Programsız Klasör Şifrelemek Ve Gizlemek İsteyenler
-
çok iyi ya.. :)
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------
Şifre koymaya gerek yok,koysanızda bir işe yaramıyor.Bat dosyasına sag tıklayıp düzenle dedigimizde şifre hoppp ortada :)
Ama çok güzel bir kod gerçekten hoşuma gitti tebrikler.
-----------------------------evet dedigin dogru ama bat uzantılı dosya winrarla şifrelenirse ozaman güvenli olur
-----------------------------saklıyacağın dosyaları direk winrarla şifrele o zman
-
sağol
-
tesekkrler harika ama bat dosyasinida lockfolderla sifreliycez sanirim :D
-
harbi ya bat dosyasini napcaz :D:D:D onuda sifreleeyelim :D:D
-
gerçekten işe yarıyor hoş birsey not aldım
-
başarılı
-
hemen alternatif açma yolunu anlatayım.
Gizli ve işletim sistemi dosyalarını göster diyorsunuz klasör görünür oluyor, ardından adını değiştiriyorsunuz açılıyor.
-
ambient bunu yazdı:
DjBlueMaN bunu yazdı:
Şifre koymaya gerek yok,koysanızda bir işe yaramıyor.Bat dosyasına sag tıklayıp düzenle dedigimizde şifre hoppp ortada :)
-----------------------------evet dedigin dogru ama bat uzantılı dosya winrarla şifrelenirse ozaman güvenli olur
-----------------------------winrarla şifrelersen bu defa o bat dosyasını windows winrardan nasıl çıkarcak?
Not:kullanmadan yorum yaptım hata olabilir :)
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
ambient bunu yazdı:
-----------------------------DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------saklıyacağın dosyaları direk winrarla şifrele o zman
-----------------------------dosya boyutu büyükse zaman kaybı olur ben sag tıkla şifrenin görünmesini engelleme amaçlı söyledim