Programlama Dilleri Hacking
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------emirhan-exp bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. bilgisayarıma girildiğinden şüpheleniyorum fakat trojanla değil de bir donanımla girildiğinden şüpheleniyorum. böyle bir şey hiç duymadım ama siz anlatırsanız duymuş olacağım. bazı programlama dillerinde program yazamayayım diye birşeyler yapıldığından şüpheleniyorum. site tasarlayamıyorum.
-----------------------------Yazacağın programın önemli ise interneti kes, öyle devam et bence. Olmadı kodları kağıda yaz, scan yapıp tahribata gönder, derleyelim :D
-----------------------------bu yöntem sağlammış.:D
-
emirhan-exp bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------emirhan-exp bunu yazdı:
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. bilgisayarıma girildiğinden şüpheleniyorum fakat trojanla değil de bir donanımla girildiğinden şüpheleniyorum. böyle bir şey hiç duymadım ama siz anlatırsanız duymuş olacağım. bazı programlama dillerinde program yazamayayım diye birşeyler yapıldığından şüpheleniyorum. site tasarlayamıyorum.
-----------------------------Yazacağın programın önemli ise interneti kes, öyle devam et bence. Olmadı kodları kağıda yaz, scan yapıp tahribata gönder, derleyelim :D
-----------------------------bu yöntem sağlammış.:D
-----------------------------işe yaradı mı? :D
-
programa dilleri hacking yazmışım. biraz anormal olmuş dilleri hacking kısmı.
-
emirhan-exp bunu yazdı:
-----------------------------dedigin gibi bir hack sistemi hic duymadım. olsa bile bunu adama yedirmek bayagı zor bi iş olacagından eminim.
kodlama yapamamanın sebebi kullandıgın platformla alakalı bi sıkıntı olabilir.
-
Adamlar silikon vadisinde sen kod yazma diye donanım geliştiriyor olabilir. bence mümkün.
interneti senin gibilerden korumak için de bir cihaz yapsalar
-
HolyOne bunu yazdı:
Adamlar silikon vadisinde sen kod yazma diye donanım geliştiriyor olabilir. bence mümkün.
-----------------------------haha :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------gülmedim.
Üzerine bide Cem Yılmazın komik videolarını izledim yine gülmedim.
-
dersimlihacker bunu yazdı:
:D hocam kusura kalma ama gülme tuttu bu nasıl birşeydir ya :D program yazmıyayım diye bilgisayarıma donanımla girdiler xD
-----------------------------:D:D:D muhaha :D
-
adamla hala neden dalga gecildigini anlamadım. "ciddi konuda geyik yapmak" ban sebebi ne icindi?
-
yaptim olacak