Probux PTC
-
ref kiralamak diyorsunuz da abi kendiniz açsanız ya başka üyelik .o şekilde olmuyor mu ?
-
tosun bunu yazdı
ref kiralamak diyorsunuz da abi kendiniz açsanız ya başka üyelik .o şekilde olmuyor mu ?
Başka üyelik derken? Kendi ref lınkımızle kendımıze ref kıralayıp hergun ayrı ayrı acclerden mı tıklayalım demek istedin?
-
Benim üyelik /tosuncann
Siteye register diyorum ve yeni üyelik açıyorum /tosunbaba
üye olurken soruyor ya referans oraya /tosuncann yazıyorum
bu işlemi 3-4 kere tekrar ediyorum yani /tosuncann adlı üyeliğime 4-5 adet referans eklenmiş oluyor.
probuxa hergün giriyorum önce tosuncann dan reklamlara tıklıyorum daha sonra diğer üyeliklerimden.
bu terste bir işlik var mı ? -
tosun bunu yazdı
Benim üyelik /tosuncann
Siteye register diyorum ve yeni üyelik açıyorum /tosunbaba
üye olurken soruyor ya referans oraya /tosuncann yazıyorum
bu işlemi 3-4 kere tekrar ediyorum yani /tosuncann adlı üyeliğime 4-5 adet referans eklenmiş oluyor.
probuxa hergün giriyorum önce tosuncann dan reklamlara tıklıyorum daha sonra diğer üyeliklerimden.
bu terste bir işlik var mı ?Aynı ip den yapıyorsan banlanabilir dikkat et.
-
multi hesap yasak hocam
-
aynen hocam sikinti cikabilir
-
Tabi çıkar ama şimdi değil (: Sen parayı çekmek istediğin an banlarlar :)
-
bende evvelden neobux işine girmiştim aynı mantık 5 $ falan yatırdım ref kiraladım başta herşey iyi güzel reflerin avg 2.5-3.5 falan ama 1 hafta sonra düşmeye başlıyor 20 ref kiralıyosun 2-3 tanesi kar getirir düzeyde kalıyor. ayrıca ref yenileme maliyetiyle birlikte anca ayda 5.5 $ civarı kazanıyosun yani 0.5-1 $ arası kar.. probux refleri nasıldır bilmem umarım onlarda kaytarmıyordur 2 gün sonra :P
-
frq23 bunu yazdı
bende evvelden neobux işine girmiştim aynı mantık 5 $ falan yatırdım ref kiraladım başta herşey iyi güzel reflerin avg 2.5-3.5 falan ama 1 hafta sonra düşmeye başlıyor 20 ref kiralıyosun 2-3 tanesi kar getirir düzeyde kalıyor. ayrıca ref yenileme maliyetiyle birlikte anca ayda 5.5 $ civarı kazanıyosun yani 0.5-1 $ arası kar.. probux refleri nasıldır bilmem umarım onlarda kaytarmıyordur 2 gün sonra :P
Şimdilik iyi gibi hocam. Sıkıntı yok yani. Forumlarda zaten kazançlar gozukuyor ıyı kazanan ınsanlar var.
Benımde 9.1 dolar oldu şimdi hesapta. Yarın akşama 10 dolar filan olur direk 50 ref daha kiralicam bolece kazancım yuzde 50 artıcak :)
-
WOT güvenilir diyor.Ünlü zaten sorun çıkartmaz.