Playstore'da [Watch Dogs] 59.99 TL
-
Cezbedici gelen bir oyun ama alsam hiçbir işime yaramayacak. Key öyle boşu boşuna yatıcak steam hesabımda. Yeni bir bilgisayar lazım sanırm bana.
Düzgünce oynayabilmek için istediği sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) veya Windows 8 (Sadece 64 bit) İşlemci: Sekiz çekirdekli – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz veya AMD FX-8350 X8 @4 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: DirectX 11 destekli 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 Ti veya AMD Radeon HD 7850 Harddisk: 25 GB boş alan
-
deja-vu bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdıwhopper bunu yazdı
ttnet üyesi mi olmak gerekiyor? ben stesmden 60dolara aldım mk
ttnet üyeliğine gerek yok hocam :) ben 50 tl ye satın aldım bugun
ttnet tek şifre diyip duruyor hocam üye olamıyorum nasıl ttnet ile alakası yok nasıl aldın
Onu başta denemiştim zaten, girdiğim tc tekşifre alımına uygun değilmiş.
tc no kullanmadan tekşifre üyeliği aç
-
Cilgin fiyat harbiden. Saglamda pc varsa 4kya kadar yolu varmis sabahlar olmasin sonra.
-
Subtitle bunu yazdımRBerkay bunu yazdıwhopper bunu yazdı
ttnet üyesi mi olmak gerekiyor? ben stesmden 60dolara aldım mk
bunların sattığı uplay kodu. bir şey farketmiyor gerçi oyunda ama :)
benim makina bunu kesin kaldırmayacağından, fps düşükte oynmak istemiyorum. ps3 de alıcam mecbur 120TL ye bulursam iyi :)
Hocam steamden alsak da oyun uplay'den açılıyor değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Arada fark yoksa alınır bu.
aynen, zorunlu tutuyorlar. tabi uplay ne kadar boktan birşey olsada kazandığın puanlarla falan dlc alma durumuda var
-
Bu arada IGN de canlı yayın yaptılar uzunca. Merak ediyorsanız buyrun: http://www.ign.com/articles/2014/05/19/ign-live-presents-watch-dogs
-
şu viral reklamı izlemenizi şiddetle öneririm
süper ötesi :D
-
aliyk bunu yazdı
şu viral reklamı izlemenizi şiddetle öneririm
süper ötesi :D
yuh be reklama bak :D
süpermiş arkadaşlar izleyin kesinlikle
-
Oyun çıktı gözümüz aydın müridler.
-