folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Psikoloji Okuyan Var Mı Aramızda ?

Psikoloji Okuyan Var Mı Aramızda ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Underground bunu yazdı

Uluslararası Ticaret Okuyan/okuduğu Tanıdığı Olan Var Mı?
    Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 6 Haziran 2013 (Persembe) 21:54

Ekonomi Okumak ?
    Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 15 Mayis 2013 (Çarsamba) 20:33

bu konudan sonra bence psikolojide okumazsın :D

bir çok ilgi alanım olması kötü mü? 12 yaşındayken programlama ile uğraşırdım  , c++ hesap makinesi yapmıştım . dhtml ile güzel sayfalar yapmıştım... ; geçen yaz forex'de 100 bin $ 'lık demo hesabı 2 milyon $ da  yapmıştım . uluslarla arası ticarette aslında ekonominin bir kolu . ve çok para kazandıracak bir kolu . ama psikoloji en baba bölümlerden biri . ben neredeyse tüm türkçe-matematik bölümlerini analiz edip . sentezini kağıda döktüm . yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en akıllı seçim bu . çünkü insanların ne düşüneceği , nasıl davranacağını bu bilim açıklıyor . bir firmanın sermayesinin porföyünün ne kadar büyüyeceği ve küçüleceğini bu bilim söylüyor . bu bir insan bilimi değil çünkü . 

analitik bir bilim . neden sonuç ilkelerine dayanıyor . bütün soyut araçları bu bilimle açıklayabiliriz . ve benim çok işime yaradı . en çok para kazandıracak bu bölümdür . birde yanında  3,4 dil yaptın mı ?
    dünya senindir . zenginler kervanına hoşgeldin.

3-4 dil öğrenmek böyle bu kadar kolay mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Underground bunu yazdı

Ekonomi Okumak ?

bir çok ilgi alanım olması kötü mü? 12 yaşındayken programlama ile uğraşırdım  , c++ hesap makinesi yapmıştım . dhtml ile güzel sayfalar yapmıştım... ; geçen yaz forex'de 100 bin $ 'lık demo hesabı 2 milyon $ da  yapmıştım . uluslarla arası ticarette aslında ekonominin bir kolu . ve çok para kazandıracak bir kolu . ama psikoloji en baba bölümlerden biri . ben neredeyse tüm türkçe-matematik bölümlerini analiz edip . sentezini kağıda döktüm . yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en akıllı seçim bu . çünkü insanların ne düşüneceği , nasıl davranacağını bu bilim açıklıyor . bir firmanın sermayesinin porföyünün ne kadar büyüyeceği ve küçüleceğini bu bilim söylüyor . bu bir insan bilimi değil çünkü . 

analitik bir bilim . neden sonuç ilkelerine dayanıyor . bütün soyut araçları bu bilimle açıklayabiliriz . ve benim çok işime yaradı . en çok para kazandıracak bu bölümdür . birde yanında  3,4 dil yaptın mı ?

benimde güzel hayallerim vardı =))

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    my4 bunu yazdı
    Underground bunu yazdı

Ekonomi Okumak ?

3-4 dil öğrenmek böyle bu kadar kolay mı ? 

hocam şimdiden 1 dil biliyoruz . türkçe biliyorum :D . azcık ingilizce . yanına almancayı koyarız . 1,2 sene içindede azerce öğreniriz . olay bitti :D .

my4 tarafından 10/Tem/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Underground bunu yazdı

Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 6 Haziran 2013 (Persembe) 21:54

Ekonomi Okumak ?
    Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 15 Mayis 2013 (Çarsamba) 20:33

bir çok ilgi alanım olması kötü mü? 12 yaşındayken programlama ile uğraşırdım , c++ hesap makinesi yapmıştım . dhtml ile güzel sayfalar yapmıştım... ; geçen yaz forex'de 100 bin $ 'lık demo hesabı 2 milyon $ da yapmıştım . uluslarla arası ticarette aslında ekonominin bir kolu . ve çok para kazandıracak bir kolu . ama psikoloji en baba bölümlerden biri . ben neredeyse tüm türkçe-matematik bölümlerini analiz edip . sentezini kağıda döktüm . yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en akıllı seçim bu . çünkü insanların ne düşüneceği , nasıl davranacağını bu bilim açıklıyor . bir firmanın sermayesinin porföyünün ne kadar büyüyeceği ve küçüleceğini bu bilim söylüyor . bu bir insan bilimi değil çünkü .

