PTT HESABI VE BANKA HESABI İÇERDE / Tahribat T-Shirt.Almak İsteyenler İsimlerini Yazdırsınlar
-
aha compu abimiz şereflendirdi konuyu
-
yarın iş bankasına yatırıyorum ben parayı adreside tataryigite mail attım var mı bi sorun?
-
hiç bi sorun yok aynen devam
valla arkadaşlar PTT de ipnelik şöyle olmuş..
PTT demiş ki ayın 1 ine kadar hesap açmıyoruz...
Aslında ptt çok daha güzel olcaktı..
ama çözüm yolu tükenmez bizde :D
ben pt hesabı açtırcam sonra benim açtıracağım hesaba gönderenler göndersin
Havale yapmak isteyenler direkt yapsın...
-
sorci hani ptt hesabı açtıracaktın kardeş bankalar havale parası çok alıyolar ptt hesabı açtırırsan daha iyi olur t şört parası kadar havale parası vermiyelim bide
-
abi ptt orospu cocugu..
gittim hesap açamıoz dediler..
bankadan gönderebilecekelr göndersinler böle..
gönderemicekler tatar ptt hesabı ayarlıcak ona yollarsınız oda bana yollucak..
bi kaç kişi tloplanıpta yolluyabilirsiniz.. -
Cebit'e gelemiyorum. Ama T-Shirt almak istiom. İst. Anadolu Yakası'nda Ataşehir veya Kadıköy'de bana t-shirt'i yollayabilirseniz beni de ekleyin. Parayı PTT ile yollarım. Adresi nasıl belirteyim? Bir de kargo+tshirt kaç para tutuyor???
-
eğer tanıdık bi abiniz ablanız vs nizin internet bankacılığı varsa ordan 0,50 - 0,75 ykr gibi çok cüzi rakamlarla havaleniz gerçekleşi0r işbankası-işbankasına internetten beleş sanırım ama dier bankalara 0,50 veya 0,75 ykr alıorlar =P ben bankaya kasıcam parayı :D
-
Eğer yolluyorsanız 1 tshirt 1 şapka istiom toplam kaç para tutuyo kargo+şapka+tshirt???
-
1 tshirt = 11 ytl + 1 şapka = 10 + kargo = 7 ( tahminen )
= 28 ytl
-
Tamam abi peki adresimi nereye yazam? Havale açıklamasına sığmaz heralde. İnternetten havale edem sonra da dekontla beraber adresi mailleyem ok? Kargo ücretini ben öderim eve gelince. Sadece 21 şapka+tshirt parası yatırıom ok?
Toplam Hit: 108178 Toplam Mesaj: 405