Prometheus - 2012 - Dvdrip - Türkçe Dublaj
-
Prometheus - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj 

2012 -ABD
Tür : Bilim Kurgu Aksiyon Dram Korku
Yönetmen:Ridley Scott
Oyuncular:Charlize Theron Guy Pearce Ben Foster Michael Fassbender Patrick Wilson Noomi Rapace Idris Elba Logan Marshall-green Lance Henriksen Kate Dickie Rafe Spall Sean Harris Lucy Hutchinson Benedict Wong
Görüntü Y.: Dariusz Wolski
Senaryo:Damon Lindelof Jon Spaihts
Yapimci:Ridley Scott Tony Scott Walter Hill Michael Ellenberg David Giler Mark Huffam Michael Costigan Nikolas Korda
Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan irkinin dünya üzerindeki köklerini arastiran bir ekibin hikayesini anlatiyor. Bu serüvende evrenin en karanlik köselerine sürüklenen ekibin kökleri ararken bulduklari, dünyanin sonunu getirebilecek bir sey oluyor. Bu durumda artik bununla savasip, insan irkini bu bilinmez tehlikeden kurtarmalari gerekiyor. Alien” ve “Blade Runner”in yönetmeni Ridley Scott tanimlanmasina katki sagladigi türe geri dönüyor. Prometheus ile Scott ezber bozan bir mitoloji yaratiyor. Bu mitolojik dünyanin içinde bir grup kasif, Dünya üzerindeki insanoglunun kökenine dair bir ipucu kesfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlik köselerine heyecanli bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculugun sonunda insan irkinin gelecegini kurtarmak için korkunç bir savasa katilmalari gerekiyor.
filmindir1.com iyi seyirler diler...
http://turbobit.net/Prometheus.2012.TR.DvDRiP.XviD-OpeD.avi -
672x288 çok düşük ya :S
Torrente bakıyorum 1.5 gb onlarda çözünürlük 720 x 304 pek bi farkı yok yani.
Görüntü kalitesi sağlam bi versiyonu yok galiba.
-
Filminide hic beyenmedim , yahu konu felan uzayli iste :) kedi mi o.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
oped ripi bu. ilk tr dublaj sürümü çıktı bundan sonra diğer rip gruplarıda brripine filan tr dublaj gömer.
bugün yarın çıkar daha kalitelileri.
-
FOXXLY bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
oped ripi bu. ilk tr dublaj sürümü çıktı bundan sonra diğer rip gruplarıda brripine filan tr dublaj gömer.
bugün yarın çıkar daha kalitelileri.
Ben altyazılı izliyorumda ,ingilizcede pek kaliteli sürüm bulamadım.
-
son zamanlarda izlediğin en güzel filmlerden biriydi ama çok Soru işratleri vardı filmde
-
Film bitti şimdi. Ee bu neydi diyosunuz bittiğinde. Hiçbirşey çözümlenmiyor izlediğinizle kalıyorsunuz.
Herşeyi 2. film için yapmışlar resmen,öğrenmek istiyosanız 2. filmimizide izleyeceksiniz,o film boktan bile olsa hehe der gibi bir film olmuş.
-
Şerefsiz uaylıların çok konuşmasını istedim bekledim ama olmadı konuşmadılar, sonra filmden çıkarılmış sahnelere baktım epey küfür ettim, bu arada 1080p ve üzeri sunum tam olarak ne zaman çıkar bilginiz varmı arkadaşlar,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Şerefsiz uaylıların çok konuşmasını istedim bekledim ama olmadı konuşmadılar, sonra filmden çıkarılmış sahnelere baktım epey küfür ettim, bu arada 1080p ve üzeri sunum tam olarak ne zaman çıkar bilginiz varmı arkadaşlar,
Şuan filmin hiçbir anlamı yok. Yani senaryo desen yok bişey yok filmden bi bok anlaşılmıyor.
Bu filmden tek ümidim o çıkarılmış sahneler. Filmi 32 dkmı ne uzatıyormuş. Ciddi bir süre. O sürümü çıkınca tekrar izleyecem. Şuan izlenmesi zaman kaybı bi film.
-
ne boktan bi filmmiş bu yauv. sardıra sardıra izle şift-del.
-
uzun zamandır çekilen aklı başında nadir bilimkurgulardan biri , klasik bilimkurgu filmi olarak mevzu her zamanki gibi
"kozmik bir gerçek ile karşılaşan sıradan insanlar "
çok şükür ki yönetmen ridley scott , yoksa içinde bol miktarda aşk meşk hikayesi , gereksiz kahramanlar ya da saçmasalak ağlak sahneler olabilirdi