Psikoloji Okuyan Var Mı Aramızda ?
-
my4 bunu yazdıUnderground bunu yazdı
Uluslararası Ticaret Okuyan/okuduğu Tanıdığı Olan Var Mı?
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 6 Haziran 2013 (Persembe) 21:54Ekonomi Okumak ?
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 15 Mayis 2013 (Çarsamba) 20:33bu konudan sonra bence psikolojide okumazsın :D
bir çok ilgi alanım olması kötü mü? 12 yaşındayken programlama ile uğraşırdım , c++ hesap makinesi yapmıştım . dhtml ile güzel sayfalar yapmıştım... ; geçen yaz forex'de 100 bin $ 'lık demo hesabı 2 milyon $ da yapmıştım . uluslarla arası ticarette aslında ekonominin bir kolu . ve çok para kazandıracak bir kolu . ama psikoloji en baba bölümlerden biri . ben neredeyse tüm türkçe-matematik bölümlerini analiz edip . sentezini kağıda döktüm . yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en akıllı seçim bu . çünkü insanların ne düşüneceği , nasıl davranacağını bu bilim açıklıyor . bir firmanın sermayesinin porföyünün ne kadar büyüyeceği ve küçüleceğini bu bilim söylüyor . bu bir insan bilimi değil çünkü .
analitik bir bilim . neden sonuç ilkelerine dayanıyor . bütün soyut araçları bu bilimle açıklayabiliriz . ve benim çok işime yaradı . en çok para kazandıracak bu bölümdür . birde yanında 3,4 dil yaptın mı ?
dünya senindir . zenginler kervanına hoşgeldin.3-4 dil öğrenmek böyle bu kadar kolay mı ?
-
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 6 Haziran 2013 (Persembe) 21:54Ekonomi Okumak ?
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 15 Mayis 2013 (Çarsamba) 20:33bu konudan sonra bence psikolojide okumazsın :D
bir çok ilgi alanım olması kötü mü? 12 yaşındayken programlama ile uğraşırdım , c++ hesap makinesi yapmıştım . dhtml ile güzel sayfalar yapmıştım... ; geçen yaz forex'de 100 bin $ 'lık demo hesabı 2 milyon $ da yapmıştım . uluslarla arası ticarette aslında ekonominin bir kolu . ve çok para kazandıracak bir kolu . ama psikoloji en baba bölümlerden biri . ben neredeyse tüm türkçe-matematik bölümlerini analiz edip . sentezini kağıda döktüm . yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en akıllı seçim bu . çünkü insanların ne düşüneceği , nasıl davranacağını bu bilim açıklıyor . bir firmanın sermayesinin porföyünün ne kadar büyüyeceği ve küçüleceğini bu bilim söylüyor . bu bir insan bilimi değil çünkü .
analitik bir bilim . neden sonuç ilkelerine dayanıyor . bütün soyut araçları bu bilimle açıklayabiliriz . ve benim çok işime yaradı . en çok para kazandıracak bu bölümdür . birde yanında 3,4 dil yaptın mı ?
dünya senindir . zenginler kervanına hoşgeldin.benimde güzel hayallerim vardı =))
-
u235 bunu yazdımy4 bunu yazdıUnderground bunu yazdı
dünya senindir . zenginler kervanına hoşgeldin.3-4 dil öğrenmek böyle bu kadar kolay mı ?
hocam şimdiden 1 dil biliyoruz . türkçe biliyorum :D . azcık ingilizce . yanına almancayı koyarız . 1,2 sene içindede azerce öğreniriz . olay bitti :D .
my4 tarafından 10/Tem/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 6 Haziran 2013 (Persembe) 21:54
Ekonomi Okumak ?
Konuyu Açan : my4, Açılma Tarihi : 15 Mayis 2013 (Çarsamba) 20:33
bu konudan sonra bence psikolojide okumazsın :D
dünya senindir . zenginler kervanına hoşgeldin.
Ekonomiyle - matematikle birlestirmek istersen bakman gereken konu "oyun teorisi" -
Benim bi arkadaş bilgide psikoloji bölümünde çap yapıyor unutmazsam sorarın nasıl şeyler okuyorlar diye. Zaten buluştumu arkadaları falan geldiğinde 4 kişi toplu psikoloji seansı yapıyorlar herkese :D
-
Merhabalar, Yeditepe üniversitesinde psikoloji birinci sınıf öğrencisiyim aklından ne geçiyorsan sorabilirsin.Baya yetkinim genel anlamda da ders anlamında da biraz bişeyler biliyoruz sorunuz
pskiyatr psikolog çok farklı kimselerdir,normal şartlardaki işleme sistemince ilk başvuru noktası psikolog olmalıdır ama böyle 'tıp oku ilaç yaz para kaldır hölölö' zihniyetinden insanı mahvediyorlar.para babaları oluyorlar.insanlara zıttırık zıttırık ilaç yazıyorlar ilaç firmaları da ihya oluyor.
Sonuncu tarafından 23/Mar/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonuncu bunu yazdı
Merhabalar, Yeditepe üniversitesinde psikoloji birinci sınıf öğrencisiyim aklından ne geçiyorsan sorabilirsin.Baya yetkinim genel anlamda da ders anlamında da biraz bişeyler biliyoruz sorunuz
pskiyatr psikolog çok farklı kimselerdir,normal şartlardaki işleme sistemince ilk başvuru noktası psikolog olmalıdır ama böyle 'tıp oku ilaç yaz para kaldır hölölö' zihniyetinden insanı mahvediyorlar.para babaları oluyorlar.insanlara zıttırık zıttırık ilaç yazıyorlar ilaç firmaları da ihya oluyor.
pm attım . ama istersen cevabını buradan yaz . herkes yararlansın hocam.
-
Uluslararası Ticaret okuyan ve bu yıl sonu psikoloji ile çift anadal yaparak birbiriyle çok alakasız iki bölümü birleştireceğim gibi duruyor.
Hukukla çift anadal yapsam yine Ticaret hukuku da, Psikoloji ile yapınca?
Ticaret Psikolojisi diye bişey var mı bilmiyorum.
Hala uluslararası Ticaret düşünüyorsan,bazı üniversitelerde tavsiye edebileceğim bir bölüm ama her ünide değil müridcan. -
en sevdiğim alandır
psikoloji kitaplardan öğrenilemez sadece
psikoloji istiyorsan dinlemeyi seveceksin, gözlemlemeyi seveceksin. empati yeteneğin çok güçlü olacak.
kısaca çevrene çok ilgili olacaksın
Kitap önerisinde bende takipteyim. bol bol liste almayı bekliyorum. kalemi kağıdı hazırladım. dehşet ilginç psikolojik kitapları yazın gari :)
kitapla birlikte psikolojik filmlerde istersen yazayım.
-
Çok geniş bir yazı yazdım ama ipad yüzünden yollayamadım,yarın sizin için geniş bir yazı yazacağım hatta kitaptan çevireceğim.
bunun üzerine kitap önerisi,deney videoları önerisi yapacağım