folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Prometheus - 2012 - Dvdrip - Türkçe Dublaj

Prometheus - 2012 - Dvdrip - Türkçe Dublaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Prometheus - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj
    Prometheus%20film%20indir

2012 -ABD 
    Tür : Bilim Kurgu  Aksiyon  Dram  Korku 
    Yönetmen:Ridley Scott 
    Oyuncular:Charlize Theron  Guy Pearce  Ben Foster  Michael Fassbender  Patrick Wilson  Noomi Rapace  Idris Elba  Logan Marshall-green  Lance Henriksen  Kate Dickie  Rafe Spall  Sean Harris  Lucy Hutchinson  Benedict Wong 
    Görüntü Y.: Dariusz Wolski 
    Senaryo:Damon Lindelof Jon Spaihts 
    Yapimci:Ridley Scott Tony Scott  Walter Hill Michael Ellenberg  David Giler  Mark Huffam  Michael Costigan  Nikolas Korda 

Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan irkinin dünya üzerindeki köklerini arastiran bir ekibin hikayesini anlatiyor. Bu serüvende evrenin en karanlik köselerine sürüklenen ekibin kökleri ararken bulduklari, dünyanin sonunu getirebilecek bir sey oluyor. Bu durumda artik bununla savasip, insan irkini bu bilinmez tehlikeden kurtarmalari gerekiyor. Alien” ve “Blade Runner”in yönetmeni Ridley Scott tanimlanmasina katki sagladigi türe geri dönüyor. Prometheus ile Scott ezber bozan bir mitoloji yaratiyor. Bu mitolojik dünyanin içinde bir grup kasif, Dünya üzerindeki insanoglunun kökenine dair bir ipucu kesfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlik köselerine heyecanli bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculugun sonunda insan irkinin gelecegini kurtarmak için korkunç bir savasa katilmalari gerekiyor.
    filmindir1.com iyi seyirler diler...

http://turbobit.net/Prometheus.2012.TR.DvDRiP.XviD-OpeD.avi

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

672x288 çok düşük ya :S

Torrente bakıyorum 1.5 gb onlarda çözünürlük 720 x 304 pek bi farkı yok yani.

Görüntü kalitesi sağlam bi versiyonu yok galiba.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

Filminide hic beyenmedim , yahu konu felan uzayli iste :) kedi mi o.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

oped ripi bu. ilk tr dublaj sürümü çıktı bundan sonra diğer rip gruplarıda brripine filan tr dublaj gömer.

bugün yarın çıkar daha kalitelileri.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

oped ripi bu. ilk tr dublaj sürümü çıktı bundan sonra diğer rip gruplarıda brripine filan tr dublaj gömer.

bugün yarın çıkar daha kalitelileri.

Ben altyazılı izliyorumda ,ingilizcede pek kaliteli sürüm bulamadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

son zamanlarda izlediğin en güzel filmlerden biriydi ama çok Soru işratleri vardı filmde

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Film bitti şimdi. Ee bu neydi diyosunuz bittiğinde. Hiçbirşey çözümlenmiyor izlediğinizle kalıyorsunuz.

Herşeyi 2. film için yapmışlar resmen,öğrenmek istiyosanız 2. filmimizide izleyeceksiniz,o film boktan bile olsa hehe der gibi bir film olmuş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şerefsiz uaylıların çok konuşmasını istedim bekledim ama olmadı konuşmadılar, sonra filmden çıkarılmış sahnelere baktım epey küfür ettim, bu arada 1080p ve üzeri sunum tam olarak ne zaman çıkar bilginiz varmı arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Şerefsiz uaylıların çok konuşmasını istedim bekledim ama olmadı konuşmadılar, sonra filmden çıkarılmış sahnelere baktım epey küfür ettim, bu arada 1080p ve üzeri sunum tam olarak ne zaman çıkar bilginiz varmı arkadaşlar,

Şuan filmin hiçbir anlamı yok. Yani senaryo desen yok bişey yok filmden bi bok anlaşılmıyor.

Bu filmden tek ümidim o çıkarılmış sahneler. Filmi 32 dkmı ne uzatıyormuş. Ciddi bir süre. O sürümü çıkınca tekrar izleyecem. Şuan izlenmesi zaman kaybı bi film.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

ne boktan bi filmmiş bu yauv. sardıra sardıra izle şift-del.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

uzun zamandır çekilen aklı başında nadir bilimkurgulardan biri , klasik bilimkurgu filmi  olarak mevzu her zamanki gibi 

"kozmik bir gerçek ile karşılaşan sıradan insanlar "  

çok şükür ki yönetmen ridley scott , yoksa içinde bol miktarda aşk meşk hikayesi , gereksiz kahramanlar ya da saçmasalak ağlak sahneler olabilirdi 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 31