Pompalamasyon
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=119851901422540&oid=126371617433623&comments
flowlar dehşet beyler ilk defa dinledim bu elemanı muhakkak dinlemişsinizdir daha önce :D
Öss'ye girecek tüm arkadaşlarıma gelsin..
üni ortamını en güzel dille anlatan müzikal yapıtlardan biri şahsen :D İyi seyirler ve dinlemeler. -
pala ii dir güzel söyler herkse başarılar aynı zamanda kendımede :D gaza geldım bu sehırde yapamıorum :D
-
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-----------------------------Pompalamsyon Bu Benim Misyon
Afrodizyak istemez Doğuştan Hazır Füzon
Ovv Ovv Ovv Baby Yoo Bu Gece Gelip Benim Ol
:D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Mantığa bak hacı :D
-
tahref156 bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Mantığa bak hacı :D
-----------------------------hocam hangimizi iyi bi kariyer için çalıştık ki össye..hangimizin amacı bu değildiki :D
-
Amd-x bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Pompalamsyon Bu Benim Misyon
Afrodizyak istemez Doğuştan Hazır Füzon
Ovv Ovv Ovv Baby Yoo Bu Gece Gelip Benim Ol
:D
-----------------------------ahahaha :D:D:D
-
http://www.youtube.com/watch?v=U75G9xCOIcA
yakında bu klibini kendime göre yorumlayıp klip çekeceğim beklemede olun lütfen :) -
@tosun
kadroya benide dahil et olm :D
eveeeeet elleri görelim :D -
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------sınavı kazan üniye gir 1-2 ay sonra hatırlatacam bu cümleyi.....görürüm o zaman