Punisher: War Zone (720P+Fragman+Alt Yazı+Fragmandaki Şarkı+Afişler)
-
ne kadar psikopat varsa bu filme toplanmış a.k... neyse mkv'si çıkmıştır warez-bb de indiririm :)
teşekkürler. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar psikopat varsa bu filme toplanmış a.k... neyse mkv'si çıkmıştır warez-bb de indiririm :)
teşekkürler.
-----------------------------nurkanım benim lise yıllarımın felan baştacı çizgiromanıydı bu punisher :A
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
teşekkürler.
-----------------------------nurkanım benim lise yıllarımın felan baştacı çizgiromanıydı bu punisher :A
abi sende kendini ne kadar yaslı gösteriyon :D
-
Nurky bunu yazdı:
abi sende kendini ne kadar yaslı gösteriyon :D
-----------------------------ne yaşlısı olm hepinizi çakmak cebimden çıkarırım evelallah :P
-
ya indirsem mi indirmesem mi arasındayım beklemek koyuyor bana :D çok güzel bir filme benziyor
-
SitemMelanet bunu yazdı:
ya indirsem mi indirmesem mi arasındayım beklemek koyuyor bana :D çok güzel bir filme benziyor
-----------------------------Fragmanı izle,
-
torrentten dalalım
-
Çekimler, ateş ve vurulma sahneleri muhteşem.Ama bi bayağılık var filmde
çözemedim, gaza getiriyor insanı güzel, fakat kostümlerdenmi, maskelerdemi bi yerde bi sıradanlık var.
sunan arkadaşımıza çok tşkler. Görüntü kalitesi harika.
-
kabus bunu yazdı:
-----------------------------Çekimler, ateş ve vurulma sahneleri muhteşem.Ama bi bayağılık var filmde
çözemedim, gaza getiriyor insanı güzel, fakat kostümlerdenmi, maskelerdemi bi yerde bi sıradanlık var.
sunan arkadaşımıza çok tşkler. Görüntü kalitesi harika.
-----------------------------İzle gitsin sırf görüntü ve efektler için izliyeceksin zaten :D
-
İndirdim, yaklaşık 15 dakika sıkıştırmadan çıkarma faslından sonra izlemeye koyuldum da :) bilgisayar kastı valla kalite mükemmel :D