile yaptık bitek vermediğimiz kaldı, bırak o da bize kalsın. tarihteki bu ayrılıkçı sorunlara bir bakın bana saydırmadan önce, ya katliamla ya ayrılıkla bitmiş ikisinden birini seçecez ama ne şiş yansın ne kebap mantığı ile yüzyıllarca daha akar gider bu kan. ben çözümden yanayım Türk milletinin yararına olan bir çözümden, son 30 yıldır yapmadığımız ve devletin yapmadığı hiç bir şey kalmadı ki sanki savaş Türkler başlattı, elin yahudisinden silah alıp çoluğumuzu çocuğumuzu öldürmedimi bu kürdolar halaa neyin kardeşliği peşindesiniz , salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? adamlar ağzını açtığında resmen Türk ırkına nefret kusuyor bu lafları daha nekadar yüzünüz kızarmadan dinleyeceksiniz, işinize gelince milliyetçiyiz, Türküz demeyi ihmal etmessiniz ülkenin yarısını etnik döküntüler paylaşınca - ki en az yarısını - çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız, nasıl utanmadan ben Türküm diyeceksiniz ????
sitedemizde de kürt yurttaşlarımız var hangisi ağzını açtığında nefret kusuyor?öğretmenleri doktorları katledenler pkk lı teröristlerdir.bütün kürtler mi yapıyor bunu?benim amcam ve daha bi çok tanıdığım orada çalışıyor.oradaki halkın sıcakkanlılığından da gayet memnunlar.pkk israilden silah mı alıyor madem o zaman gidip para yollarının kesilmesi lazım.bide çözüm ürettim diyo türk milletinin yararına olan bişeymiş..senin dediğin gibi doğudaki çoluk çocuk demeden katliama girişirsek ki zaten istedikleri buna yakın.tamamını bitiremeden yabancılar engel olur ve diğer yurttaşlar istemese bile bölerler senin gibiler yüzünden ülke çıkmaza girer.bide demişsin:
"salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? ",sen salak mısın,malmısın,ordaki yurttaşlarım kurbanlık koyun mu?
-
Yavuz Sultan Selim Hanı saygıyla ve Rahmetle anıyoruz.Onun gibi birisi olsa Türkiyenin hiçbir sorunu kalmazdı diye düşünüyorum.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter
tahribatın bu özgürlüğüne hastayım.isteyen istediği gibi yazabilir.
parmağı olan yazıyor.bilsede yazıyor bilmesede yazıyor e maksat bişeyler yazmış olmak.
sen gibilerin 1915 teki sayılarını araştırmak gerekiyor.
-----------------------------eğer derdinize derman olacaksa benden başlayın gönüllüyüm hatta , ama denemediğiniz ne kaldı söyleyin bakalım yatırımmı yapmadık ( TC tarihinin enbüyük yatırımı GAP japonya da değil heralde ) , vergi mi istedik, elektrik beleş su beleş, zorla doktorlar öğretmenler gönderdik ( ki katlettiler ) , kardeş(!) mi olmadık kürt cumhurbaşkanı bile yaptık bitek vermediğimiz kaldı, bırak o da bize kalsın. tarihteki bu ayrılıkçı sorunlara bir bakın bana saydırmadan önce, ya katliamla ya ayrılıkla bitmiş ikisinden birini seçecez ama ne şiş yansın ne kebap mantığı ile yüzyıllarca daha akar gider bu kan. ben çözümden yanayım Türk milletinin yararına olan bir çözümden, son 30 yıldır yapmadığımız ve devletin yapmadığı hiç bir şey kalmadı ki sanki savaş Türkler başlattı, elin yahudisinden silah alıp çoluğumuzu çocuğumuzu öldürmedimi bu kürdolar halaa neyin kardeşliği peşindesiniz , salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? adamlar ağzını açtığında resmen Türk ırkına nefret kusuyor bu lafları daha nekadar yüzünüz kızarmadan dinleyeceksiniz, işinize gelince milliyetçiyiz, Türküz demeyi ihmal etmessiniz ülkenin yarısını etnik döküntüler paylaşınca - ki en az yarısını - çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız, nasıl utanmadan ben Türküm diyeceksiniz ????
bu düşüncelerinlemi çözümden yanasın?Türk ırkına nefret kusan olabilir zaten sadece kürtlerde değil her cins devlette var bu tür insanlar.
demek g.doğu insanı elektrik su faturası ödemiyor :)
hocam su belediye işletmeciliğidir doğu illerinde fatura ödemeyince suyu kesen zaten dtp belediyeleridir .atarken uzaktan atıyorsun, kolay tabi.
vergi vermiyormu kürtler? çok safsın.
utanmasan kürtler askerlikte yapmıyor diyeceksin.
önce tarihi bu vatanı baştan satanları araştır madem ırkçısın talat larn enverlerin ırkına bir bak.
bunun gibi nice paşalar bu vatana ihanet etti onlardamı kürttü?
şimdi ne yapıyorsun biliyormusun? elini kaldırıp parmaklarına bakıyorsun ,bak bakim 5ide birbirine benziyormu?
ve gap projesi ülke tarihinin en büük yatırımı değil SKANDAL ıdır .hala bitirilememiştir.
o baraj istanbulda olsa kaç defa bitirilirdi?
-
şehirdekiler içinde şehre baraj yaparız, suçlu suçsuz ayırmadan herkesi boğarız.süper proje bencede.hey allam.