Psikolojik Yönü Güçlü Dizi Arıyorum
-
six feet under.
-
-
KaRaKuLe bunu yazdı
shameless :))
yapma hocam. :)
house gibi tıp dizileri beni rahatsız ediyo harbiden, kan görmeye bile dayanamıyorum izleyemedim house'u o yüzden. :)
x files'ı eskiden çok duyardım da doğaüstü şeyler vardı galiba pek hatırlamıyorum izlemedim hiç. onu da listeye aldım hocam.
hannibal'ı hiç izlemedim 2 bölüm indirdim bakalım.
oz da mesela güzel diziydi, 1 sezon izledim sonra bıraktım ama neden bıraktım hatırlamıyorum rutine bağlamışlardı galiba.
-
ölüyle konuşmalı dizi istiyorsan pushing daisies izle :)
perception'da izleyebilirsin.
ghost whisperer'ı söylemiyorum bile
NoktaliVirgul tarafından 25/Nis/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
pepe
piskolojimi bozmaya baskadı :)
-
Hannibal ve Luther'ı tavsiye ederim.
-
hocam rome,lost,sherlock,game of thronest ne kadar konu olarak hepsi farklı olsada tavsiye ederim
-
In Treatment ilgini çekebilir, bütün dizi konuşmalar üstünde gidiyor bi psikolog ve seans seans hastalarıyla muhabetleri her sezon 4-5 hastası var, mesela 1 6 11 21. bölüm bi hastaya 2 7 12 22. bölüm başka bi hastanın konu edildigi bölümler.
-
the mentalist izle hoca, bence çok başarılı
-
the mentalist'i her hafta izliyorum.
in treatment aradığım dizi olabilir, konu olarak süper geldi bana onu da ekledim listeye. sağolasın hocam.
lost'u çok sevdim bölüm yayınlanır yayınlanmaz izliyordum ama tabi yıllar geçti unutuldu. sherlock abartı geldi, the mentalist'in yanında biraz sönük geliyor bana prodüksiyonu ondan çok fazla olmasına rağmen. game of thrones da hardcore geldi bana, ilk sezon gelmeden bıraktım.
lan şimdi dönüp bakıyorum da bir sürü dizi izlemişim, sabahtan akşama kadar televizyon başında oturanlara kızarız ondan farkımız yok. :)