Psp (Yardım)
-
Arkadaslar el psp2 internnetten pes 10 indirdim uzantısı .iso bunu karta nasıl atarım ?
-
kardeş önce versiyonunu 1.50 yapcan. Ondan sonra psp/game in içine ismi iso olan dosya açacan direk atçan ve game bölümünde oyunu çalıştırcan...
diyor bi yerde
-
hafıza kartında iso diye bı klasor var onun ıcıne atıcaksın
-
BarX bunu yazdı:
-----------------------------
hafıza kartında iso diye bı klasor var onun ıcıne atıcaksın
-----------------------------dediğini yaptım fakat gözükmüyor ?
-
sen pspnin crackli oldugundan eminmisin ?
system propertiesden falan versyonuna bir bak yaz buraya...
-
garga bunu yazdı:
sen pspnin crackli oldugundan eminmisin ?
system propertiesden falan versyonuna bir bak yaz buraya...
-----------------------------system dosyası var ama propertiesden dosyası yok
System dosyasının içinde browser dosyası ve isocache.bin var.
-
abicim pspyi calistir. sonra en saga git. Settings'e. ordan asagiya in system settings menusune gir.
sonra tekrar asagiya in. system informationsa gir. orda System Software'in yaninda ne yazior? onu soruyorum.
-
System Software 5.00 M33-4
-
tamam o zaman gul gibi crackli psp.
usb mode a al pspyi, bilgisayara bagla. Memory Stick'in icinde direk ISO diye folder var. oraya atacaksin. sonra oyunlara gidip memory stick i sectiginde oyunu orda gormen lazim. eger gormuyosan o zaman isoda sorun vardir belkide.
-
select şuna bas orda m33 vsh menu açılması lazım orda umd ıso mode var onu m33 driver yap. Sonra hafıza kartını formatla pspni bilgisayar tak iso adlı klasör olmalı orda içine at
-
garga bunu yazdı:
tamam o zaman gul gibi crackli psp.
usb mode a al pspyi, bilgisayara bagla. Memory Stick'in icinde direk ISO diye folder var. oraya atacaksin. sonra oyunlara gidip memory stick i sectiginde oyunu orda gormen lazim. eger gormuyosan o zaman isoda sorun vardir belkide.
-----------------------------şu an atıyorumç