analitik bir bilim . neden sonuç ilkelerine dayanıyor . bütün soyut araçları bu bilimle açıklayabiliriz . ve benim çok işime yaradı . en çok para kazandıracak bu bölümdür . birde yanında 3,4 dil yaptın mı ?

Ekonomiyle - matematikle birlestirmek istersen bakman gereken konu "oyun teorisi"

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Benim bi arkadaş bilgide psikoloji bölümünde çap yapıyor unutmazsam sorarın nasıl şeyler okuyorlar diye. Zaten buluştumu arkadaları falan geldiğinde 4 kişi toplu psikoloji seansı yapıyorlar herkese :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sonuncu
    Sonuncu's avatar
    Erkek

Merhabalar, Yeditepe üniversitesinde psikoloji birinci sınıf öğrencisiyim aklından ne geçiyorsan sorabilirsin.Baya yetkinim genel anlamda da ders anlamında da biraz bişeyler biliyoruz sorunuz

pskiyatr psikolog çok farklı kimselerdir,normal şartlardaki işleme sistemince ilk başvuru noktası psikolog olmalıdır ama böyle 'tıp oku ilaç yaz para kaldır hölölö' zihniyetinden insanı mahvediyorlar.para babaları oluyorlar.insanlara zıttırık zıttırık ilaç yazıyorlar ilaç firmaları da ihya oluyor.

Sonuncu tarafından 23/Mar/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Sonuncu bunu yazdı

Merhabalar, Yeditepe üniversitesinde psikoloji birinci sınıf öğrencisiyim aklından ne geçiyorsan sorabilirsin.Baya yetkinim genel anlamda da ders anlamında da biraz bişeyler biliyoruz sorunuz

pskiyatr psikolog çok farklı kimselerdir,normal şartlardaki işleme sistemince ilk başvuru noktası psikolog olmalıdır ama böyle 'tıp oku ilaç yaz para kaldır hölölö' zihniyetinden insanı mahvediyorlar.para babaları oluyorlar.insanlara zıttırık zıttırık ilaç yazıyorlar ilaç firmaları da ihya oluyor.

pm attım . ama istersen cevabını buradan yaz . herkes yararlansın hocam.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

Uluslararası Ticaret okuyan ve bu yıl sonu psikoloji ile çift anadal yaparak birbiriyle çok alakasız iki bölümü birleştireceğim gibi duruyor.
    Hukukla çift anadal yapsam yine Ticaret hukuku da, Psikoloji ile yapınca?
    Ticaret Psikolojisi diye bişey var mı bilmiyorum.
    Hala uluslararası Ticaret düşünüyorsan,bazı üniversitelerde tavsiye edebileceğim bir bölüm ama her ünide değil müridcan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

en sevdiğim alandır

psikoloji kitaplardan öğrenilemez sadece

psikoloji istiyorsan dinlemeyi seveceksin, gözlemlemeyi seveceksin. empati yeteneğin çok güçlü olacak.

kısaca çevrene çok ilgili olacaksın

Kitap önerisinde  bende takipteyim. bol bol liste almayı bekliyorum. kalemi  kağıdı hazırladım. dehşet ilginç psikolojik kitapları yazın gari :)

kitapla birlikte psikolojik filmlerde istersen yazayım.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sonuncu
    Sonuncu's avatar
    Erkek

Çok geniş bir yazı yazdım ama ipad yüzünden yollayamadım,yarın sizin için geniş bir yazı yazacağım hatta kitaptan çevireceğim.

bunun üzerine kitap önerisi,deney videoları önerisi yapacağım 

Toplam Hit: 3862 Toplam Mesaj: 31