Programlama Dilleri Hacking
-
Proje öncesi moral oldun bana sağol kardeş =)
-
2010 en salak konularına aday bir konu
-
emirhan-exp bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. bilgisayarıma girildiğinden şüpheleniyorum fakat trojanla değil de bir donanımla girildiğinden şüpheleniyorum. böyle bir şey hiç duymadım ama siz anlatırsanız duymuş olacağım. bazı programlama dillerinde program yazamayayım diye birşeyler yapıldığından şüpheleniyorum. site tasarlayamıyorum.
-----------------------------bu yazdığında ağır mantık hatası var , syntax error
sorun senin bilgisayarda değil monitör ile koltuk arasında bence
-
Durum çok vahim..
-
xzxz bunu yazdı:
emirhan-exp bunu yazdı:
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. bilgisayarıma girildiğinden şüpheleniyorum fakat trojanla değil de bir donanımla girildiğinden şüpheleniyorum. böyle bir şey hiç duymadım ama siz anlatırsanız duymuş olacağım. bazı programlama dillerinde program yazamayayım diye birşeyler yapıldığından şüpheleniyorum. site tasarlayamıyorum.
-----------------------------bu yazdığında ağır mantık hatası var , syntax error
-----------------------------Hocam syntax sözdizimi olmuyomu. logic yada semantic error :)
-
üretim hatası var geri göndermek lazım bilgisayarı değil ama o teknolojik alete yazık onuda geçtim şeyhin dediği gibi internetten uzak tutmak lazım.
-
Arkadaşım bilgi çalabilmek için donanımsal olarak bir kaç yol var ama bunlar senin internetini kullanıp bilgileri alamazlar yani donanımı takan kişinin gelip o donanımı alması lazım..
zaten yapıla bilen bir iki donanımsal ürün var bunlardan biri direk ekranı kaydediyor diğeri klavyede basılan tuşları kaydediyor bilgisayarına ekrandan anakarta giden bölümle klavyeden ana karta giden bölümler arasını kontrol et eğer ki birşey var ise bu iki yerde vardır ek parça olarak görürsün..
Onun dışında bir çok arkadaşında dalga geçtiği üzre önemli biri olsan yazdıklarını değil seni kaçırırlar..
-
xzxz bunu yazdı:
emirhan-exp bunu yazdı:
-----------------------------abi koptum bu saatte yaa....
-
beynin ellerini hacklemiş ama kilit pozisyonda kalmışsın. su iç temiz hava al. sigarayı da bırak.
-
dedim pc worm var kapagı bir actim böcekler dişarı kacıyor