Psp Alacam Bi Bakarmısınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Beyler elime sadece bi kere aldım bu aleti bi arkadaşta vardı o yüzden pek bi bilgim yok bu alet konusunda..

Üni başlayacak 20 sinde pc ye emin eşkin artık oturamam diyerekten, valideyi de biraz gaza getirip almayı düşünüorum, burs paramla filan taksitle bişey.

Teknosa'ya baktım 400-500 arası fiyatları. Genelde öle sanırım Fiyatlar. Sizin önereceğiniz bişey var mı, kullananlardan yada bilgisi olanlardan ?

Ve bi kaçta sorum olacak. İçine atacağım oyunları gidipte alamam o fiyatlara o yüzden korsana devam yada netten indirip :D ama Sorun çıkartır mı ? yoksa illa orjinal yazılım mı kullanmam lazım ? Ve alırken dikkat edeceğim belli başlı özellikleri nelerdir ? 

Şimdiden telekkür ettim..

Edit: Sanırım şu ürün içinden sıyrılan kafama yatanlardan

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987548&CS_Category=_SBA_803_1662_750_3329&CS_Catalog=_OYUN___HOBI&T_Category=_PSP_KONSOL803

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler elime sadece bi kere aldım bu aleti bi arkadaşta vardı o yüzden pek bi bilgim yok bu alet konusunda..

Üni başlayacak 20 sinde pc ye emin eşkin artık oturamam diyerekten, valideyi de biraz gaza getirip almayı düşünüorum, burs paramla filan taksitle bişey.

Teknosa'ya baktım 400-500 arası fiyatları. Genelde öle sanırım Fiyatlar. Sizin önereceğiniz bişey var mı, kullananlardan yada bilgisi olanlardan ?

Ve bi kaçta sorum olacak. İçine atacağım oyunları gidipte alamam o fiyatlara o yüzden korsana devam yada netten indirip :D ama Sorun çıkartır mı ? yoksa illa orjinal yazılım mı kullanmam lazım ? Ve alırken dikkat edeceğim belli başlı özellikleri nelerdir ? 

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987548&CS_Category=_SBA_803_1662_750_3329&CS_Catalog=_OYUN___HOBI&T_Category=_PSP_KONSOL803

psp hakkında bilgim pek fazla yok ama arkadaşımda var gidip oyunlara para verdiğini görmedim.bütün oyunlarını internetten indiriyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Biraz araştrdım şimdi kırlma olayı oluomuş sanırım onu nasıl hallederiz. Yoksa orjinal harici çalıştırmıomuş kırdırmadan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

hocam çok ciddi bir bokluk var o konuda yani sıfır psp aldığında eğer versiyon güncellemesi yapılmışsa cihaza kıramıyorsun kırılamayan versiyonlar mevcut hala piyasada..kırılanlarsa geçici hack oluyor resim editörü hatasından kırıyorsun cihaz kapatınca gidiyor her seferinde yeniden açman lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı:

hocam çok ciddi bir bokluk var o konuda yani sıfır psp aldığında eğer versiyon güncellemesi yapılmışsa cihaza kıramıyorsun kırılamayan versiyonlar mevcut hala piyasada..kırılanlarsa geçici hack oluyor resim editörü hatasından kırıyorsun cihaz kapatınca gidiyor her seferinde yeniden açman lazım

Boka sarıyo mu yani kesin her yoldan ? Kalıcı bi çözümü yok yani hack işinde ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Portable PC olsa ne guzel olur ya psp tarzi demi :)

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı:

Hocu kırıyorlar istanbulun çoğu yerinde. Birkez kırdıktan sonra garanti kalmıyor tabi. O yüzden doğubanka falan yönlenmeni öneririm, hem daha ucuza gelir, hem 0 hem kırık verirler ek para vermezsin. Ha, illa orjinal alacam dersen de kırdırıp oyunları internetten çekebilirsin. Hayırlısı olsun şimdiden ;)

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Reklam gibi de olmasın, Bakırköyde Khalkedon elektronikte 200-300 arasına satılıyor. Garantisiz ama herşeyine bakıyorlar. Ve versiyon yenilenmeler falan bedavaya yaptırabiliyorsun. www.pspvadisi.com'dan bilgi alabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Bende var psp2 ama amq şeyine bi oyun atamiyorum ayni oyunlari oynamaktan sikildim kenarda duruyor :D

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bence alma bi cacık olmaz pspden arkadaşta vardı hiç alışamadım :D 

Avukat/Hukukçu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı:

bence alma bi cacık olmaz pspden arkadaşta vardı hiç alışamadım :D 

Yapma hocam ya, çok sağlam alet. Grafikler falan da hani güzel baya. God of War oynasın görmek isteyen. Vede, bi bilgi vereyim :D PSP2'de çift çekirdek olacakmış :D Vede dokunmatik ekran.

Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 27