Ptt Den Havale?
-
selam müridler daha önce ptt den ptt hesabına çok havale yaptım ama hiç banka hesabına yapmadım ptt den yapıyolarmı yapıyolarsa işlem bedeli gene 1 liramı vs bilgilendiriseniz sevinirim
-
=) cok dikkatimi ceken bir baslik oldu ztn =D
ptt bank tan hesabin var ise havale ucreti 0.25 ytl olarak kesiyorlardi. hesap actirmak icinde 5 ytl hesap ucreti istiyorlardi, simdi pttlerede bankamatik hazirliyoruz.
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------=) cok dikkatimi ceken bir baslik oldu ztn =D
ptt bank tan hesabin var ise havale ucreti 0.25 ytl olarak kesiyorlardi. hesap actirmak icinde 5 ytl hesap ucreti istiyorlardi, simdi pttlerede bankamatik hazirliyoruz.
-----------------------------ptt bank hesabım yok açtırmakta istemiyorum :) olmadan yapmıyolarmı :)
-
gidiyosun ptt görevlisine ben bankaya havale yapıcam diyosun o sana bi kağıt weriyo orda yazıyo zaten gönderenin ismi alıcının ismi alıcı hesap numarası nerde oturduğu. onlar dolduruyosun havale ücretide bir milyara kadar heralde üc milyon olması gerekiyo.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
gidiyosun ptt görevlisine ben bankaya havale yapıcam diyosun o sana bi kağıt weriyo orda yazıyo zaten gönderenin ismi alıcının ismi alıcı hesap numarası nerde oturduğu. onlar dolduruyosun havale ücretide bir milyara kadar heralde üc milyon olması gerekiyo.
-----------------------------tamam hocam anladım normal posta çeki ödemesi gibi ama fiyatı değişik hepiniz sağolun :)
-
ptt ile ne uğraşıyorsunki, aç bi banka hesabı (işbank, garanti, yapıkredi öneririm) internet bankacılığını da aktif et, oturduğun yerden havale-eft yap, gelen havaleleri gör, daha pratik, 18 yaş altıyım diyorsan velinle gider açarsın hesabı. hem öğrenci olduğun için yıllık ücrette kesmezler senden.
-
işbankasından transfere ücret alınmıyo kartada gerek yok :) atmeden akrtsız işlemden gir parayı yatır oh mis.
-
CEO nun yazdıgı dogru daha önce ben de yaptım
-
nie actirmak istemiyorsun :D actir actir :D bizde para kazanalim =D
(PTT bank kartlarini bizden aliyorda bir kart sirketinde calisiyorum =p)
-
yapmadılar lan :D
-
bazı anlaşmalı bankalar var onlar ile calısan Arkadasının hesabına para yollayabiliyorsun ornegin HSBC ban anlaşmalı ..