Polise Gitmeli Miyim?
-
KURN44AZ bunu yazdı:
-----------------------------seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu esrarkeş zaten gecekondu larda oturuolar işini bitirin dion bunu döwsen vursan dünya sikinde deil ki
-----------------------------ne demek gecekondularda oturuyor dünya sikinde deil. bende yenidoğanda gecekondudayım. lafını bilde konuş apartman çocuğusun diye dünya sizin mi oldu a.qydğm.
-----------------------------Kardes bence senin veya benim anladıgımzı yazmak istememiştir bu kadar celallenmeye gerek yok bayram afifesi birbirimizi uzmeyelim
-
Apatrmada Oturanların Beyinini Zkem Olum Gecekondudan Rahat ne var
Köpegini al agacını dik bi masa at altına Arkadaşlarını Topla Koy İçkini Demlen Çayını İç oh
-
Yuh aq kavgaya bak; Sen gecekonduda oturuon-sen apartmanda oturuon :| Ne diyimki ben...
-
1. yol ---- aradan istersen 1 ay geçsin gasp edildin şahidin varmı ? bulundugun semptin şube amirligine veya karakoluna baş vur bide gasp edildigini gasp edeni tanıyanı bulup olayı kendi aranızda halletmeyi denediginizi ve adamın sizi gasp ettigi yetmezmiş gibi birde tehtit ettigini söleyin gasp 7 ila 14 yıl arasında degişiyor bildigim kadarı ile ayrıca bu en dava en az 4 ay içinde mahkemeye gider
2.yol ----- saglam adamlardan oluşan bi grup arkadaşınla sende ona gasp yap çek bi köşeye soy çocugu ondan sonra senin köpegin olur:D -
KURN44AZ bunu yazdı:
-----------------------------seLpak bunu yazdı:
ya bu esrarkeş zaten gecekondu larda oturuolar işini bitirin dion bunu döwsen vursan dünya sikinde deil ki
-----------------------------ne demek gecekondularda oturuyor dünya sikinde deil. bende yenidoğanda gecekondudayım. lafını bilde konuş apartman çocuğusun diye dünya sizin mi oldu a.qydğm.
ben gecekondularda oturuyor derken hırsızların flan bulundugu bölge olarak sölemek istedm bizim burda gecekonduda oturuo bütün hırsızlar benim apartman da oturdugumu kim söledi ki sana dünyanın bizim oldugunuda sölemedm sana a.qydğm. -
azrail_baba bunu yazdı:
2.yol ----- saglam adamlardan oluşan bi grup arkadaşınla sende ona gasp yap çek bi köşeye soy çocugu ondan sonra senin köpegin olur:D
-----------------------------babaya katılıyorum (:
-
SwaT_Hack bunu yazdı:
-----------------------------Apatrmada Oturanların Beyinini Zkem Olum Gecekondudan Rahat ne var
Köpegini al agacını dik bi masa at altına Arkadaşlarını Topla Koy İçkini Demlen Çayını İç oh
-----------------------------Bende senin beyinini zkem ?
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
SwaT_Hack bunu yazdı:
-----------------------------Apatrmada Oturanların Beyinini Zkem Olum Gecekondudan Rahat ne var
-----------------------------Bende senin beyinini zkem ?
nie bir birinizle bi sidik yarışına girmişsin anlamış deilim ha gece kondu ha apartman başınızı sokacak bi deliginiz var ama hala sik muhabetidir gidiyor ayıp lem size -
-
la bi insan nasi gasp ettirir kendini ya 5 kurus para vermem la parasindan diil gurur meselesi arkadas yerim nan adami alala