Probux PTC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bu site hakkında bilgisi olan var mı? Bir iki haftadır kullanıyorum. Nette herkes güvenilir diyor. Çok iyi para kazananlar var.

Yatırım yapmayı düşünüyorum bir miktar? Sakata gelmeyelim.

Bu arada üye olmak isteyen pm'den ref link istesin :D fakirlikten ölüyorum

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

2013 hala ptc sitesinden para kazanma ümidi olanlar var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

günde 15 link tıkla ayda 1,5 dolar askhfskjf o kadar mı işsizsiniz

kazanmanın tek yolu golden alıp köpek gibi ref kasmak ötesi getiri sağlamaz.

golden şeysinin triali olsaydı botla refli üyelik açtırmaya çalışıp 2 dolar/ref kasmayı denerdim.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hacı ref kıralamadan ımkansız zaten bu sıteden ekmek yemek :D

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Paypalda 5 dolar oldu atıcam siteye ama sureklı paypaldan aktarım yapılması ıcın gereken lımıt doldu lutfen 00:00 12:00 server zamanında tekrar deneyin yazıyor .

Var mı bunun düzgün bir saati ?

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar size yararı olsun diye upluyorum. Şu anda aylık 15 dolar civarı bir gelirim var. Her hafta 4-4.5 dolar civarı para birikiyor ve 20 adet ref daha alıyorum gittikçe artıyor yani.

76 tane refim var şu anda. haftalık 4 dolar kazanıyorum. 20 tane ref 4 dolar.200e kadar bu şekilde gidicem. 1 ay sonra ikiye katlanmış olucak kazanç.

Düzenli olarak uğraşırsanız getirisi var. Winat9la uğraşcağınıza bununla uğraşın. :)

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Arkadaşlar size yararı olsun diye upluyorum. Şu anda aylık 15 dolar civarı bir gelirim var. Her hafta 4-4.5 dolar civarı para birikiyor ve 20 adet ref daha alıyorum gittikçe artıyor yani.

76 tane refim var şu anda. haftalık 4 dolar kazanıyorum. 20 tane ref 4 dolar.200e kadar bu şekilde gidicem. 1 ay sonra ikiye katlanmış olucak kazanç.

Düzenli olarak uğraşırsanız getirisi var. Winat9la uğraşcağınıza bununla uğraşın. :)

PEKI :)

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Kafamda birkaç soru vardı. Yazdım bakalım foruma cevaplar gelir birazdan. Türkçe forumunu kontrol etmeniz faydalı olur ben bilmediğim şeyler öğrendim. 1.33 üzeri karlı oluyor aşağısı zararlı oluyormuş mesela ben 2 sanıyordum :)

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

hocam para yatırmadan ref almak istesem tanesini ne kadara aliyorum birde yeni baslayanlar icin nasil bir taktik oneriyorsun? Bu arada avg yukseltebiliyormuyuz bu reflerin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı

hocam para yatırmadan ref almak istesem tanesini ne kadara aliyorum birde yeni baslayanlar icin nasil bir taktik oneriyorsun? Bu arada avg yukseltebiliyormuyuz bu reflerin?

para yatırmadanda ref alabilirsin tabi ama uzun sürer. Sıkılmamanız ıcın para yatırın demıstım :) 0.2 dolar 1 adet ref ücreti

3-6-10-20-50-100 adet ref kiralama seçenekleri var.

Düzenli reklamlara tıklayıp kazandığın parayı sürekli yeni reflere harca. Başlangıçta pek taktik yok. Refleri 1 aylık kiraladığından sürelerini uzatmayı unutma yoksa çıkarken hesabından para kesiliyor. Avg yukseltebılıyosun az tıklayan reflerı degıstırıp avgsı yuksek refler alabilirsin ama dediğim gibi değiştirirkende 0.07 dolar alıyor. Başlangıçta pek gerekli değil

www.kriptopedi.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Peki hocam bu siteden hiç para çektin mi paypal hesabına ?

Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 45