Polis Ve Kelebek Problemi :/
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------
ONEMINUTE bunu yazdı:
yunuslar yakalamasında (:
-----------------------------hoca baliklarin karada ne işi var
-----------------------------sokak denetimleri iyice sıklaştı, eskisi gibi deil, şimdi prim sistemi girdi devreye, eee polislerinde işine geliyor, mahallenin dışına çıktığında yanında emanet felan bulundurma, şayetki yunuslara denk gelirsen, acımazlar, o zaman görürsün alığı balığı...
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
DarkPrice bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------sokak denetimleri iyice sıklaştı, eskisi gibi deil, şimdi prim sistemi girdi devreye, eee polislerinde işine geliyor, mahallenin dışına çıktığında yanında emanet felan bulundurma, şayetki yunuslara denk gelirsen, acımazlar, o zaman görürsün alığı balığı...
-----------------------------hocam naparlar mesela:/
-
azshasdhashda :D:D
hocam polis olsaydım şahsen koşarak giderken kelebeğini önüme düşüren adama işkillenmeyi bırak kıs kıs gülerdim :D
üstünde kan falan olsa neysede rahat ol yani.. kılık değiştirme olayı fenaymış ama ya xD
-
hoca tamam saçları hallettin falan ama parmak izi önemli bi husus. asitle parmaklarını hemen. yakalarlarsa yalan olursun bence. şuan aranıyorsun unutma !!
-
fatX bunu yazdı:
azshasdhashda :D:D
hocam polis olsaydım şahsen koşarak giderken kelebeğini önüme düşüren adama işkillenmeyi bırak kıs kıs gülerdim :D
üstünde kan falan olsa neysede rahat ol yani.. kılık değiştirme olayı fenaymış ama ya xD
-----------------------------hocam peeder üyüznden polislerdne kaçarken kafama yediğim joptan sora polis gördümmü kaçasim var
-
DarkPrice bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
DarkPrice bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------hocam naparlar mesela:/
-----------------------------lisede sigara içtiği için ve yunusa ters cevap verdiği için tekme tokat dayak yiyen arkadaşım olmuştu :)
-
hoca ne gerek vardı saç maç kestirmeye
kelebeğe yazık olmuş..ne peşine düşcek polisin işi gücü yok mu başka :d -
:D
-
kirve polis senin peşine düşmezde sen polisin peşine düş bul olnu kelebek araya gitmesin :)
-
Bişi olmaz. Makaraya sararsak ;
Polise uçurmak için taşıyorum dersin ;)