Pokemon Hakkında [Real_Kurd]
-
mürid kardeşlerim bu adamların eski bölümleri ya da son sinema filmini vs. onlara ait herhangi bir videoyu ya da videolar silsilesini nereden satın alabilir ya da çekebilirim. yardım edebilerseniz sevinirim.
-
olm kafayımı yedın ne pokemonu 30 yasına geldın gıt ewlen lan :)))
-
vdownloader kurup youtube ve google'ı dene
-
ne 30u aq daha 17 :D hajı küçük bir bebeyken hep izlerdim. çete felan kurduydum pokiman tim gibi tarzında. neyse anılarım depreshti pokimon kartlarım hala saklı ama nerde saklı bilmiyom :D filim lazım bana
-
A.q bende çok severdim :D bütün bölümlerini seyrettim.Fakat a*cuklar göstermediler ileri bölümleri.Bizde sadece 1 ve 2. serinin yarısını gösterildi.Japonyada 8 seri olarak gösterilerek bitmiş.
-
pazartesi yurd serwerı kurulursa tüm seriyi aatrım inş çünkü tüm seriler vardı paylaşımda... Hiç para şeetmene gerek yok, DSL de sınırın olmasın yeter:D
-
du upload edim..!! bekle :) arşivimde vardı..!!
-
hoja kota varda eğer olursa başkasına çektircem cdye attırcam
-
www.youtube.com
-
Abey izmirdeysen bana ura ;) bende hala duruyo tasolar falan :D hemde bi poşet dolusu,nerden baksan 3000den aşaı deildir :D gel taso oynarıs :D vidyolarıda bearshare bulur ;) onda o tür anime vidyolar akynıyo ;) dediğim gibi izmirde oturan ve taso isteyen varsa elimde bol miktarda var :D ne üterdim bende yaw :P hatta bi çocuk vardı bisim sokakta,oynardım onla,elindeki tüm tasoları üterdim,gelir parayla alırdı taso,yine üterdim yanıma kar kalırdı :D heeey gidi günler heey....
-
mina kyimm..!! 318 bölüm lan..!! bide ingilizce..!! zaten siksende upload edilmez..!! arşivde sorun var mı onu da bilmiyorum bi kontrol edim..!! :f
Toplam Hit: 3779 Toplam Mesaj: 32