Pompalamasyon
-
üniyi heza bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-----------------------------sınavı kazan üniye gir 1-2 ay sonra hatırlatacam bu cümleyi.....görürüm o zaman
:D üniyi heralde amerikan pastasıyla karıştırdılar hocam . katılıyorum sana -
onur35 bunu yazdı:
öyle fotolar paylaşırım hevesiniz bi kaç kat daha artar emin olun :D ama o son dönem vizeleri gelip çattığında kalan ders sayısı aklıma geldiğinde çıplak elle elktrik teline dokunmuşum gibi hissetmiştim,ondan sonrası pişmanlık...
-----------------------------foto isteriz :| icraatla olmuyor bak ;
hayat paylaştıkça anlam kazanır biz paylaştık ya siz ? -
Amd-x bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
öyle fotolar paylaşırım hevesiniz bi kaç kat daha artar emin olun :D ama o son dönem vizeleri gelip çattığında kalan ders sayısı aklıma geldiğinde çıplak elle elktrik teline dokunmuşum gibi hissetmiştim,ondan sonrası pişmanlık...
-----------------------------foto isteriz :| icraatla olmuyor bak ;
hayat paylaştıkça anlam kazanır biz paylaştık ya siz ?
-----------------------------hocam tahmin ettiğin gibi fotoda yalnız değilim,haberleri olmadan fotolarını paylaşmak suç olur sanırsam.bence foto kısmını değilde pişmanlık kısmını dikkate al.ama yok geçen günlere acımıcam keyfime bakcam diyoasan özelden paslaşalım.
-
@onur35
saol hocam kalsın :D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
Sonra okul bitmez, ay sonu gelmez filan :) -
Türkiye'nin pitbull'u
-
3 aydır dinliyorum felsefesini yeni buldum bulmadım :D:D:D
-
türkiyenin r.kelly'sidir adam.İngiltere görüp geçirmişliği olduğundan böyle şarkılar yazması doğaldır çoğu kişi kötü desede adam renk katıyo bence rap camiasına
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
türkiyenin r.kelly'sidir adam.İngiltere görüp geçirmişliği olduğundan böyle şarkılar yazması doğaldır çoğu kişi kötü desede adam renk katıyo bence rap camiasına
-----------------------------İlk defa dinledim aksanıda çok iyi.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-----------------------------konya yazda görebiliyo musun bakalım sınırsız sexi :)