Polise Gitmeli Miyim?
-
bndan 10 gün önce arkadasın telefonu gasp edildi calındı araya ben bi adam soktum işte calan kişi baskasına satmıs oda dio bnm verdigim 180 ytl yi verin vereyim sonra calan cocugun abisinn yanına gittik dedi haftaya salı ben parasını vercem size getircem teli bgünde bizim adam gitmis abisi para vermemiş yani olay boş cıktı şimdi polise gitsek bişeler yapabilirlermi 10 gün gecmiş ?:S
-
çalan cocugu bulun işini bitirin... polis karışmaz. bi rüşvetle işi bağlarlar. kendi işinizi kendiniz görün..
-
Nasıl karışmaz gitceksin en yakın karakola şikayet başvurusu yapcaksın polisler hırsızı alacak ve savcılığa sevkedecek ve mahkeme sonucu büyük olasılıkla gasptan içeri atacaklar... Eskidendi öyle parayı ver çık. Hakkınızı arayın kardeşim bişey yapmazlar diye düşünmeyin.
-
ya bu esrarkeş zaten gecekondu larda oturuolar işini bitirin dion bunu döwsen vursan dünya sikinde deil ki
-
bnm sormak istedigim 10 gün gecdi polis demezmi nie 10 gün önce gelmediniz falan die :...:S
-
Başvuru süresini bilmiyorum ama 10- 15 gün hatta 1-2 ay geçsede bişey olmaz başvurabilirsin.
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu esrarkeş zaten gecekondu larda oturuolar işini bitirin dion bunu döwsen vursan dünya sikinde deil ki
kardes öncelikle gecmiş olsun da zaten gecekondu larda oturuolar bende gecekonduda oturuyorum ne anlama geliyor anlayamadım -
eger bıcak vb bişi kullanılmıssa darp izi varsa gasp a girer yoksa bi ziki yapamazsın bu konudada isteyenle istedigi kadr iddalasırım ben ne yapayım sistem böle...
eger varsa polise gideceksin gaspa ugradım korkudan gelemedim deyip mevkiyi sunu bunu sölüceksin ve arkasından şüphelendiğin yada şüpheden yola çıkarak bişi uydurup sölüceksin emeı numarasını değiştirirlerse elindeki kozlar yine azalacak bir an önce git arkadasının telefonu para verip almıs kolaymı alın terine bu kadar kolay el koymak
zikerim hırsızların, gaspçıların çorcuların a.q.
motorum çalındı hala kafayı yemekteyim senesi olcak a.q. -
ben olsam çalan çocuğu çoook pis döverdim :)
-
arkadaşın telide çaldılardı saf garaşallı imei numarasını istedi evden ablası kendi telefonunun
numarasını vermiş 3 ay sonra bulundu telefon ablasının çıktı sonra baya fırça kaydılar savcılıkta
doğru numarayı verdi 3 ay daha bekledi telefon bulundu. süre pek önemli deil sanırım.
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------ne demek gecekondularda oturuyor dünya sikinde deil. bende yenidoğanda gecekondudayım. lafını bilde konuş apartman çocuğusun diye dünya sizin mi oldu a.qydğm.